- 5 Şubat 2019
- 145
- 38
Aynen rahatsız etmiyor gelip gidiyo gibi karnım benimde öyle bazen adet gelecekmiş gibi oluyor yada çok dinliyorum kendimiBenim de 8 :) kasık batması sağ tarafta ama ara ara oluyor rahatsız edici değil. Bir de karnımın için tuhaf adet olmadan 1-2 gün önceki gibi. Bunların dışında hiçbi şey yok.
Göğsümde benimde ağrı var ama yumurtlamanın ertesi günü başladı hemen o yüzden ona yoramıyorum yumurtlama kaynaklı diyeDün kasıklarimda ve göğsümde ağrı vardı ama bugün herhangi birşey yok sadece gogsum de hafif sertleşme var :)
Bende göğüslerimi minciklamaktan yoruldum değişiklik varmı diyeGöğsümde benimde ağrı var ama yumurtlamanın ertesi günü başladı hemen o yüzden ona yoramıyorum yumurtlama kaynaklı diye
Yaa aynenBende göğüslerimi minciklamaktan yoruldum değişiklik varmı diye
öff sizlerden güzel haber gelsin moral olsun yaa gelişmeleri yazın hepppAynı gün bat ve aynı belirtileray hadi inşallah ya
7si battı lanet 11inde denemeye başlamıştık 16sı yumurtlamışım cart diyeBizim de nerdeyse 1 hafta varyani 8-9 gün of sonunda kan revan görmeyelim
Yazarız canım tabikiöff sizlerden güzel haber gelsin moral olsun yaa gelişmeleri yazın heppp
vücut döllenmeye mi çalışıyo acaba o sıra ebnim tutmadı kana döndü demek ki sizin de inş tutarrr bebişe döner amiiiinYazarız canım tabiki1 seferlik oldu ev kalabalıktı bugün başka kimseye de bi şey olmadı ne biliyim değişik
olur inşallah ya bi dahaki aya en azından bekletmedi seni erkenden geldi7si battı lanet 11inde denemeye başlamıştık 16sı yumurtlamışım cart diyehiç bilemezdim uygulama 24ü gösteriyodu
ayy bende bende okuya okuya öğrendim bat ne diyodum onun açılımını bile burada akıl ettim ahahah diyorum bat ne batık mı acabaolur inşallah ya bi dahaki aya en azından bekletmedi seni erkenden geldibi dahaki aya daha planlı gidersin ben ovu testini bile burda öğrendim cahillik işte
Aslında ben döllenmenin yani çatlamanın salı-çarşamba olduğunu düşünüyorum gece öyle bi ağrım oldu ki uykumdan uyandırdı bi daha da uyuyamadım o gece. Takvime göre de tam çatlama günüydü hemde. Regl de ağrılı geçer benim acaba döllenme de o yüzden ağrılı mı oldu? Hayallerrr hayallerrvücut döllenmeye mi çalışıyo acaba o sıra ebnim tutmadı kana döndü demek ki sizin de inş tutarrr bebişe döner amiiiin
kuşum çok mantıklı bence benim kafama direkt yattıAslında ben döllenmenin yani çatlamanın salı-çarşamba olduğunu düşünüyorum gece öyle bi ağrım oldu ki uykumdan uyandırdı bi daha da uyuyamadım o gece. Takvime göre de tam çatlama günüydü hemde. Regl de ağrılı geçer benim acaba döllenme de o yüzden ağrılı mı oldu? Hayallerrr hayallerr
Hahah aynı ben aynı herkes bat bat yazıyo sonra sat görünce bi şimşek çaktıayy bende bende okuya okuya öğrendim bat ne diyodum onun açılımını bile burada akıl ettim ahahah diyorum bat ne batık mı acaba
Evet oda olabilir psikolojikte olabilirGöğsümde benimde ağrı var ama yumurtlamanın ertesi günü başladı hemen o yüzden ona yoramıyorum yumurtlama kaynaklı diye
Ay yazdiklarinizi okudum çok tatlısiniz yayok anam benim kocam uyuşuk spermi de uyuşuktur ahhahahah