- 14 Haziran 2023
- 6.727
- 5.812
- 118
- 23
Yok canım tiroidim yüksek değil martta baktırdım. Pıhtılaşmam yok bilmiyorum ki artık ne yapacağımıÇok geçmiş olsun Acaba kan sulandırıcı ile mi hamile kalmalısınız, tiroit için ilaç alıyor musunuz yüksekse?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok canım tiroidim yüksek değil martta baktırdım. Pıhtılaşmam yok bilmiyorum ki artık ne yapacağımıÇok geçmiş olsun Acaba kan sulandırıcı ile mi hamile kalmalısınız, tiroit için ilaç alıyor musunuz yüksekse?
Hemen modunu düşürme canım bu testlere güven olmuyor ki belki vardır reglin düzenli mi? Bugün sanırım regl günün var mı belirti falanKızlar yine hevesim kursağımda kaldı bugünkü testim baya silinmiş yok gibi olmuş. Ya bu kaçıncı kimyasal ben ne yapıcam, herşeye bütün tahlillere baktırdık herşey normal yine sonuç aynı değişmiyor
evet cok silik bi çizgi görünüyor ama erken belik testlerine cok güvenim yok yarın sabah tekrarlayın koyulaşma varsa gebeliktirKızlar girişim hızlı oldu biraz ama bir bakabilir misiniz ya ben bir çizgi görüyorum ama çekince çok çok az çıktı. Lütfen biri benim gördüğümü görsün
Çok üzgünüm, hep böyle olur üst üste gelirBide üstüne eşimle tartıştım dün çok mutluyken bugün çok kötüyüm evden çıkıp gideaim var şuan.
Evet canım baktırdım herşey normaldi
Ayy ben de daha güvenilir diye erken gebelik testi aldım. Şüpheye yer bırakmasın diye. Keşke onun yerine 3-4 tane kaset test alsaydım gerçekten.evet cok silik bi çizgi görünüyor ama erken belik testlerine cok güvenim yok yarın sabah tekrarlayın koyulaşma varsa gebeliktir
En az%60 kadar artması lazım zaten 3600 ideal cokta abes artış yok bence guzel.Arkadaşlar ilk hcg değerim 1800 lerdeydi bu akşamki 4300 biraz fazlamı artmiş,heryerden huylanır oldum artık
Canım benim çok üzgünüm ama bi reglni bekleyelim bakalım belki bi umut olur bu arada eşin sperm testi yaptırmış mıydı? Spermlerde de anomali varsa döllenme olsa bile tutmayabiliyorYok canım tiroidim yüksek değil martta baktırdım. Pıhtılaşmam yok bilmiyorum ki artık ne yapacağımı
Bencede kimyasal hayırlısıKuzum evet pek görünmüyor malesef daha önceki attığın daha netti sanki Kimyasal gibi duruyor inşallah değildir ama
İnşallah dediğin gibidir ama pek umudum yok canımYa bence gayet iyi şöyle düşünelim sen 5 ile öğrenmiş olsan diğer gün 7.5 diğer gün 10 oluyor yani. Değeri düşük öğrenince 2-3 güne bir takip yapmak koyuluğu etkileyebilir. 300 ile öğrensen hemen 600 gibi olacağından net koyulaşma görürdün. Umarım öyledir
Bat’a kaç gün var canım? Ben göremedim tam fotoğraf açısından olabilir belkiKızlar girişim hızlı oldu biraz ama bir bakabilir misiniz ya ben bir çizgi görüyorum ama çekince çok çok az çıktı. Lütfen biri benim gördüğümü görsün
Genelde düzenli canım bazen bir iki gün ileri geri oynar. Kocaman adet sivilcem çıkmıştı dün ben ordan anladım zaten iyi gitmediğiniHemen modunu düşürme canım bu testlere güven olmuyor ki belki vardır reglin düzenli mi? Bugün sanırım regl günün var mı belirti falan
Öyle gerçekten ağlamaklı takılıyorum evde.Çok üzgünüm, hep böyle olur üst üste gelir
Eğer pıhtılaşma çıkmadıysa iyi bir perinatologa gitmenizi tavsiye ederim. Bende bu ay reglimi bekliyorum gidicem.
Bende pıhtılaşma çıktı ama sadece sebep bu değil galiba.
Bağışıklık baskılayıcı kullandırıyorlar veya progesteron desteği alıyorsunuz gebe kalmadan önce.
Yani doktor bana şunu demişti gebe kalabiliyorsun bu güzel onu tutundurmamız lazım demişti.
Umudumu hiç kaybetmiyorum ama bakalım. Evet canım iki ay önce baktırdı gayet iyidi değerleri hayırlısı demekten başka bir şey gelmiyorCanım benim çok üzgünüm ama bi reglni bekleyelim bakalım belki bi umut olur bu arada eşin sperm testi yaptırmış mıydı? Spermlerde de anomali varsa döllenme olsa bile tutmayabiliyor
Canm inşallah koyulaşma olur .Eki Görüntüle 3442000
Kızlar 4 gün kaldı bata bişey yok sanırım dimi