Yok canım yok gece ateşim başladı ki ne zaman başlasa adet olurum ben garanti tek belirtim düşük yaptığımı bile bununla anlamıştım kısmet artık olmayınca olmuyorDur belki senin olmuştur. İnşallah pozitifi göreceksin. Az kaldı iki gün daha olumlu düşünmeye çalış.
Kullanıyorum ama nasıl oldu anlamadım. Kesildi şimdi de... Psikolojim bozuldu iyice... Crinone jel de siyahımsı kırmızı akıyor iki gündür sabahları. Betahcg sıfır çıktı bu saatten sonra artar mı bilmem...
İnşallah olur hemen karamsar olmayın belki ikinizinkide yerleştiği içindir inşallah öyledir.Yok canım yok gece ateşim başladı ki ne zaman başlasa adet olurum ben garanti tek belirtim düşük yaptığımı bile bununla anlamıştım kısmet artık olmayınca olmuyor
İnşallah canım inşallahİnşallah olur hemen karamsar olmayın belki ikinizinkide yerleştiği içindir inşallah öyledir.
Sen öbür tarafa sonucum çıktı pozitif yazmışsııııın! Yanlış mı gördüm?! Ay lütfen yanlış görmüş olmayayım o başlığı da kaybettim şimdi bulamıyorumİnşallah canım inşallah
Evet canım çok şükür bi aksilik çıkmazsa pozitif şok oldum inanamıyorum halaSen öbür tarafa sonucum çıktı pozitif yazmışsııııın! Yanlış mı gördüm?! Ay lütfen yanlış görmüş olmayayım o başlığı da kaybettim şimdi bulamıyorum
O kadar çok sevindim kiiiiiiiiii! Sağlıkla kucağına al :) ben cuma gideceksin sanıyordum iyi yapmışsın erken vermekleEvet canım çok şükür bi aksilik çıkmazsa pozitif şok oldum inanamıyorum hala
Aöin canım Allahım tez zamanda herkese sanada nasip etsin ateşlenince yoktur kafam rahat etsin dedim dr pozitif dedi çok şükür değerim düşük ama 8.gün normal ve önemli olan 2 ye katlaması dedi bakalım varsa ömrü devam eder inşallahO kadar çok sevindim kiiiiiiiiii! Sağlıkla kucağına al :) ben cuma gideceksin sanıyordum iyi yapmışsın erken vermekle
Ben de yarın yapacağım aklım kalmasın diye sonra ara vereceğiz biraz, estrofem beni çok yordu biliyorsun.Aöin canım Allahım tez zamanda herkese sanada nasip etsin ateşlenince yoktur kafam rahat etsin dedim dr pozitif dedi çok şükür değerim düşük ama 8.gün normal ve önemli olan 2 ye katlaması dedi bakalım varsa ömrü devam eder inşallah
Hakkında hayırlısı olsun inşallahhh hep dua ediyorum hepimize süreç ilaçlar hepsi çok zor ama inşallah hepimizin kucağı dolar tez vakitte inşallahhhhBen de yarın yapacağım aklım kalmasın diye sonra ara vereceğiz biraz, estrofem beni çok yordu biliyorsun.
Opu mu oldu ağrılarının sebrbi o mu acaba ben her yolu denedim yatmaya yatmamaya bakmıyo gerçekten sadece ilk 3 gün yattım hepsinde de sonra iş yapmadım ama yatmadım da çalışmadığım için çok bilemiyorum ama işin yıpratıcı ve ağırsa gitmesen bi süre daha iyiMerhaba arkadaslar bende 8 ekimde transfer yaptircam. Sizlere iki sorum var suan cok fazla sancim var bu normal mi bide transferden sonra evde sinlenmeli miyim yoksa ise gitsem bi sorun olur mu
Rica ederim canım Allah yardımcın olsun bi dr la görüş yinede senin için en doğru yolu o söyleyecektir bebeğine kavuşman dileğiyleYumurtalarim 31 agustosta toplandi. Suan estrofem kullaniyorum karnim cok sis. Isim agir degil memurum ama risje atmak istemiyorum. Ilgin icin tesekkurler canim
Hayırlı olsun cnm seninkide inşallah kucağına da alırsın ilk tp bebek miydiEvet canım çok şükür bi aksilik çıkmazsa pozitif şok oldum inanamıyorum hala
Oo masaallah Allah devamını hayırlısı ile kucagına almayı nasip etsin çok sevindimEvet canım çok şükür bi aksilik çıkmazsa pozitif şok oldum inanamıyorum hala
Amiinnn Allah razı olsun Rabbim herkese nasip etsin inşallah kucağımıza almak nasip olsunOo masaallah Allah devamını hayırlısı ile kucagına almayı nasip etsin çok sevindim
Amin canım inşallah Rabbim daim eder herkesin mutluluğunu 3.denemem benim buHayırlı olsun cnm seninkide inşallah kucağına da alırsın ilk tp bebek miydi
Allah kucağına almayida nasip etsin sorunsuz hamilelik yasatsin inşallah gözün aydın canım darısı bizim başımızaAmin canım inşallah Rabbim daim eder herkesin mutluluğunu 3.denemem benim bu