Haziran ayında tüp bebek yaptıracaklar

İnan başka hiçbir konuda kimsenin hakkımda ne düşündüğü ne dediğini umrumda olmaz ama 2 senedir yapmadığımız şey kalmadı olsun diye bu yüzden hassas noktam oldu bebek görmeye bile dayanamıyorum. Sorulardan kaçıyorum. Çünkü bu benim yaram tuz basılmasını istemiyorum. Ama dünyanın sonu değil tabi pes etmek yok dondurulmuş olanı da transfer edecekler inşallah 2 ay sonra. O olacak inşallah olmazsa yine devam hayırlsı olsun hakkımızda.

Çocuklardan kaçma aksine onları mutlu et onlarla ol bol bol ben anasınıfı öğretmeniyim ve onların dualarıyla bu durumdayım pozitif ol o bebiş gelecek

Desene beraber gün sayacağız :)
Benim de yarın transferim. Kaçıncı gün ebriyosuydu sninki :?
Çarşamba günü opu oldum canım oldugu gün sayılmıyorsa 3. Gün oluyor heralde. Ne güzel beraber gün sayarız. Hayırla sağlıkla kucaklarımız dolar inşallah hepimizin Saat kaçta senin nasipse?

Çarşamba günü opu oldum canım oldugu gün sayılmıyorsa 3. Gün oluyor heralde. Ne güzel beraber gün sayarız. Hayırla sağlıkla kucaklarımız dolar inşallah hepimizin Saat kaçta senin nasipse?

Ben de perşembe günü oldum 2. gün oluyor sanırım. Sabahtan olacak transfer. 8 de orada olacağım.
Hakkımızda hayırlısı inşallah :)

Ben de perşembe günü oldum 2. gün oluyor sanırım. Sabahtan olacak transfer. 8 de orada olacağım.
Hakkımızda hayırlısı inşallah :)
9 bucukda benim insallah canım Allah yardımcımız olsun 24 yumurta toplanmıştı benden 10 u döllendi ve devam ediyor senin ne kadar toplandı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…