Haziran,Temmuz,Ağustos,Eylül tüp bebek(sıfırdan)yada dondurulmuş embriyo transferi yaptıracaklar...

dyg_brk

16.06.2017~♥KeReM♥~
Kayıtlı Üye
11 Haziran 2015
781
648
Bu zorlu süreci birbirimizle paylaşarak geçirelim arkadaşlar Rabbim hepimizin kucağını doldursun (amin)

Evet kismet olursa ilk ve korkular endiseler simdiden basladi.

Senin ilk mi? Yasin kac? Ve hangi klinik?

Cok sordum dimi

Tabiki sor:) burda paylaşallım diye açmak istedim konuyu benim 3.denemem 27 yaşındayım polikistik over var kayseri acıbademde olacak kısmetse korkma hiç ve çok güçlü ol

Hayirli sonuclar alirsin insallah canim.
Dondurulmusun yokyani?

Hangi ayda senin tedavin basliyor?

Kilo yapiyormus cok diye duydum ilaclar igneler? Sendede öyle mi oldu? Suanda saglikli beslenme ve spor yapmaya calisiyorum ama malum ramazanda giriyor araya nasil olcak bilmem.

Amin inşallah hepimiz hayırlı sonuçlar alırız donmuş 3 embriyom daha var çok şükür korkma bana kilo yapmadı ilaçlar ama ne kadar dengeli beslenirsen o kadar iyi senin için bide bol su tüket çok faydası oluyor gerçekten benim 2. De tuttu ama kimyasalmış şimdi onun sonlanmasını bekliyoruz sanırım temmuza kalır artık sters olumsuz etkiliyor olacağına inan ve mutlu ol zor bi süreç ama güzel yanlarıda var heyecanlı bi bekleyiş sonunu düşününce kimyasal gebelik yaşadım ama hala çok umutluyum

Ayy cok sagolcanimya böyle motiveli mesajlar okumakta insana iyigeliyor.
Insallah bu sefer sana sImsIki tutunur bebisin.

Kafaya takmadan yapamiyorum iste .......
En büüyk sorun bende o

Tedavi sonrasi nelere dikkat etmek gerekiyor canim? Hep yatmak mi lazim?

Hayır hayır bak ben ilkinde hep yattım ama negatifti ikincide kimseye söylemedik eşimle ilk 3 gün yemek lavabo dışında kalkmadım eşim yaptı sağolsun işlerimi sonra yatmadım ama çok işte yapmadım sadece yemek yaptım ve oturdum ev işi falan yapmadım tabiki ev içinde hafif hafif yürüdüm ama sen bunlara takılma Rabbim ol deyince oluyor dikkat et ama abartma da

dyg_brk senin neden 2. side negatif oldu yada kimyasal 3. olmadan bunu araştıracaklar mı ben de bugün 2. negatif sonucumu aldım açıkçası biraz da korkuyorum 3. kez denemekten

dyg_brk senin neden 2. side negatif oldu yada kimyasal 3. olmadan bunu araştıracaklar mı ben de bugün 2. negatif sonucumu aldım açıkçası biraz da korkuyorum 3. kez denemekten
Öncelikle hoşgeldin yani kimyasal herkeste olabilir dedi dr herhangi bi araştırma önermedi ama sanırım iki yada daha fazla kimyasal yaşarsan araştırıyorlar benim ilki hiç tutunmamıştı bu defa da böyle oldu bende çok korkuyorum 3.denemeden ama inatla uğraşacağım başka yolu yok üstelik adet başladı hcg sıfırlanır diye ümitlenmiştim şimdi oda düşmüyor dış gebelikse diye çok korkuyorum senin sıkıntın ne özel olmazsa ikiside tamamen negatifti sanırım

evet ikisi de tamamen negatifti. Sebebi yok eşimde de bende de problem yok. 3. deneme çok zorlayacak beni çünkü dondurulmuşum da yok. Bakalım kısmet bekleyeceğim biraz.

evet ikisi de tamamen negatifti. Sebebi yok eşimde de bende de problem yok. 3. deneme çok zorlayacak beni çünkü dondurulmuşum da yok. Bakalım kısmet bekleyeceğim biraz.
Maalesef maddi manevi çok zor bir süreç bende bu donmuşları deneyeceğim olmazsa uzun süre benimde ara vermem lazım eşimde bende çok yıprandık ama Allah daha zor dertler vermesin kimseye inşallah 3. Ye gerek kalmadan kendiliğinden olur seninde

İnşallah canım

Merhaba bayanlar bende haziran ayının sonunda adet olacağım ve 4. tedavime başlayacağım Rabbim herkese önce 1. evladını sonra ona kardeşi nasip etsin inşallah. bir zamanlar bu sayfalarda 1 tane olsun diye uğraşırken şimdi kardeşi olsun diye 4. tedavime hazırlanıyorum. Rabbim dermansız dert vermesin.

Hoşgeldin Allah yardımcın olsun bu mübarek günlerde dualarımızı kabul etsin inşallah

Hoşgeldin Allah yardımcın olsun bu mübarek günlerde dualarımızı kabul etsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…