dediğim gibi de oldu ama temmuz grubuna transferim gerçekleşti şimdi bekle allah bekleAy yazdiklarinizi okudum çok tatlısiniz yabenim kocamda uyuşuk
Dr muayenemde yumurta çatladigini gördu değerlendirin dedi benim kocam uyuyakaldıdediğim gibi de oldu ama temmuz grubuna transferim gerçekleşti şimdi bekle allah bekle
yaa hiç belli olmaz var ya kimisinin parmağı dokunsa fırt hamile kalıyo biz de cuplaya cuplaya bir hal olduk 20 gündürDr muayenemde yumurta çatladigini gördu değerlendirin dedi benim kocam uyuyakaldıbu ay pek umitli deilim bende
İnşallah canım bu sefer yine çok heyecanlandım umutlandım inşallah nasip olurAynı gün bat ve aynı belirtileray hadi inşallah ya
valla olabilir ama ben şimdi şey diyorum bu kadar hamişlik belirtisi boşa olamazdı belki kanda baktırsam hamiştim kimyasala döndü ahahahhahaha ona umutlanma sebebimde kimyasaldan sonra bi tık daha kolay hamile kalınıyor diyolar en azından kimyasal mimyasal diye kendimi kandırmak istiyorumDemekki olabilir her şey mi yani
Yumurta catladigi gunun 2 gun oncesi iliski olduydu bi ihtimal artik 3 gun canli kalabiliyomusya dr oyle soylemisti. Emin olamadigim icin kan sulandirici iğneye basladim iğne olmam gerektigini bile bile uyumasi deli etti beniyaa hiç belli olmaz var ya kimisinin parmağı dokunsa fırt hamile kalıyo biz de cuplaya cuplaya bir hal olduk 20 gündür
çok fenalar çok benimkinde de oyun oynayacak arkadaşlarıyla diye oyundan önce yapıyoruz o paso oyun oynuyor allahım yarabbimYumurta catladigi gunun 2 gun oncesi iliski olduydu bi ihtimal artik 3 gun canli kalabiliyomusya dr oyle soylemisti. Emin olamadigim icin kan sulandirici iğneye basladim iğne olmam gerektigini bile bile uyumasi deli etti beni
Bekle bekle sen beni gör 9 gün sonravalla olabilir ama ben şimdi şey diyorum bu kadar hamişlik belirtisi boşa olamazdı belki kanda baktırsam hamiştim kimyasala döndü ahahahhahaha ona umutlanma sebebimde kimyasaldan sonra bi tık daha kolay hamile kalınıyor diyolar en azından kimyasal mimyasal diye kendimi kandırmak istiyorumallah akıl fikir versin bana
Bizimkide fırsat buldukça uyuyo :)çok fenalar çok benimkinde de oyun oynayacak arkadaşlarıyla diye oyundan önce yapıyoruz o paso oyun oynuyor allahım yarabbim
hamilelik belirtisi mi acaba ahahhahahahBizimkide fırsat buldukça uyuyo :)
Şu konuda mutluyum sürekli çişe gidilir diye uykumdan kalkıp kalkıp çişe gidiyodum psikolojik.. 1 hafta huzurla uyuyayımBekle bekle sen beni gör 9 gün sonragerçi saat 12 yi geçti artık 8 gün kaldı eğer olumsuz olursa ben neler düşüncem bak hepimiz umutlandığımız için birden sönemiyoruz
Canım buna net yanıt veremiyorum benim mesela göğüslerim taş gibi olmuştu iğne batması gibi batmalar oluyordu sağlık ocağında bakıldığında prolaktinimde çok artmıştı kimyasal olunca prolaktin düşmeye başladıkça göğüs hassasiyetimde geçtiYaa aynengebelik varsa ağrı artarak devammı etmeli adet gününe kadar çoğu kişi hamile olduğunu öğrendiğinde göğüs ağrım başlamamıştı diyor kafam karıştı
Belirtilerimi yazıyorum en başından kizçeler
Sat 3 Nisan
Bazen 3 gün geri bazen 3 gün ileri gidebiliyor adet tarihim
17-18 Nisan değerlendirdim bunlardan biri tuttu öncelikle
25 Nisan da aşırı bir üşümem oldu 3 kat çorap giydim banamisin demedi hatta gidip covid testi bile yaptırdım göğüslerim taş gibi oldu ara ara kramp tarzi ince sizlamalar oldu ama geçti ertesi gün.
26 Nisan da akıntım renksiz ve su gibi yoğun oldu o tarihten sonra hiç kesilmedi
26 Nisan sol yumurtalıkta ağrı dokununca da çok acıdı bütün gün devam etti hareket ederken oturup kalkarken acıyı fazlasiyla hissettim
27 Nisan akıntı hem sulu hemde beyaz kremsiydi aşırı gazım var bitmek bilmiyor :)
28 Nisan bazen sağ bazen sol kasığım ağrıdı ama sağıma yatınca sol kasığımdaki ağrıyı daha çok hissettim soluma yatınca ağrı hafifledi enteresan :)
Mide bulantım hep var hiç bitmiyor bu kadar erken normal mi bilmiyorum ama geçen kimyasaldada sabahlara kadar lavaboda kalmıştım
İlk test 28 inde 1.foto erken gebelik testi
2.test 29 u normal kaset test
30 Nisan bugün son test yine erken gebelik testi
Beta 28.37 şu an adet olacak gibi ağrım var kesilmiyor hiç aklıma gelenler şimdilik bunlar kendimi takip ediyorum yine farkettiğim herşeyi yazacağım
Ahahah allahtan kadın olmamış gebeyim die 9 ay yerinden kalkmaz uyurdu kesinhamilelik belirtisi mi acaba ahahhahahah
Merhaba canim rabbim ne zaman nasip ederse olur o zaman yeterki sen umudunu gayretini bırakma.vardir vakti zamanıMerhabalar ben de yeni katıldım aranıza benim bat 25 Haziran 2 yıla yakın deniyoruz hsg cektireli 2 ay oldu maalesef olmadı inşallah Haziran'da olur çünkü artık yavaş yavaş umudumu kaybediyorum
Bilmiyorum artık ne doktora gidesim var nede bişey yapasim var adet olunca psikolojim bozuluyor.Merhaba canim rabbim ne zaman nasip ederse olur o zaman yeterki sen umudunu gayretini bırakma.vardir vakti zamanı