2 kala dedim yapalım bnc canımAynen aslında ben de değilsem eğer erkenden olsam daha çok sevinirim haklısın4 kala ben testi tek mi yapcam şimdi tühh
Evet ya iyice açılıyo kanallar öyle oluncaistiyosan ben senle yine yaparım ahahhahahahah daha ilk defa dün düzgün demiştim he ayakları diktim 20 dk kalkmadım yastık koydum meğer kanalları iyice açmışız ahahha öff
Diğer ay her seferinde yap sen tutar inşallahistiyosan ben senle yine yaparım ahahhahahahah daha ilk defa dün düzgün demiştim he ayakları diktim 20 dk kalkmadım yastık koydum meğer kanalları iyice açmışız ahahha öff
Aynen bi de ovu testi yapıcakmış şans baya yükselicek benceDiğer ay her seferinde yap sen tutar inşallah
Aynn bnmki de olmasa bu ay ovu testi bnd yapacamAynen bi de ovu testi yapıcakmış şans baya yükselicek bence
Aynen ben de öyle düşünüyorum takvime göre yanılıyo olabilirizAynn bnmki de olmasa bu ay ovu testi bnd yapacam
Dün kasıklarimda ve göğsümde ağrı vardı ama bugün herhangi birşey yok sadece gogsum de hafif sertleşme var :)Benimde 9u bat ne gibi belirtileriniz var şuan yada varmı benim psikolojik mi bilmiyorum ama iki gündür kasık batmam var batma dedikleri bu galiba sol tarafımda ve sürekli aynı yerde bi ağrı gibi bişey
İnşallah ya heyecanla bekliyorum test aldım bir sürü internetten bat yaklaştıkça yapmaya başlıcm dayanamıyorum çünküE hepsi aynı olacak diye bısey yokki canım belki bu sefer sağlıklı bir şekilde tutmuştur
Kuzum bı dahakine artık olsun valla aylardır uğraşıyorum bende kaç doktora gittim sorun yok diyorlar ama ne ilaç veren var ne takip edelim diyensanmam tatlım her renk var pıhtı şeklinde değil ama ağrılı baya.. yerleşme kanamasında ağrı olmaz diyorlar
Benimde 8 i valla ben 2 kalaya kadar bekleyemem çatlarimAynen aslında ben de değilsem eğer erkenden olsam daha çok sevinirim haklısın4 kala ben testi tek mi yapcam şimdi tühh
Bak bu benim geçen ay ki erken gebelik testim yumurtlamanın 12.ci günüydü yaptığımdaBenimde 8 i valla ben 2 kalaya kadar bekleyemem çatlarimgeçen ay yumurtlamadan 12 gün sonra çıkmıştı benim testte silik olarak
Baya baya görünüyo yani burda ne silikler gördük onlara göre gayet net bile canımBak bu benim geçen ay ki erken gebelik testim yumurtlamanın 12.ci günüydü yaptığımda
Bende öyleydim ne ışıklara tuttum zamanında içlerini açıp yüzlerce fotolarını çektim testlerin filtreleyip baktımBaya baya görünüyo yani burda ne silikler gördük onlara göre gayet net bile canımyok ya ben de bekleyemem 2 kalayı 4 kalaya kadar bile zor sabrediyorum aslında
O zaman 4 gün kala birlikte yapıyoruzBende öyleydim ne ışıklara tuttum zamanında içlerini açıp yüzlerce fotolarını çektim testlerin filtreleyip baktımvalla ben bekleyemicm test aldım Trendyol dan gelsin başlıcm bata kadar hergün yaparım artık
Aynen canım öyle yapalım ay inşallah bu ay alcaz güzel haberleri
Bakalim hayırlısı olsun canım sen bilirsinİnşallah ya heyecanla bekliyorum test aldım bir sürü internetten bat yaklaştıkça yapmaya başlıcm dayanamıyorum çünkü