Amiiiin!Ayy ben yanlış hesaplamışım 2 si test günüm ama duramayabilirim evet beraber verelim hayırlı ve pozitif haberlerimizi ordanda haziran annelerine gideriz beraber inşalllaaaaahhhh :)))
Hayırlı pozitiflerle gel inşallah mutlaka haber ver idrar testi yapmışmıydın hiçAmiinnn kızlar yarın test günüm çok korkuyorum kendimi alamıyorum hiç bişey hissetmiyorum zatenolmadı gibi sanki yarın tekrar yazarım inşallah olmuştur
Yaptım hemde 3 kere ama hepsi negatifHayırlı pozitiflerle gel inşallah mutlaka haber ver idrar testi yapmışmıydın hiç
Kötü düşünme canım herşey kanda belli oluyor inşallah pozitiftirYaptım hemde 3 kere ama hepsi negatif
Bende onu bekliyorum canım inşallah olur senin nasıl geçiyorKötü düşünme canım herşey kanda belli oluyor inşallah pozitiftir
İnşallah canım benim bugün ağrılarım var adet olacak gibi kasıklarım ağrıyor normalde kalkıp işime gücüme bakardım ama hiç halim yok geçen defa da ağrılarım olmuştu ama bu kadar değildi bu defa halsizlikte çok tabi bide sabırsız bekleyişBende onu bekliyorum canım inşallah olur senin nasıl geçiyor
aynı ağrılar bende de oldu ama halsizlik falan yoktu ben yinede kalkmadim tabi hala daha is yapmıyorum sadece dolaşmak için kalkıyorum hayırlısı inşallah olmusturda agrisini sancısını çekmeye razıyım ben wallaİnşallah canım benim bugün ağrılarım var adet olacak gibi kasıklarım ağrıyor normalde kalkıp işime gücüme bakardım ama hiç halim yok geçen defa da ağrılarım olmuştu ama bu kadar değildi bu defa halsizlikte çok tabi bide sabırsız bekleyiş
Transferin hayırlı olsun canım endiselenme okadar bence ne yaptıklarını biliyordur doktorlar benimkini yumurta toplamadan sonra iki defa rahim hazırlanıp iptal ettiler bi sıkıntı olsa ona göre hareket ederlerdi hayırlı olsun şimdiden inşallah olumlu sonuç alırız hepimizMerhabalar kızlar ve de iyi bayramlar. Ben de 11 eylülde adetin 2.günü tedaviye basladim menopur ile daha sonra cetrotide ve ovitrelle catlatma ignesi.21 eylülde opu oldu 8 yumurtam cikti 6 tanesi dollenmis fakat 2 tanesi gelisim göstermişti ve hemen 23 eylülde transfer yaptilar bir adet. Yani opudan 2 gün sonra transfer oldu hemencecik. Niye bu kadar erken dedim 2 tane kaldığı için kaybetme riski olmadan rahim ortamina girsin diye dediler. Zaten embriyoskoptaydi embriyolarim. endiseliyim biraz ilk tüp denemem ve çok da bilgim yok ne deseler tamam diyorum açıkçası. Ama bu bekleyiş de çok zormuş gercekten. Şu an transfer sonrası 2.günüm daha çook var Pazartesi de işbaşı ayakta kalacağım hep
Tabiki canım tek olsunda neler çektik olması için ağrıya razıyız yaniaynı ağrılar bende de oldu ama halsizlik falan yoktu ben yinede kalkmadim tabi hala daha is yapmıyorum sadece dolaşmak için kalkıyorum hayırlısı inşallah olmusturda agrisini sancısını çekmeye razıyım ben walla
