- 17 Şubat 2016
- 76
- 60
- 88
- Konu Sahibi Oscarinoasis
-
Adet olmayı beklemek çok zordu stresten 4 5 gün geçikmişti benim de adetin 5. Günü 3. Günü gittim doktora 16 mayısta muayene edip ilaç yazdı letu diye sabah akşam bir hap bide gonal-f diye iğne 300 mg vuruyorum her gün 21ine kadar kullanıcam 21inde yine kontrole gidicem. Sonrası hakkında hiç bir bilgim yok ne yazık ki İnş siz de çabucak adet olursunuz bu aşamalara atlarsınızMerhaba bende adet olmayı bekliyorum . bir kaç güne gideceğim hastahaneye . İlk denemede neden embriyolar teste gönderiliyor ? Sizin sıkıntı neydi ?
Bayram girmesi biraz kötü olmuş çok fazla ilgilenemiyorlar bayram üzeri ben geçen bayram tam arefe günü devlette operasyon olmuştum histereskopi ve laproskopi rahimde traşlama yaptılar bide tüplerime baktılar hastanede kalan olsa da çok fazla ilgilenilmiyor biraz sıkıntı yaşamıştım. Maşallah çocuklarınız varmış İnş kısa zamanda olumlu sonuçlar alırsınızMerhaba ben de devlette tüp bebek yaptırıyorum. Ama ne zaman yapılacağını bilmiyorum. Tüm testlerim tamam. Pazartesi smear PRG ve muayene icin çağırdılar. Sonraki adet dönemimde yanı Haziran bası gibi tedavi başlar diyordum ama araya bayram girecek. Yumurta büyümesini kontrol edemeyecekler. Ertelenir mi bilmiyorum. Sanırım Pazartesi her şey belli olacak. Bu arada 39 yaşındayım. İlk evliliğimden sağlıklı 3 çocuğum var. Şimdiki Eşimden ise 5 kimyasal ve normal düşugum var.
Allah olmayan herkese tattırsın bu duyguyu. Ben eşim icin üzülüyorum. Çocuklarım büyük olduğu icin baba demiyorlar. Zaten biz de bu konuda zorlamadık onları. Evladını benim yüzümden kucağına alamıyormuş gibi hissediyorum. Ailesi de deli gibi torun istiyor. Eltimim de 7 sene sonra olmuş. Biz de 3. Seneye giriyoruz. Üzücü durumlar bunlar.Bayram girmesi biraz kötü olmuş çok fazla ilgilenemiyorlar bayram üzeri ben geçen bayram tam arefe günü devlette operasyon olmuştum histereskopi ve laproskopi rahimde traşlama yaptılar bide tüplerime baktılar hastanede kalan olsa da çok fazla ilgilenilmiyor biraz sıkıntı yaşamıştım. Maşallah çocuklarınız varmış İnş kısa zamanda olumlu sonuçlar alırsınız
Evet Allah herkese tattırsın... Genelde bayanlar üstleniyor bu tip sorumlulukları toplumda.. Allah yardımcınız olsun bu süreçte çok ta böyle durumları kafanıza takmayın artık ne kadar düşünürseniz size zarar.. Önünüze bakmanız önemliAllah olmayan herkese tattırsın bu duyguyu. Ben eşim icin üzülüyorum. Çocuklarım büyük olduğu icin baba demiyorlar. Zaten biz de bu konuda zorlamadık onları. Evladını benim yüzümden kucağına alamıyormuş gibi hissediyorum. Ailesi de deli gibi torun istiyor. Eltimim de 7 sene sonra olmuş. Biz de 3. Seneye giriyoruz. Üzücü durumlar bunlar.
Anladım . Ben tecrübeliyim bu aşamalara alıştım artık5 kez kimyasal gebelik geçirdim o yüzden olabilir sanırım.
Hayır hepsi normal yollarla oldu aşılama falan hiç olmadım amh biraz düşük dediler 1.02 başka hiç Bi testimde ciddi bir problem çıkmadıAnladım . Ben tecrübeliyim bu aşamalara alıştım artık4. Tüp bebek denemem olacak benim . Peki kimyasallar ın normal yolla mı oldu aşılama filan değil değil mi ?
Ben de seninle ayni durumda sayılırım. Sadece yasım büyük ve amh 0,93 benim. Sanırım kalitesiz yumurtalarımız dolleniyor. O yüzden dusuk oluyor.Hayır hepsi normal yollarla oldu aşılama falan hiç olmadım amh biraz düşük dediler 1.02 başka hiç Bi testimde ciddi bir problem çıkmadı
Bende pazartesi gidecem 3 ay önce 11 haftalıkken kalbi durdu kürtaj oldum ilk tüp bebek denememdi. Bakalim pazartesi ne diyecek doktor bayram giriyor araya bu ay mi baslarim ki zor görünüyor bidaha ki aya mi kalir bakacazMerhaba arkadaşlar haziran ayında transfer olacak var mı aranızda? Benim gibi ilk deneyimi olanlar ve süreç hakkında çok fazla bilgisi olmayan arkadaşlara destek olur belki bu konu. İğne olmaya başladım bugün 3. İğnemi olucam. Yumurta toplandıktan sonra embriyolar teste gönderilecekmiş sanırım herşey yolunda giderse bir sonraki adet döneminde o da haziran ayı oluyor transfer yapılacak İnş. Beklemesi zor bir süreçmiş onu farkettimaynı durumda olan var mı aranızda
Ah bende ne cok sevinmistim ilk denemede hamile kalinca ama ayni sonu yasadim sizle. Simdi tekrar sil bastanBende tüp bebekle ilk denememde hamile kaldım ama 3.5 aylıkken benim de bir düşüğüm oldu . Bizde de spermlerden dolayı embriyo kaliteli olmuyor ya da döllenemiyor . En son tedavimde 17 yumurta toplandı ama sadece 3ü döllendi ve bunlardan da sadece transfere 1 tane kaldı
Hayırlısı olsun hepimizin hakkında vitamin kullanan var mı aranızda hangi vitaminleri kullanıyorsunuz
Bana doktor coenzym q10 ve omega 3 yazdı yanında L-arginine ve çinko alıyorum tabi folik asitle birlikteBen folik asit kullanıyorum ve d vitamini..
canım ben uc aydır prowomen k kullanıuyorum.Hayırlısı olsun hepimizin hakkında vitamin kullanan var mı aranızda hangi vitaminleri kullanıyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?