- 21 Haziran 2019
- 79
- 96
- 8
- 33
- Konu Sahibi Oscarinoasis
-
- #1.921
Bende de çok fazla ve yoğun şekilde adet ağrısı oldu.ilaçlar Gaz sancısı yapıyor ve adet ağrısı gibi hissediliyor. Ben 2 gündür ayağa kalkıp geziniyorum evin içinde öyle hafifledi bugün ağrı hissetmedim çok şükür benim de 8. günüm.Kizlar test günü yaklaşanlar veya sonucu belli olanlar. Ağrınız oldumu hiç? Adet sancısı gibi sancim var? Sizde de olmusmuydu? Bugün 9.uncu günüm korkmaya basladim
Yaa inşallah canim Darısı başımıza olsun inşallah bizde sevinelim..rabbim sana da sag salim kucağına almayı nasip etsin inşallahBenimde aynen adet sancısı gibi agrılarım oluyor hala, be 2 gun once pozitifi gördüm ☺ Umarım seninki de tutunma sancılarıdırGüzel haberlerini bekliyorumm
Ne bilim canim ya ara da kesiliyor yada hafifliyor. Yada siddetleniyor agri. Ağrı başlayınca korkup yatıyorum bende. Ah şu günler çabucak geçse de güzel haberler alsakBende de çok fazla ve yoğun şekilde adet ağrısı oldu.ilaçlar Gaz sancısı yapıyor ve adet ağrısı gibi hissediliyor. Ben 2 gündür ayağa kalkıp geziniyorum evin içinde öyle hafifledi bugün ağrı hissetmedim çok şükür benim de 8. günüm.
Sonuç ne oldu canimSizde sorun neydi? Sende menopur mu kullanıyorsun?
Çok teşekkür ederim Allah isteyen herkese nasip etsinGözün aydın canım maşallah sağlıcakla alın kucağınıza inşallahkaçıncı günü transferinin.5. Gün embriyosumuydu
Bugun 8.gunum ayni benimde regl agrim vaar ve göğüslerim sisKizlar test günü yaklaşanlar veya sonucu belli olanlar. Ağrınız oldumu hiç? Adet sancısı gibi sancim var? Sizde de olmusmuydu? Bugün 9.uncu günüm korkmaya basladim
Ben çok şiddetli şekilde yaşadım o ağrıyı tam 7 gün ara ara geçti ama 7 gün boyunca sürdü. Gaz olduğunda daha çok ağırdı. Hala hafif hafif vuruyo ama ilaçlardan olduğunu söyledi doktorum. sizinki de öyledir. En çok da adrt günümde ağırdı. Endişelenmeyin bence. Hemen hemen herkes yasıyo bu ağrıyı.Kizlar gunaydinn sabah regl olucakmisim agriyla uyandim Halen de devam ediyor regl Gunume 2 gun var yaaaa olmam insallah
Sizin kacinci gununuzBen çok şiddetli şekilde yaşadım o ağrıyı tam 7 gün ara ara geçti ama 7 gün boyunca sürdü. Gaz olduğunda daha çok ağırdı. Hala hafif hafif vuruyo ama ilaçlardan olduğunu söyledi doktorum. sizinki de öyledir. En çok da adrt günümde ağırdı. Endişelenmeyin bence. Hemen hemen herkes yasıyo bu ağrıyı.
Bugün 9. günümSizin kacinci gununuz
Kızlar acilden kan testi yaptıracağınız zaman idrar iltihabından şüpheleniyorum idrarmda yanma var deyin sonra muayeneye girince gebelik de olabilr deyip gebelik tahlili de yapılmasını isteyin. Yoksa yapmıyorlar.ben daha önce gerçekten iltihaptan dolayı gittiğimde yaptıkları için hep yapıyorlar sanıyodum. Bugün baya uğraştm yaptırabilmek içinBugün 9. günüm
İdrar tahlili de yaptırmak istiyordum aslında iltihap için. Test günüm de 15 temmuz resmi tatil. Bu da düşündürüyor beni. Özelde de mi sorun çıkarıyolar acilde?Kızlar acilden kan testi yaptıracağınız zaman idrar iltihabından şüpheleniyorum idrarmda yanma var deyin sonra muayeneye girince gebelik de olabilr deyip gebelik tahlili de yapılmasını isteyin. Yoksa yapmıyorlar.ben daha önce gerçekten iltihaptan dolayı gittiğimde yaptıkları için hep yapıyorlar sanıyodum. Bugün baya uğraştm yaptırabilmek için
Ben ne zaman gitsem yapıyorlar. Düşük riskim var adetim gecikti diyorum bakıyorlar hemenİdrar tahlili de yaptırmak istiyordum aslında iltihap için. Test günüm de 15 temmuz resmi tatil. Bu da düşündürüyor beni. Özelde de mi sorun çıkarıyolar acilde?
İyi işte canım ikisine de baktırmş olursun acilde tatil yok orda yaptırabilrsnİdrar tahlili de yaptırmak istiyordum aslında iltihap için. Test günüm de 15 temmuz resmi tatil. Bu da düşündürüyor beni. Özelde de mi sorun çıkarıyolar acilde?
Evet öyle bi neden söylemen lazım dürüst olaym dedim tüp bebek için test günüm dedim ama yok dürüstlük yaramıyormş.Ben ne zaman gitsem yapıyorlar. Düşük riskim var adetim gecikti diyorum bakıyorlar hemen
Kuzum açıkçası benimki dürüstçe söylenmiş bir söz. Sürekli düşük yaptığım için erkenden öğrenmem gerekiyor.Evet öyle bi neden söylemen lazım dürüst olaym dedim tüp bebek için test günüm dedim ama yok dürüstlük yaramıyormş.
Doğrudur canım inşallah bu sefer öylr bişey olmaz. Ben kendim için dedim dürüstçe söyleyince almadılar bi neden bulmak lazım diyeKuzum açıkçası benimki dürüstçe söylenmiş bir söz. Sürekli düşük yaptığım için erkenden öğrenmem gerekiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?