- 5 Ağustos 2024
- 191
- 59
- 26
- Konu Sahibi mavidiyebiri
İkisi de tuttu mu peki?Benimde denemem yoktu ilk denemede 2 embriyo koyulmuştu 6 tane embriyo dondurulmuştu zaten hepsini 2şer tane transfer ettirtik yani yapan doktor yapıyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İkisi de tuttu mu peki?Benimde denemem yoktu ilk denemede 2 embriyo koyulmuştu 6 tane embriyo dondurulmuştu zaten hepsini 2şer tane transfer ettirtik yani yapan doktor yapıyor
İnşallah eşimin sperm değerleri epey kötü. Bir daha olmamasından korkuyorum. O yüzden de düşünüyorum aslında. BilemiyorumAllah razı olsun kardeşim haziran ayında düşük oldu 16 haftalikti 2 kere serklaj oldum nasip değilmiş benimde 6 embriyo vardı totalde işte 2 tane kaldı benimdi hayalimdi hep ikiz çocuk ama gerçekten çok zormuş doktorum çok uyardı beni ama ben dinlemedim keşke dinleseydim umarım hersey gönlünce olur
Benimde ilk denemede cift embriyo transfer edildi doktora gore degisiyor bazi drlar yapiyor bazilari yapmiyor diye biliyorumİkisi de tuttu mu peki?
Bazı doktorlar yapıyor canım benim yaş 28 doktorum çift embriyo transferi yapmıştı biri tutundu oda 6 haftalıkken düştü kısmetArkadaşlar ilk denemede iki embriyo transferi istesek tüp bebekte olur mu yaparlar mı ? Süreç nasıl ilerliyor bilen yazabilir mi ?
Doğrudur haklısıniz inan ki zor olduğunu ben de düşünüyorum ama tekrar tüp bebek yapabilir miyiz bilmiyorum eşimin değerleri epey kötü. Yani sperm sayısı vs de çok az. O yüzden de biraz düşünüyorum. Maddi açıdan hiç sıkıntım yok. Ama dediğiniz gibi 4-5 sene vermek gerek tabii. Razıyım artık ona da çünkü bir daha olmayabilir Allah korusun
Hayır benim hepsi negatif oldu maalesefİkisi de tuttu mu peki?
Yaa siz nerde yaptırdınız acaba ikisi de tuttu mu ?Benimde ilk denemede cift embriyo transfer edildi doktora gore degisiyor bazi drlar yapiyor bazilari yapmiyor diye biliyorum
İnşallah Allah razı olsunO zaman yaptırın, zaten doktorunuz bu durumda çift embriyo transfer yapar. Hayırlısı olsun inşallah rabbim evinizi çocuk gülüşleriyle doldursun
Hayırlısı olsun inşallah en kısa zamanda nasip olurHayır benim hepsi negatif oldu maalesef
Hayır tek gebelik oluştu Acıbadem de Mustafa taşYaa siz nerde yaptırdınız acaba ikisi de tuttu mu ?
Yaa öyle mii hayırlısı olsun evladınızi Allah size bağışlasın inşallahHayır tek gebelik oluştu Acıbadem de Mustafa taş
Aminn inşallah yaşımızda aynı bu arada:) rabbim tez vakitte guzel haberler nasip etsin size deYaa öyle mii hayırlısı olsun evladınızi Allah size bağışlasın inşallah