Hayırlısıyla olumlu olur inşallah ilk deneme miBen agustosta kismetse
Öncelikle hoşgeldin yani kimyasal herkeste olabilir dedi dr herhangi bi araştırma önermedi ama sanırım iki yada daha fazla kimyasal yaşarsan araştırıyorlar benim ilki hiç tutunmamıştı bu defa da böyle oldu bende çok korkuyorum 3.denemeden ama inatla uğraşacağım başka yolu yok üstelik adet başladı hcg sıfırlanır diye ümitlenmiştim şimdi oda düşmüyor dış gebelikse diye çok korkuyorum senin sıkıntın ne özel olmazsa ikiside tamamen negatifti sanırımdyg_brk senin neden 2. side negatif oldu yada kimyasal 3. olmadan bunu araştıracaklar mı ben de bugün 2. negatif sonucumu aldım açıkçası biraz da korkuyorum 3. kez denemekten
Öncelikle hoşgeldin yani kimyasal herkeste olabilir dedi dr herhangi bi araştırma önermedi ama sanırım iki yada daha fazla kimyasal yaşarsan araştırıyorlar benim ilki hiç tutunmamıştı bu defa da böyle oldu bende çok korkuyorum 3.denemeden ama inatla uğraşacağım başka yolu yok üstelik adet başladı hcg sıfırlanır diye ümitlenmiştim şimdi oda düşmüyor dış gebelikse diye çok korkuyorum senin sıkıntın ne özel olmazsa ikiside tamamen negatifti sanırım
Maalesef maddi manevi çok zor bir süreç bende bu donmuşları deneyeceğim olmazsa uzun süre benimde ara vermem lazım eşimde bende çok yıprandık ama Allah daha zor dertler vermesin kimseye inşallah 3. Ye gerek kalmadan kendiliğinden olur senindeevet ikisi de tamamen negatifti. Sebebi yok eşimde de bende de problem yok. 3. deneme çok zorlayacak beni çünkü dondurulmuşum da yok. Bakalım kısmet bekleyeceğim biraz.
Maalesef maddi manevi çok zor bir süreç bende bu donmuşları deneyeceğim olmazsa uzun süre benimde ara vermem lazım eşimde bende çok yıprandık ama Allah daha zor dertler vermesin kimseye inşallah 3. Ye gerek kalmadan kendiliğinden olur seninde
Hoşgeldin Allah yardımcın olsun bu mübarek günlerde dualarımızı kabul etsin inşallahMerhaba bayanlar bende haziran ayının sonunda adet olacağım ve 4. tedavime başlayacağım Rabbim herkese önce 1. evladını sonra ona kardeşi nasip etsin inşallah. bir zamanlar bu sayfalarda 1 tane olsun diye uğraşırken şimdi kardeşi olsun diye 4. tedavime hazırlanıyorum. Rabbim dermansız dert vermesin.
Hoşgeldin Allah yardımcın olsun bu mübarek günlerde dualarımızı kabul etsin inşallahMerhaba bayanlar bende haziran ayının sonunda adet olacağım ve 4. tedavime başlayacağım Rabbim herkese önce 1. evladını sonra ona kardeşi nasip etsin inşallah. bir zamanlar bu sayfalarda 1 tane olsun diye uğraşırken şimdi kardeşi olsun diye 4. tedavime hazırlanıyorum. Rabbim dermansız dert vermesin.