Haziran batını gelin birlikte bekleyelim

istiyosan ben senle yine yaparım ahahhahahahah daha ilk defa dün düzgün demiştim he ayakları diktim 20 dk kalkmadım yastık koydum meğer kanalları iyice açmışız ahahha öff :KK70:
Evet ya iyice açılıyo kanallar öyle olunca 😂😂 aynen canım sen yap yine de benle ahahahahahahhaha

Benimde 9u bat ne gibi belirtileriniz var şuan yada varmı benim psikolojik mi bilmiyorum ama iki gündür kasık batmam var batma dedikleri bu galiba sol tarafımda ve sürekli aynı yerde bi ağrı gibi bişey
Dün kasıklarimda ve göğsümde ağrı vardı ama bugün herhangi birşey yok sadece gogsum de hafif sertleşme var :)

sanmam tatlım her renk var pıhtı şeklinde değil ama ağrılı baya.. yerleşme kanamasında ağrı olmaz diyorlar
Kuzum bı dahakine artık olsun valla aylardır uğraşıyorum bende kaç doktora gittim sorun yok diyorlar ama ne ilaç veren var ne takip edelim diyen 😔

Benimde 8 i valla ben 2 kalaya kadar bekleyemem çatlarim 😁 geçen ay yumurtlamadan 12 gün sonra çıkmıştı benim testte silik olarak
Bak bu benim geçen ay ki erken gebelik testim yumurtlamanın 12.ci günüydü yaptığımda

Eklentiler

• IMG20210430092117.jpg
    IMG20210430092117.jpg
    54,4 KB · Görüntüleme: 55
Baya baya görünüyo yani burda ne silikler gördük onlara göre gayet net bile canım 😄 yok ya ben de bekleyemem 2 kalayı 4 kalaya kadar bile zor sabrediyorum aslında 😂
Bende öyleydim ne ışıklara tuttum zamanında içlerini açıp yüzlerce fotolarını çektim testlerin filtreleyip baktım 😀 valla ben bekleyemicm test aldım Trendyol dan gelsin başlıcm bata kadar hergün yaparım artık 😁

Kızlar ben de az önce ishal oldum bu gerçekten de belirti mi ya? Çok heyecanlı bekleyiş belki de yemek dokundu ya da üşüttüm ama bilemiyorum. Bir de duştayken göğsümün ucu değilde yuvarlak kısmı biraz büyümüş ve şiş gibi geldi. Bata 9 gün var olabilir mi?

X