Henüz düşmemiş. Kanamam vardı gittim durdururlar diye ,gelen elini soktu giden soktu 4 hastane sonunda bugün gittiğim doktorda yine baktı ama artık rahim acilmis düşecek dediCok yüksekmiş dış gebelik mi? Düşük yapıyorsunuz evet ve değer çok yüksek. Parçalar çok normal.
Bekliyorum henüz dusmemis o kadar büyük pıhtı gitmesine rağmen o kalmışsize de çok geçmiş olsun, umarım kolayca atlatırsınız
Kuzu havuç suyu iç belki işe yarar düşüğü engelliyormuşHenüz düşmemiş. Kanamam vardı gittim durdururlar diye ,gelen elini soktu giden soktu 4 hastane sonunda bugün gittiğim doktorda yine baktı ama artık rahim acilmis düşecek dedibekliyorum dusmesini
Canım ben göremedimÇarşamba günü (pcoslu olduğum için inşallah) adet olacağımtest yine negatif. Bu ay olmadı heralde
Ben de göremedim kiCanım ben göremedim
Hamilelik durumunda vücut ısısı yükseliyor mu alçalıyor mu? Bir de buradan ümitlenmeye çalışayım
bu işin uzmanlarıHamilelik durumunda vücut ısısı yükseliyor mu alçalıyor mu? Bir de buradan ümitlenmeye çalışayım
Benim üç tane gelişmiş yumurtam vardı çatlatma iğnesi vuruldım 36 saat sonra ilişki ve sonrasında gün aşırı ilişki dedi sancı oluyor benim sancılarım hiç geçmemişti bu aralar biraz hafifledi ben etkisi var mı bilmiyorum ama incir yemiştim vurmadan bi gün önce falan vurduktan sonra da havıc yedim ama zaten benim yumurta uyarıcı tedavisi ol üstü etkisi oldu mu bilemem ama havuç tutunmaya da yardımcı ve hamilelikte de iyi diyorlar birde çatlatma dan 5 gün sonra duphaston baslamıstı doktorum dollenirse tutunur dollenmezse söktürür demiştiKızlar günaydın, şuan doktordan çıktım. Doktorum yumurtaların bazıları 10 mm polikistik görünümde dedi. Bir tane 16 mm var çarşamba ilişki, perşembe muhtelemen çatlatma iğnesi vuracağım dedi ? Ne düşünüyorsunuz ?sdaak senin çatlatma sürecin nasıldı ?
Yüksek seyreder yerleşme esnasında yada bi gün önce az bi düşüs yaşanabilirHamilelik durumunda vücut ısısı yükseliyor mu alçalıyor mu? Bir de buradan ümitlenmeye çalışayım
Kişiden kişiye degişir ama bundan sonrası önemli 10-12 . Günler biraz düşüş olursa yerleşme düşüşü denebilir bu ara 36.8 - 37.10 arası dolanır
Canım çatlamadan 5 gün sonra derken iğneden sonra mı? Bir de bende doktoruma sordum cevap bekliyorum ama ilacın herhangi bir etkisi var mı? Yani doktor yazmadan kullanılabilir mi?Benim üç tane gelişmiş yumurtam vardı çatlatma iğnesi vuruldım 36 saat sonra ilişki ve sonrasında gün aşırı ilişki dedi sancı oluyor benim sancılarım hiç geçmemişti bu aralar biraz hafifledi ben etkisi var mı bilmiyorum ama incir yemiştim vurmadan bi gün önce falan vurduktan sonra da havıc yedim ama zaten benim yumurta uyarıcı tedavisi ol üstü etkisi oldu mu bilemem ama havuç tutunmaya da yardımcı ve hamilelikte de iyi diyorlar birde çatlatma dan 5 gün sonra duphaston baslamıstı doktorum dollenirse tutunur dollenmezse söktürür demişti
Hayır normalde çok sancım olur ilaç alırım ama bu defa hafif karnım ağrıdı bir saat sürdü ama çok hafif ağrı. Hiç regl belirtim olmadı. Göğüs ağrısı vs hiçbiri. Bencede sıcaklardan oluyorBen de geçen ay 3 gün erken oldum. Bir gün öncesinde kanlı akıntı geldi afedersiniz. Ertesi gün gelmedi sonraki gün kanama başladı. Hatta yerleşme diye ümitlenmiştim. Bu ay yine o akıntı geldi yine 4 gün kalayine olucam sanırım yarın öbür gün. Ben de sıcaklardan diye düşündüm hiç olmazdım çünkü erken. Sizin sancınız da oldu mu yine erkenden?
Merhaba canım sperm testi nasıl oluyor eşimin yapmasını istiyorum ama o farklı şeyler olacak sanıyor biraz anlatsan eşimi ikna etmeye calisiyimKızlar ben doktora gittim bugün test verdim hormon ultrason baktı hiçbir sıkıntı görmedi eşimde yarın sperm testi verecek her ihtimale karşı olmaması için bir neden yok 1 sene süreniz var düzenli ilişki öneriyoruz dedi için rahatladı biraz
Ben matofin 850’lik kullanıyorum. 12.haftaya kadar da kullanacağım (son iki hafta gün aşırı alarak kesicem). Hem endokrinoloğum hem kadın doğum doktorum herhangi bir sakıncası yok dedi.gebelik planlarken insülin direnci olup matofin, glikofen kullanan oldu mu?
Merhaba canım sperm testi nasıl oluyor eşimin yapmasını istiyorum ama o farklı şeyler olacak sanıyor biraz anlatsan eşimi ikna etmeye calisiyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?