Kelie benim ilk bebeğim 8. Haftada öldü biliyorsun, böyle olmasındansa hiç tutunmaması daha iyi. Doğmayacaklarsa tutunmasınlar. Kalp atışını duyduktan, elini kolunu gördükten sonra insanın ruhu da bebeğiyle beraber ölüyor. Biliyorum çok üzgünsün, haklısın da. En azından regl olup bi daha denemen için kısa bir vaktin var. Yılmayacağız, arkadaşım. Bir gün ek gıda konularında konuşacağız hepimiz, ben inanıyorumGörüştüm canım ilacı bırak dedi adetten sonra görüşelim dedi yapacak birşey yok uzulmekten başka zaten elden birşey gelmiyor
Negatif kızlar[/QU
İnşallah o günlerde gelir yok kafamı dağıtmak için dışarı çıktım geziyorum iyi geldi biraz çabuk toparladim galiba ilk denememdi zaten hayırlısı buymuş ama yine de insan aglamaktan kendini alamıyor ışteKelie benim ilk bebeğim 8. Haftada öldü biliyorsun, böyle olmasındansa hiç tutunmaması daha iyi. Doğmayacaklarsa tutunmasınlar. Kalp atışını duyduktan, elini kolunu gördükten sonra insanın ruhu da bebeğiyle beraber ölüyor. Biliyorum çok üzgünsün, haklısın da. En azından regl olup bi daha denemen için kısa bir vaktin var. Yılmayacağız, arkadaşım. Bir gün ek gıda konularında konuşacağız hepimiz, ben inanıyorum
Benimde ilk gebeligim dış gebelik olmuştu ışte o zarar verdi tuplere artık mecbur tüp bebek deniyoruz allahım senin de sabrını artırsın olup kaybetmekte kötü olmadan kaybetmekte ışte geçmiş olsun mu denir allah rahmet eylesinmi bilemiyorum canım tek bir şey var oda hakkımızda hayırlısı olsun demek oluo telefonlara dahi cevap veremedim herkes daha fazla uzuyorzülme diyemem ister istemez uzuleceksin canım ama sakin fazla harap etme kendini. Ben bebegimi 9 haftalıkken kaybettim ve kurtaj oldum.uç hafta oluyor ve o günden beri kanamam devam etti dune kadar. Bugün öyle bir şey yaşadım ki goguslerimden şut geldiğini fark ettim. Psikolojim öyle bir bozuldu ki. Keşke bunları yasamasaydim da benim de kan sonucum negatif olsaydı. Bunyem sagligim duzenim paikolojim her şeyim bozulmuş durumda.
Amiin hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız inşallah. Transferim yarın benim, acayip gerildim
hayirlisi cnm uzme kendiniNegatif kızlar
Allah hepimize nasip etsin hayirlisi ile insAllahBenim sonuc bugun aldim 12 gun 100.4
Rabbim kucağına almayı da nasip etsin darısı bizlere inşallahBenim sonuc bugun aldim 12 gun 100.4
Amin insaallah Allah im hepimize nasip etsinRabbim kucağına almayı da nasip etsin darısı bizlere inşallah
Oh çok şükür! Darısı her isteyenin başına, sağlıkla kucağına al inşallahBenim sonuc bugun aldim 12 gun 100.4
Az artmış sanki doktoruna bilgi verdin mi? Ne diyor? Üçüncü kez kan ver, çok okudum ben az artıp yükselen kişiler.Bugunki sonuc 170.4 iki gun once 100.4 tu kotumu artiyo acaba
Şimdi nasılsın devam ediyor mu hala canım estrofem kullanmiyormuydun kanama nasıl oldu ki inşallah hayırlı sonucu alırsınBenim test günüm cuma biliyorsunuz... Kanama başladı. Doktor ilaçları kesme dedi ama kan olunca test yaptım hcg sıfır... Kısmet değilmiş sanırım..
Üzüldüm sanırım benimde olmadı cuma test günüm ama hiç umudum yok hakkımızda hayırlısı olsunBenim test günüm cuma biliyorsunuz... Kanama başladı. Doktor ilaçları kesme dedi ama kan olunca test yaptım hcg sıfır... Kısmet değilmiş sanırım...
Kullanıyorum ama nasıl oldu anlamadım. Kesildi şimdi de... Psikolojim bozuldu iyice... Crinone jel de siyahımsı kırmızı akıyor iki gündür sabahları. Betahcg sıfır çıktı bu saatten sonra artar mı bilmem...Şimdi nasılsın devam ediyor mu hala canım estrofem kullanmiyormuydun kanama nasıl oldu ki inşallah hayırlı sonucu alırsın
Dur belki senin olmuştur. İnşallah pozitifi göreceksin. Az kaldı iki gün daha olumlu düşünmeye çalış.Üzüldüm sanırım benimde olmadı cuma test günüm ama hiç umudum yok hakkımızda hayırlısı olsun
Cuma gunu tekrar test istedi artmis ama az dedi sadeceAz artmış sanki doktoruna bilgi verdin mi? Ne diyor? Üçüncü kez kan ver, çok okudum ben az artıp yükselen kişiler.
Şimdi nasılsın devam ediyor mu hala canım estrofem kullanmiyormuydun kanama nasıl oldu ki inşallah hayırlı sonucu alırsın
Artar canim cuma ya insallah pozitifi gorursun kismet hayirlisi insKullanıyorum ama nasıl oldu anlamadım. Kesildi şimdi de... Psikolojim bozuldu iyice... Crinone jel de siyahımsı kırmızı akıyor iki gündür sabahları. Betahcg sıfır çıktı bu saatten sonra artar mı bilmem...