Haziran batını gelin birlikte bekleyelim

Benim de 8 :) kasık batması sağ tarafta ama ara ara oluyor rahatsız edici değil. Bir de karnımın için tuhaf adet olmadan 1-2 gün önceki gibi. Bunların dışında hiçbi şey yok.
Aynen rahatsız etmiyor gelip gidiyo gibi karnım benimde öyle bazen adet gelecekmiş gibi oluyor yada çok dinliyorum kendimi

7si battı lanet 11inde denemeye başlamıştık 16sı yumurtlamışım cart diye hiç bilemezdim uygulama 24ü gösteriyodu
olur inşallah ya bi dahaki aya en azından bekletmedi seni erkenden geldi bi dahaki aya daha planlı gidersin ben ovu testini bile burda öğrendim cahillik işte

olur inşallah ya bi dahaki aya en azından bekletmedi seni erkenden geldi bi dahaki aya daha planlı gidersin ben ovu testini bile burda öğrendim cahillik işte
ayy bende bende okuya okuya öğrendim bat ne diyodum onun açılımını bile burada akıl ettim ahahah diyorum bat ne batık mı acaba

vücut döllenmeye mi çalışıyo acaba o sıra ebnim tutmadı kana döndü demek ki sizin de inş tutarrr bebişe döner amiiiin
Aslında ben döllenmenin yani çatlamanın salı-çarşamba olduğunu düşünüyorum gece öyle bi ağrım oldu ki uykumdan uyandırdı bi daha da uyuyamadım o gece. Takvime göre de tam çatlama günüydü hemde. Regl de ağrılı geçer benim acaba döllenme de o yüzden ağrılı mı oldu? Hayallerrr hayallerr

kuşum çok mantıklı bence benim kafama direkt yattı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…