- 11 Haziran 2015
- 781
- 648
Ama benim ikizdi canım ve dr 10 günden önce kesinlikle çıkmaz yapma demişti şans işte beni örnek alma senBenim 8.günde negatifti
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ama benim ikizdi canım ve dr 10 günden önce kesinlikle çıkmaz yapma demişti şans işte beni örnek alma senBenim 8.günde negatifti
İnşallah tutmuş olsun da yarına az kaldı zaten çok heyecanliyimmAma benim ikizdi canım ve dr 10 günden önce kesinlikle çıkmaz yapma demişti şans işte beni örnek alma sen
İnşallah canım dualarım seninleİnşallah tutmuş olsun da yarına az kaldı zaten çok heyecanliyimm
İnşaallah hepimiz hayirlisiyla evlatlarimizi kucaklariz. 10 gun daha heyecanli bekleyise devamHayırlı olsun canım tek çift farketmiyor Rabbim ol diyecek inşallah güzel sonuç alırsın
Kaçta gidiyorsun teste? Sabahın 7 buçuğunfa kalktım senin testinin peşine düştüm :))İnşallah tutmuş olsun da yarına az kaldı zaten çok heyecanliyimm
Kaçta gidiyorsun teste? Sabahın 7 buçuğunfa kalktım senin testinin peşine düştüm :))
Daha gitmedim kızlar birazdan gidicem sağolun inşallah alır almaz yazarım size de çok korkuyorum dua edin bana da tutmuş olsunkelie merakla bekliyoruz inşallah pozitif müjdesi verirsin bize
İnşallah inşallah pozitif sonuç alırsın canım hayırlısı olsun hakkındaDaha gitmedim kızlar birazdan gidicem sağolun inşallah alır almaz yazarım size de çok korkuyorum dua edin bana da tutmuş olsun
Nasıl gitmedin hala ya :)))) ben sabah 6'da kalkıp ancak 9'a kadar durmuştum :)Daha gitmedim kızlar birazdan gidicem sağolun inşallah alır almaz yazarım size de çok korkuyorum dua edin bana da tutmuş olsun
Allahım hayırlara çıkarsın inşallahKan verdim sonuç bekliyorum kızlar
Gerçektenmi canım üzülme demek çok saçma olur ama hakkımızda hayırlısı üzüldümNegatif kızlar
Ya hay allah... Doktoruna haber verdin mi? Ne diyor? Bugün dilediğin kadar üzül, yarın yeni bir gün, yavaş yavaş toparlasınNegatif kızlar
Görüştüm canım ilacı bırak dedi adetten sonra görüşelim dedi yapacak birşey yok uzulmekten başka zaten elden birşey gelmiyorYa hay allah... Doktoruna haber verdin mi? Ne diyor? Bugün dilediğin kadar üzül, yarın yeni bir gün, yavaş yavaş toparlasın
Bende üzüldüm inşallah sizler hayırlı haberler verirsiniz benim tüp bebek maceram şimdilik bitti hayırlısıGerçektenmi canım üzülme demek çok saçma olur ama hakkımızda hayırlısı üzüldüm
Rabbim sabrını artırsın inşallahBende üzüldüm inşallah sizler hayırlı haberler verirsiniz benim tüp bebek maceram şimdilik bitti hayırlısı