4 de negatif çıkarsa daha erken çıkmadı belki diyip hemen kendimizi motive edip 2 kala bi daha yaparızKizlar ben ikide kararlıyım çünkü o zmn çıkarmayabiliyor 2 gün kala tam bnc ideal
ben adet olunca da derim üstüne gördüm heralde4 de negatif çıkarsa daha erken çıkmadı belki diyip hemen kendimizi motive edip 2 kala bi daha yaparızyaa ne biliyim bir ihtimal 4 kala da çıkarsa pozitifi görürsek çok güzel olur diye düşündüm
Sen biliyon canm4 de negatif çıkarsa daha erken çıkmadı belki diyip hemen kendimizi motive edip 2 kala bi daha yaparızyaa ne biliyim bir ihtimal 4 kala da çıkarsa pozitifi görürsek çok güzel olur diye düşündüm
Sonra Hemen bi test daha ahahahahsahben adet olunca da derim üstüne gördüm heralde
Cnm yani tam kanamn geldimi yoksa sadece 2 3 damla ile kaldımiay kızlar günaydın ben adet oldum resmenn sabah nasıl karın ağrısı nasıll bir gittim 2-3 damla kan sonra idrar da kanlı geldi tabii erkencikten oldum hayatımda ilk defa ahahahha öf zaten anlamalıydım dün aniden tüm belirtiler kaybolup memişler yumuşamıştıı. ovu testi alıcam şimdii öteki aya daha sağlıklı olur artık
2 3 damla vardı ped taktım leke leke olmuş ama aşırı ağrım var yumurtalıkta yerleşme kanaması ağrısız oluypr diye biliyorumCnm yani tam kanamn geldimi yoksa sadece 2 3 damla ile kaldımi
Canım ilk deneme ya bnd ilk denediğimizde aşırı sancılı oldu adetim2 3 damla vardı ped taktım leke leke olmuş ama aşırı ağrım var yumurtalıkta yerleşme kanaması ağrısız oluypr diye biliyorum
Temmuza artık inşallahCanım ilk deneme ya bnd ilk denediğimizde aşırı sancılı oldu adetim
Benimde 9u bat ne gibi belirtileriniz var şuan yada varmı benim psikolojik mi bilmiyorum ama iki gündür kasık batmam var batma dedikleri bu galiba sol tarafımda ve sürekli aynı yerde bi ağrı gibi bişeyBenim bat 9 Haziran ilk deneme bakalım sonuç ne olacak :)
Aynen canım hayırlısı olsunTemmuza artık inşallah
Canım hiç belli olmaz devam ediyormu kanaman rengi nasıl yerleşmedir belki2 3 damla vardı ped taktım leke leke olmuş ama aşırı ağrım var yumurtalıkta yerleşme kanaması ağrısız oluypr diye biliyorum
sanmam tatlım her renk var pıhtı şeklinde değil ama ağrılı baya.. yerleşme kanamasında ağrı olmaz diyorlarCanım hiç belli olmaz devam ediyormu kanaman rengi nasıl yerleşmedir belki
Ayy gerçekten mi kesin adet mi canım emin misin? Ay deli gibi bunu da sorguluyorum ya amanay kızlar günaydın ben adet oldum resmenn sabah nasıl karın ağrısı nasıll bir gittim 2-3 damla kan sonra idrar da kanlı geldi tabii erkencikten oldum hayatımda ilk defa ahahahha öf zaten anlamalıydım dün aniden tüm belirtiler kaybolup memişler yumuşamıştıı. ovu testi alıcam şimdii öteki aya daha sağlıklı olur artık
E hepsi aynı olacak diye bısey yokki canım belki bu sefer sağlıklı bir şekilde tutmuşturKızlar nasıl gidiyor benim aşırı mide bulantım var geçen ay ve önceki kimyasal da geçirdim onlarda da böyle erkenden mide bulantım olmuştu ishalim var ama mide bulantısı ve ishal dışında geçenkilerdeki gibi göğüs hassasiyeti kasık batması yok bu ay olacak gibi hissetmiyorum sanki
Benim de 8 :) kasık batması sağ tarafta ama ara ara oluyor rahatsız edici değil. Bir de karnımın için tuhaf adet olmadan 1-2 gün önceki gibi. Bunların dışında hiçbi şey yok.Benimde 9u bat ne gibi belirtileriniz var şuan yada varmı benim psikolojik mi bilmiyorum ama iki gündür kasık batmam var batma dedikleri bu galiba sol tarafımda ve sürekli aynı yerde bi ağrı gibi bişey
adet kuzum ya baya sancılı çünkü neyse en azından son güne kadar bekletmedi diye seviniyorum 1 hafta geçsin başlarım ovu testlerini de anlatırım size yapıncaa zaten daha ilk denemeydi ondan üzülmedim pek eğlenceliydi merak heyecanAyy gerçekten mi kesin adet mi canım emin misin? Ay deli gibi bunu da sorguluyorum ya amanhayırlısı olsun bakalım ovu testi hakkında bilgi verirsin bize de. Demekki erken yumurtladın:/ bende hala kasık ağrısı ara ara devam ama göğüslerde hiç hassasiyet olmamıştı hala da yok
Aynen aslında ben de değilsem eğer erkenden olsam daha çok sevinirim haklısınadet kuzum ya baya sancılı çünkü neyse en azından son güne kadar bekletmedi diye seviniyorum 1 hafta geçsin başlarım ovu testlerini de anlatırım size yapıncaa zaten daha ilk denemeydi ondan üzülmedim pek eğlenceliydi merak heyecantemmuz gebelik bekleyenler diye grup açmışlar oraya geçtim ama sizleri de merak ediyorumm burayı da takibe devamm güzel haberlerinizi alırım inşallahh
istiyosan ben senle yine yaparım ahahhahahahah daha ilk defa dün düzgün demiştim he ayakları diktim 20 dk kalkmadım yastık koydum meğer kanalları iyice açmışız ahahha öffAynen aslında ben de değilsem eğer erkenden olsam daha çok sevinirim haklısın4 kala ben testi tek mi yapcam şimdi tühh