Haziran,Temmuz,Ağustos,Eylül tüp bebek(sıfırdan)yada dondurulmuş embriyo transferi yaptıracaklar...

Allah kucağına almayida nasip etsin sorunsuz hamilelik yasatsin inşallah gözün aydın canım darısı bizim başımıza
Aminnn canım Rabbim cümle isteyene nasip etsin tez vakitte inşallah olanlarıda tamamına erdirsin

Rica ederim canım Allah yardımcın olsun bi dr la görüş yinede senin için en doğru yolu o söyleyecektir bebeğine kavuşman dileğiyle
Bugun gorustum doktorla normal dedi. Transferden sonra bir iki gun dinlen dedi. Ama yumurtamin dis zari kalinmis bu nedenle gelisimi yavas olmus sadece persembe gununku 1. Kaliteymis ya tutmazsa bu cok moralim bozuldu

Bugun gorustum doktorla normal dedi. Transferden sonra bir iki gun dinlen dedi. Ama yumurtamin dis zari kalinmis bu nedenle gelisimi yavas olmus sadece persembe gununku 1. Kaliteymis ya tutmazsa bu cok moralim bozuldu
Lütfen bozma moralini söylemek çok kolay dersin belki ama çok sıkıntı çekmiş biri olarak söylüyorum herşeyde bi hayır vardır Rabbime sığın hayırlısını dile Allah gönlüne göre versin

Amin ins cnim acikcasi suan biraz moralim bozuk ama hersey rabbimden biliyorum.

Tutunmaya çalışıyorsa neden bırak dedi ki.
Slmlar benimde iki arayla testlerim 100.4 -170.4-214 cikti ve iki gundur once kahverengi simdi biraz dahabkirmizi ama az miktarda kanama var progeston igneye basladim bide pzt kontrole gitcem ama hic umudum kalmadi ((

Slmlar benimde iki arayla testlerim 100.4 -170.4-214 cikti ve iki gundur once kahverengi simdi biraz dahabkirmizi ama az miktarda kanama var progeston igneye basladim bide pzt kontrole gitcem ama hic umudum kalmadi ((
Niye hemen umudunu kaybettin bekle bakalım belki seninledir bebisin kontrollerini aksatma yinede dikkat et en azından var ışte benim kan sonucum 0 çıktı hala umudum var desem yalan olmaz yani ilk başlarda üzüldüm ama şimdi üzülmüyorum kısmet değilmiş diyorum hayırlısı neyse o olsun.

Sagol cnm Allah sanada en yakın zamanda nasip etsin bana gelince ne biliyim int dolasırken o kadar olumsuzluk okuyorumki umudum tükeniyor(

Sagol cnm Allah sanada en yakın zamanda nasip etsin bana gelince ne biliyim int dolasırken o kadar olumsuzluk okuyorumki umudum tükeniyor(
Aminnn İnşallah allah hepimizin yardımcısı olsun seninkine ol demisse olur takma kafana olmayacaksa elden birşey gelmez ki dua etmekten başka.

mrb kılzar bn de illk aşışamam oldu sonuç malesef negatif şimdi tüp bebeğe başlıcam inşallah kasım da baaşlıyorum bnm tek korktuğum şey yumurta toplamada bayılma işi yani anestezi alma yaptıran arkdaşlar tecrübelrini söleyebilir mi sanki hiç bayılmıcakmışım gibi geliyor yaa(

çok güzel bayılıyorsun hıç korkmana gerek yok bı uyanıyosun sedyeye almışlar bayıldığın anı bıle hatırlamıyorsun

Arkadaşlar güncel konu başlıklarında bulamadım endometrium inceliğinden dolayı transferım ıkı kez ertlendı sımdıde lucrin tedavısıne baslıycam benim gibi olup güzel sonuç alan kişiler tecrübelinizi paylaşırmısınız kaç gün kullanıcam ne olacak ne zaman transfer olucak hiçbir fikrim yok

ne güzel allah tamamına erdirsin kucagınızada sağlıkla alın inşallah
kullanmanızdaki sebep neydi bana donmuşlar transfer edilecek rahim inceliği vardı transfer olmadı şimdide buna başlandı
süreç hakkında bilgi verirmisiniz kaç gün yaptınız kaçıncı gün transfer yapıldı sizdede rahim kalınlığıyla ilgili sıkıntı varmıydı öyle umutsuzluklar yaşadımki ne yaparsak olmayacak hissine kapıldım sizler gibi güzel sonuçlar alan kişiler moral verirse sevinirim

sanırım dondurulmuş olunca verdıler rahım kalınlığın ıyı dııyorlardı ransferden 2 ya da 3 gün öncesına kadar kullandım bır gün ara verıp crınone a başladım

böyle güzel hayırlı sonuçlar tüm isteyenlerin başına inşallah rabbim tamamına erdirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…