Hayırlı olsun canım tek çift farketmiyor Rabbim ol diyecek inşallah güzel sonuç alırsınMerhabalar kızlar ve de iyi bayramlar. Ben de 11 eylülde adetin 2.günü tedaviye basladim menopur ile daha sonra cetrotide ve ovitrelle catlatma ignesi.21 eylülde opu oldu 8 yumurtam cikti 6 tanesi dollenmis fakat 2 tanesi gelisim göstermişti ve hemen 23 eylülde transfer yaptilar bir adet. Yani opudan 2 gün sonra transfer oldu hemencecik. Niye bu kadar erken dedim 2 tane kaldığı için kaybetme riski olmadan rahim ortamina girsin diye dediler. Zaten embriyoskoptaydi embriyolarim. endiseliyim biraz ilk tüp denemem ve çok da bilgim yok ne deseler tamam diyorum açıkçası. Ama bu bekleyiş de çok zormuş gercekten. Şu an transfer sonrası 2.günüm daha çook var Pazartesi de işbaşı ayakta kalacağım hep
Benim hiç ağrım yok hiçbi şey hissetmiyorum ya :/ buna canım sıkıldı birazİnşallah canım benim bugün ağrılarım var adet olacak gibi kasıklarım ağrıyor normalde kalkıp işime gücüme bakardım ama hiç halim yok geçen defa da ağrılarım olmuştu ama bu kadar değildi bu defa halsizlikte çok tabi bide sabırsız bekleyiş
İdrara takılma hiç canımcığım, benim ilki tuttu biliyorsun, idrarda çıkmadı :) artık hayatta idrar testi yapmamYaptım hemde 3 kere ama hepsi negatif
Kötü düşünme benim geçen defa 6-7 .günler başlamıştı hafif ağrılarım bende bu defa korkuyorum bugün 4.gün transferide sayarsak inşallah sonu iyi olur hepimizinBenim hiç ağrım yok hiçbi şey hissetmiyorum ya :/ buna canım sıkıldı biraz
Benim karnım ilk günlerde hafif hafif başlamıştı ağrımaya ama büyük ihtimalle yumurta toplama işlemiyle ilgiliydi, sen yazınca düşündüm de :) bi de o zamsnki ilaçlarla bu sefer kullandıklarım farklı... Mutlaka etkisi vardır. Millet 5., 6. Gün yaptırıyormuş test, böyle bi delilik yapacak mıyız? Yoksa durabilecek miyiz? Ne dersin?Kötü düşünme benim geçen defa 6-7 .günler başlamıştı hafif ağrılarım bende bu defa korkuyorum bugün 4.gün transferide sayarsak inşallah sonu iyi olur hepimizin
Bende Yaptım o deliligi boşuna yapmayın çıkmıyor benim kasik ağrım hala var ama iste bebeğe pek baglamadim goguslerde bişey olmayınca hepimiz burdan pozitifffff diye duyuralım insallahBenim karnım ilk günlerde hafif hafif başlamıştı ağrımaya ama büyük ihtimalle yumurta toplama işlemiyle ilgiliydi, sen yazınca düşündüm de :) bi de o zamsnki ilaçlarla bu sefer kullandıklarım farklı... Mutlaka etkisi vardır. Millet 5., 6. Gün yaptırıyormuş test, böyle bi delilik yapacak mıyız? Yoksa durabilecek miyiz? Ne dersin?
Ben bugün eşime aldırdım bi dünya pazartesiden itibaren başlayacağım :)) eninde sonunda yoksada çıkacak daha çok umutlanmam en azından çıkmazsa deliyim dimiBenim karnım ilk günlerde hafif hafif başlamıştı ağrımaya ama büyük ihtimalle yumurta toplama işlemiyle ilgiliydi, sen yazınca düşündüm de :) bi de o zamsnki ilaçlarla bu sefer kullandıklarım farklı... Mutlaka etkisi vardır. Millet 5., 6. Gün yaptırıyormuş test, böyle bi delilik yapacak mıyız? Yoksa durabilecek miyiz? Ne dersin?
İnşallah canım geçen defa 8.gün çıkmıştı o yüzden yapmaya başlayacağım varsada yoksada sonunda çıkacak nasılsaBende Yaptım o deliligi boşuna yapmayın çıkmıyor benim kasik ağrım hala var ama iste bebeğe pek baglamadim goguslerde bişey olmayınca hepimiz burdan pozitifffff diye duyuralım insallah
Benim 8.günde negatiftiİnşallah canım geçen defa 8.gün çıkmıştı o yüzden yapmaya başlayacağım varsada yoksada sonunda çıkacak nasılsa