Araştırdinizmı peki doktorlar ne diyoBilmiyorum artık ne doktora gidesim var nede bişey yapasim var adet olunca psikolojim bozuluyor.
Hiç bişey çıkmadı herşey normal üstelik İlk hamileliğimde değil o normal oldu tedavisiz bilmiyorum cokmu ara verdim ondanmi 11 yaşında oğlum var buda istediğim zaman olur diye düşündüm maalesef 2 yıl olduAraştırdinizmı peki doktorlar ne diyo
Benimde 1 kızim var 19 yaşinda hiç sorun yaşamamiştim ilk eşimden kizim.şuan ikinci evliliğim 2 düşük yaşadim diyorumki o ara kendi kendime bi doğumum var nasilsa olsa olsa yaşimdan dolayidir felan die düşünuyodum meğersem pıhtılaşma bozukluğum varmış. Gittinmi genetiğe felanHiç bişey çıkmadı herşey normal üstelik İlk hamileliğimde değil o normal oldu tedavisiz bilmiyorum cokmu ara verdim ondanmi 11 yaşında oğlum var buda istediğim zaman olur diye düşündüm maalesef 2 yıl oldu
HeyecanlıKızlar az kaldı. Belirtileriniz neler nasıl gecıyor günlerniz
Bendede dün olmustu. Baş ağrısı baş dönmesi felan. Bugunde bısey yok. Sadece bel ağrısı hafıften kasık ağrısı. Tuvaletımı pek yapamıyorum sanki var gibi ama cıkmıo kasıklsrım sis gibi. Herhalde hastalancamHeyecanlıbenim mide bulantım 2 gündür hız kesmeden devam ediyor aşırı gaz var sizdede oylemi
Genetige gitmedimBenimde 1 kızim var 19 yaşinda hiç sorun yaşamamiştim ilk eşimden kizim.şuan ikinci evliliğim 2 düşük yaşadim diyorumki o ara kendi kendime bi doğumum var nasilsa olsa olsa yaşimdan dolayidir felan die düşünuyodum meğersem pıhtılaşma bozukluğum varmış. Gittinmi genetiğe felan
Kaç yaşındasınız bende her zaman 35 te yapacağım diyordum sanki hemen olacakmış gibi Allahin takdiri Bizim istediğimiz zaman değil Kendi istediği zaman genetige araştırma hastanesi ndemi baktirdinizBenimde 1 kızim var 19 yaşinda hiç sorun yaşamamiştim ilk eşimden kizim.şuan ikinci evliliğim 2 düşük yaşadim diyorumki o ara kendi kendime bi doğumum var nasilsa olsa olsa yaşimdan dolayidir felan die düşünuyodum meğersem pıhtılaşma bozukluğum varmış. Gittinmi genetiğe felan
Bu çok iyi olmuş burdaKızlar bakın ben geçenki belirtilerimi yazmışım tabiki herkeste aynı olmayabilir fikir olsun diye önceki açılan bir konuya yazmışım
Canım senin 3 haziranmış baktım da şimdi baya az kalmış. Erken gebelik testi mi yapsan acabaBendede dün olmustu. Baş ağrısı baş dönmesi felan. Bugunde bısey yok. Sadece bel ağrısı hafıften kasık ağrısı. Tuvaletımı pek yapamıyorum sanki var gibi ama cıkmıo kasıklsrım sis gibi. Herhalde hastalancam
Canım 2 yıl uzun bir süre değil mi? Acaba bir tedavi yöntemi falan söylemedi mi? Çatlatma vs. En azından sağlıklı yumurtaların varkenHiç bişey çıkmadı herşey normal üstelik İlk hamileliğimde değil o normal oldu tedavisiz bilmiyorum cokmu ara verdim ondanmi 11 yaşında oğlum var buda istediğim zaman olur diye düşündüm maalesef 2 yıl oldu
Hoşgeldin canımMerhabalar bnde yeni katıldım aranıza bat 12 haziran zaman gecmiyor adeta
Cok yapmak ıstemıyorum. Kımyasa gecirdim korkuyorum bayaCanım senin 3 haziranmış baktım da şimdi baya az kalmış. Erken gebelik testi mi yapsan acabaeğer takvime uyuyosa döngün yumurtlamanın üstünden 11 gün geçmiş oluyo en az :)
Çok geçmiş olsun o zamanCok yapmak ıstemıyorum. Kımyasa gecirdim korkuyorum baya
Ya bende kızim buyusun nasip olursa oyle evlilik yaparim dedim bendeydi kızimin velayeti evlenir evlenmezde cocuk yaparim diyodum ama gerci gebelik olduda kalbi durdu pihtilaşma bozuklugundan olmayinca olmuyo rabbim hayirlisini nasip etsin 36 yaşindayimGenetige gitmedim
Kaç yaşındasınız bende her zaman 35 te yapacağım diyordum sanki hemen olacakmış gibi Allahin takdiri Bizim istediğimiz zaman değil Kendi istediği zaman genetige araştırma hastanesi ndemi baktirdiniz
Ben sordum ama düşukleriniz felan oldumu genetiktede düşuk olmayinca bakmiyolar devlet hastanesinde yaptirdim ben testiGenetige gitmedim
Kaç yaşındasınız bende her zaman 35 te yapacağım diyordum sanki hemen olacakmış gibi Allahin takdiri Bizim istediğimiz zaman değil Kendi istediği zaman genetige araştırma hastanesi ndemi baktirdiniz
Daha 10 gun var geçmiyoKızlar az kaldı. Belirtileriniz neler nasıl gecıyor günlerniz
Merhaba bat 10 yakın gunlerimiz senle hayirlisi insallahMerhabalar bnde yeni katıldım aranıza bat 12 haziran zaman gecmiyor adeta
Ayyy hadi inşallahh lariiiiiKızlar belirtileriniz ne durumda? Benim acayip uykum gelmeye başladı gün içinde bir de kasık batması, bel ağrısı devam ediyor. Azıcık acıkmaya başlayınca hafif midem bulanıyor gibi oluyor.