Haziran batını gelin birlikte bekleyelim

dediğim gibi de oldu ama temmuz grubuna transferim gerçekleşti şimdi bekle allah bekle
Dr muayenemde yumurta çatladigini gördu değerlendirin dedi benim kocam uyuyakaldı bu ay pek umitli deilim bende

Demekki olabilir her şey mi yani
valla olabilir ama ben şimdi şey diyorum bu kadar hamişlik belirtisi boşa olamazdı belki kanda baktırsam hamiştim kimyasala döndü ahahahhahaha ona umutlanma sebebimde kimyasaldan sonra bi tık daha kolay hamile kalınıyor diyolar en azından kimyasal mimyasal diye kendimi kandırmak istiyorum allah akıl fikir versin bana

yaa hiç belli olmaz var ya kimisinin parmağı dokunsa fırt hamile kalıyo biz de cuplaya cuplaya bir hal olduk 20 gündür
Yumurta catladigi gunun 2 gun oncesi iliski olduydu bi ihtimal artik 3 gun canli kalabiliyomusya dr oyle soylemisti. Emin olamadigim icin kan sulandirici iğneye basladim iğne olmam gerektigini bile bile uyumasi deli etti beni

Yumurta catladigi gunun 2 gun oncesi iliski olduydu bi ihtimal artik 3 gun canli kalabiliyomusya dr oyle soylemisti. Emin olamadigim icin kan sulandirici iğneye basladim iğne olmam gerektigini bile bile uyumasi deli etti beni
çok fenalar çok benimkinde de oyun oynayacak arkadaşlarıyla diye oyundan önce yapıyoruz o paso oyun oynuyor allahım yarabbim

Bekle bekle sen beni gör 9 gün sonra gerçi saat 12 yi geçti artık 8 gün kaldı eğer olumsuz olursa ben neler düşüncem bak hepimiz umutlandığımız için birden sönemiyoruz

Bekle bekle sen beni gör 9 gün sonra gerçi saat 12 yi geçti artık 8 gün kaldı eğer olumsuz olursa ben neler düşüncem bak hepimiz umutlandığımız için birden sönemiyoruz
Şu konuda mutluyum sürekli çişe gidilir diye uykumdan kalkıp kalkıp çişe gidiyodum psikolojik.. 1 hafta huzurla uyuyayım

Yaa aynen gebelik varsa ağrı artarak devammı etmeli adet gününe kadar çoğu kişi hamile olduğunu öğrendiğinde göğüs ağrım başlamamıştı diyor kafam karıştı
Canım buna net yanıt veremiyorum benim mesela göğüslerim taş gibi olmuştu iğne batması gibi batmalar oluyordu sağlık ocağında bakıldığında prolaktinimde çok artmıştı kimyasal olunca prolaktin düşmeye başladıkça göğüs hassasiyetimde geçti

Kızlar bakın ben geçenki belirtilerimi yazmışım tabiki herkeste aynı olmayabilir fikir olsun diye önceki açılan bir konuya yazmışım

Merhabalar ben de yeni katıldım aranıza benim bat 25 Haziran 2 yıla yakın deniyoruz hsg cektireli 2 ay oldu maalesef olmadı inşallah Haziran'da olur çünkü artık yavaş yavaş umudumu kaybediyorum

Merhabalar ben de yeni katıldım aranıza benim bat 25 Haziran 2 yıla yakın deniyoruz hsg cektireli 2 ay oldu maalesef olmadı inşallah Haziran'da olur çünkü artık yavaş yavaş umudumu kaybediyorum
Merhaba canim rabbim ne zaman nasip ederse olur o zaman yeterki sen umudunu gayretini bırakma.vardir vakti zamanı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…