İnşallah canım hayırlısıyla sağlıkla olsunbu arada son yazdigina harfi harfiyen katiliyorum ben de istemiyorum bi yandan da elimden gelen herseyi yaptim diyorum. O yuzden doktor kontrolunu iple cekiyorumhayirlisiyla olsun insallah
Teşekkür ederim evet stres yapıyorum gerçekten inşallah dediğiniz gibi olurHepsi heves kırmaya odaklı üretilmiş gerçekten seni çok iyi anlıyorum insan yapımı güven olmuyor iştelütfen morelini yüksek tut ve diğer aya daha motive gir ve zaten çocuğun oluyor olmuyor değil ki her şeyin başı stres , stres yapmayın o size gelecektir
Evet canım bugünBebişim regl günün bugündü değil mi?
Buraya da atsana biz de bakalım. Gün gün yapınca da aradaki fark çok anlaşılmıyor galibaKızlar yine hevesim kursağımda kaldı bugünkü testim baya silinmiş yok gibi olmuş. Ya bu kaçıncı kimyasal ben ne yapıcam, herşeye bütün tahlillere baktırdık herşey normal yine sonuç aynı değişmiyor
Ya bilmiyorum bugün daha net çizgi bekliyordum ama baya silik yok gibi bir şeyBuraya da atsana biz de bakalım. Gün gün yapınca da aradaki fark çok anlaşılmıyor galibahalolita da o yüzden biraz bekleyecekti sanırım. Hem dur bakalım regl olmadıkça umut vardır canım benim
Kırmızıları görmeden umudunuzu kaybetmeyinTeşekkür ederim evet stres yapıyorum gerçekten inşallah dediğiniz gibi olur
Hanımlar merhaba ovülasyon testim bugün pik mi
Acaba cevaplarsanız sevinirim
Tamamdır teşekkür ederimCanım pik gibi ama 3 4 saat sonra tekrar yaparsan daha koyulaşır gibi duruyor
Merhabalar bende devamlı kimyasal geçiren biri olarak yazmak istedim. Öncelikle umarım kimyasal değildir test bozukturKızlar yine hevesim kursağımda kaldı bugünkü testim baya silinmiş yok gibi olmuş. Ya bu kaçıncı kimyasal ben ne yapıcam, herşeye bütün tahlillere baktırdık herşey normal yine sonuç aynı değişmiyor
Çok geçmiş olsunKızlar yine hevesim kursağımda kaldı bugünkü testim baya silinmiş yok gibi olmuş. Ya bu kaçıncı kimyasal ben ne yapıcam, herşeye bütün tahlillere baktırdık herşey normal yine sonuç aynı değişmiyor
Ya bence gayet iyi şöyle düşünelim sen 5 ile öğrenmiş olsan diğer gün 7.5 diğer gün 10 oluyor yani. Değeri düşük öğrenince 2-3 güne bir takip yapmak koyuluğu etkileyebilir. 300 ile öğrensen hemen 600 gibi olacağından net koyulaşma görürdün. Umarım öyledirYa bilmiyorum bugün daha net çizgi bekliyordum ama baya silik yok gibi bir şey
Merhaba, Test yaparsanız çıkar yapınca buraya da atın biz de bakalımmMerhaba arkadaşlar. Benim bir kızım var 4.5 yaşında. 2. Sini düşünelim dedik bu ay. Yumurtlama gününü tahminen değerlendirdik ama sadece 1 kere. Ama ben de garip haller var. Çok fazla mide yanmam oluyor anlamadım. Kasıklarıma iğne batar gibi ağrılar oluyor çok fazla. Son olarak bacak ağrım var daha önce yaşamadığım. Açıkçası ben pozitif diye düşünüyorum ama acaba psikolojik mi? Bugün test yapsam çıkar herhalde. Yarın regl günüm. İnşallah herkes pozitifi görür.
Kuzum evet pek görünmüyor malesef daha önceki attığın daha netti sankiYa bilmiyorum bugün daha net çizgi bekliyordum ama baya silik yok gibi bir şey
Bide üstüne eşimle tartıştım dün çok mutluyken bugün çok kötüyüm evden çıkıp gideaim var şuan.Merhabalar bende devamlı kimyasal geçiren biri olarak yazmak istedim. Öncelikle umarım kimyasal değildir test bozuktur
Muhtemelen baktırdınız yinede sorayım genetik kan pıhtılaşması için test verdiniz mi acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?