Haziran,Temmuz,Ağustos,Eylül tüp bebek(sıfırdan)yada dondurulmuş embriyo transferi yaptıracaklar...

Kiyamam baya ugrasmissin inşallah bu defa hayırlısı olur canım bende bir dış gebelik geçirdim bisuru sıkıntı cikti sonrası allah hepimize nasip etsin tez vakitte bol bol dua edelim allah büyük ol der olur

Belirti aramadan da olmuyorki bende hiç belirti yok zaten aramaya kalksamda birsey çıkmıyor maalesef burada falan dolaşarak vakit gecirebiliyorum içimdeki korkuları da kimseye anlatamıyorum çok zor cookkk

Belirti aramadan da olmuyorki bende hiç belirti yok zaten aramaya kalksamda birsey çıkmıyor maalesef burada falan dolaşarak vakit gecirebiliyorum içimdeki korkuları da kimseye anlatamıyorum çok zor cookkk
bende öyleyim işte, ayrıca belirti bende de yok sadece dün gece acayip tuvalete çıktım 8-10 kere belki bir gecede, dedim galiba enfeksiyon oluyor ama bugün pek bişey yok, tabi şöyle bir detay var benim şuan adetime zaten 5 gün var,test günüm adetimi 1 gün geçince. benim adetim yaklaşıncada böyle sık idrara çıkardım benim için bu belirti değil yani. onun dışında tık yok bende, bence belirtilere takılıp moraliniz bozma benim boş gebeliğimde belirti olarak ne ararsan vardı, bakan kız sen hamilemisin diyordu, aynı dönemde çalıştığım kurumda bir arkadaşım vardı oda hamileydi ama belirtinin b si yoktu kızda o bebğini kucağına aldı bende kaybettim, çekmediğim kadar kasık ağrısı adet sancısı çektim dönem. tatlım bu iş pek belirtiye bakmıyor hatta bende forumları tek tek okudum 10. gün idrar testi negatif çıkıp akşamına kanda pozitifi alan var bir sürü.

Benim ilk transferim tuttu ve hiç belirtim yoktu. Yumurta toplamadan itibaren nasılsam öyleydim. O kasık ağrısı vs dedikleri yumurta toplamadan itibaren başlamıştı. O yüzden eşimi alıştırmıştım bak olmayabilir, dondurulmuşlarla deneriz diye. Fakat tutmuş bile ilk gün hem de. Biliyorum çok zor beklemek... Oyalanacak bir şey bul puzzle yapmak falan gibi çok iyi geliyor

Bende o bile yok çok baktım hatta ağrı olacak mi diye ama hiç bişey yok
hayirlisi cnm ins olumlu olur

Kasik ağrısı bende de aynı var ama bende onu belirtiden saymıyorum inşallah olur bizde kavusuruz mucizemize.

thatwoman transferin gerçekleştimi merak ettim bugün yapılacaktı inş olmuştur hayırlısıyla da tutar

Oldu transfer arkadaşlar, ilginiz için çok teşekkürler :) son anda ikizlerden teke döndük, tek embriyo kondu. İnşallah sağlıkla kucağıma alırım.
Sizler iyi misiniz? Çoklu alıntı yapmayı da beceremedim ismen yazamadım :/

Hayırlı olsun canım.

1'inde baktıracaksın sen, ben de o akşam gideyim diyorum :) beraber gitsek kan versek :))))
Ayy ben yanlış hesaplamışım 2 si test günüm ama duramayabilirim evet beraber verelim hayırlı ve pozitif haberlerimizi ordanda haziran annelerine gideriz beraber inşalllaaaaahhhh :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…