Haziran,Temmuz,Ağustos,Eylül tüp bebek(sıfırdan)yada dondurulmuş embriyo transferi yaptıracaklar...

Benimki de çarşambaya alındı :) allah yardımcın olsun, bu sefer olacak inşallah. Sağlıkla kucağımıza alacağız!
Çok teşekkür ederim inşallah birbirimize güzel haberler vermekte nasip olur önce pozitifi görüp sonra devamını da yaşarız bu defa inşallah bekleme sürecinde de haberleşelim :))

Ya fsh değerim yüksek diye bi türlü başlamıyor dr tedavime. Sizde de böyle mi oldu? Zaten fsh yüksek diye tüp bebek yapıyorum ben. Anlamadım ki üfff. Bu ay da bekleyelim dedi dr

Ya fsh değerim yüksek diye bi türlü başlamıyor dr tedavime. Sizde de böyle mi oldu? Zaten fsh yüksek diye tüp bebek yapıyorum ben. Anlamadım ki üfff. Bu ay da bekleyelim dedi dr
İlaçla düşürürler başlarsın hiç bozma moralini, allah daha büyük dert vermesin. Onun çözümü çok zor değil

İlaçla düşürürler başlarsın hiç bozma moralini, allah daha büyük dert vermesin. Onun çözümü çok zor değil

3 aydır kullanıyorum ilaçları. Geçen ay normale dönmüştü ama bi ay daha bakıp emin olalım dedi, bu sefer de artt yine. Bi ay iyi bi ay kötü gidiyo herhalde dedi. Bilemiyorum, beklemek çok zor

herkese merhaba
bende sizdenim 16 eylülde iki adet embriyo transferi yapıldı ve bugün 6. günüm test için 28 eylülü bekliyorum. ama benim durumum çok iç açıcı değil yüzde 10 şans verdiler merkezden hatta isterseniz transferi iptal edebiliriz dediler sonraki dakikalarda yaşanan gelişmeler ile geldik bugüne.

Hayırlısı olsun niye yüzde on şans vermişler neyin var canım

Hayırlısı olsun niye yüzde on şans vermişler neyin var canım
inşallah hepimize hayırlı olur ve sonuçlarıız güzel olur. benim durum çok acayip canım sebepsiz tanısı kondu bana, öncesinde ufak tefek problemler vardı atlatıldı yine olmayınca sebepsiz dendi, 4 aşılama yapıldı ve ilki tuttu ama boş gebelik nedeniyle sonlandırıldı diğer 3 ü aten tutmadı ama bir ayrıntı sadece 150 liralık bir ayrıntı nedeniyle yanlış tanı konulduğunu farketim. küçük bir ilin en iyi doktoruna gidiyordum ki ve doktorumada güveniyordum ama iyi olmak yetmiyor yeniliklerede açık olmak lazım, son yıllarda çok istenen amh yani yumurta rezervini gösteren testi yaptırmamış doktorum, , ben artık yılıp tüp tedavisine geçince pat diye gerçek ortaya çıktı, yumurta rezervi azlığı ve doğal olarak kalite sorunuymuş :)
bu ay benden sadece 3 yumurta toplandı biri hep kötüydü ikisine umut bağladık, ama maalesef 1 tanesi döllendi ve transfer günü iki hücreliyken benim isteğimle transfer yapıldı ki o aşamada en az 4 hücreli olmuş olması gerekiyoruş bizim yumurta pek tembeldi, tam transfer esnasında döllenmeyen iknci yumurtanında döllenip 3 e bölündüğünü farkettiler ve son anda onuda eklediler, sonrası sonuç bekleme süreci.
çok gerginim, korkuyorum, seviniyorum, ağlıyorum, karmakarışık ve saçma sapan ruh halindeyim.

3 aydır kullanıyorum ilaçları. Geçen ay normale dönmüştü ama bi ay daha bakıp emin olalım dedi, bu sefer de artt yine. Bi ay iyi bi ay kötü gidiyo herhalde dedi. Bilemiyorum, beklemek çok zor
Gerçekten çok zor... Allah yardımcın olsun. Belki ilaç değiştirir doktor, tamamen toparlar

Ah o ruh hallerimiz ne olacak böyle :) hiç umutsuzluğa kapılma, 2. Gün embriyosunu doğuran tanıdığım var benim. Hem iki embriyo koymuşlar, şansın yüksek

Kızlar belirtilere takılmayın o kadar hormon ilaçları alıyoruz belli olmuyo durum yani inşallah olumlu haberler alırız hepimiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…