- Konu Sahibi Oscarinoasis
-
- #1.961
İnan başka hiçbir konuda kimsenin hakkımda ne düşündüğü ne dediğini umrumda olmaz ama 2 senedir yapmadığımız şey kalmadı olsun diye bu yüzden hassas noktam oldu bebek görmeye bile dayanamıyorum. Sorulardan kaçıyorum. Çünkü bu benim yaram tuz basılmasını istemiyorum. Ama dünyanın sonu değil tabi pes etmek yok dondurulmuş olanı da transfer edecekler inşallah 2 ay sonra. O olacak inşallah olmazsa yine devam hayırlsı olsun hakkımızda.Önce millet ne dicek diye yaşamayı bırak bu senin hayatın her derdi sen tek cekiyosun bebiş olunca nolcak sadece sevmek için gelcekler bitcek o senin canın kanın olcak sadece senin ona odaklan birdahaki transfere kendini hazırla biri biseymi dedi ver cevabını pozitif ol içine birşey atma o bebek sana tutunsun huzurlu vucud olursa tutuncak Allah ın izniyle kendinden daha kötü durumdakileri düşün inan o bebiş gelicek bugün otur ağla üzül ama yarın lütfen toparlaan
Amin canım inşallahHakkında hayırlısı olsun canım inşallah 2. Denemende olur
Çocuklardan kaçma aksine onları mutlu et onlarla ol bol bol ben anasınıfı öğretmeniyim ve onların dualarıyla bu durumdayım pozitif ol o bebiş gelecekİnan başka hiçbir konuda kimsenin hakkımda ne düşündüğü ne dediğini umrumda olmaz ama 2 senedir yapmadığımız şey kalmadı olsun diye bu yüzden hassas noktam oldu bebek görmeye bile dayanamıyorum. Sorulardan kaçıyorum. Çünkü bu benim yaram tuz basılmasını istemiyorum. Ama dünyanın sonu değil tabi pes etmek yok dondurulmuş olanı da transfer edecekler inşallah 2 ay sonra. O olacak inşallah olmazsa yine devam hayırlsı olsun hakkımızda.
En güzel şekilde bebişlerine kavuşursun inşallah cnmKızlar yarın transferim var dua ederseniz çok sevinirim
Desene beraber gün sayacağız :)Kızlar yarın transferim var dua ederseniz çok sevinirim
Çok saol canım hepimiz kavuşalım inşallahEn güzel şekilde bebişlerine kavuşursun inşallah cnm
Çarşamba günü opu oldum canım oldugu gün sayılmıyorsa 3. Gün oluyor heralde. Ne güzel beraber gün sayarız. Hayırla sağlıkla kucaklarımız dolar inşallah hepimizinDesene beraber gün sayacağız :)
Benim de yarın transferim. Kaçıncı gün ebriyosuydu sninki :?
Çarşamba günü opu oldum canım oldugu gün sayılmıyorsa 3. Gün oluyor heralde. Ne güzel beraber gün sayarız. Hayırla sağlıkla kucaklarımız dolar inşallah hepimizinSaat kaçta senin nasipse?
9 bucukda benim insallah canım Allah yardımcımız olsunBen de perşembe günü oldum 2. gün oluyor sanırım. Sabahtan olacak transfer. 8 de orada olacağım.
Hakkımızda hayırlısı inşallah :)
Bende sadece 4 yumurta toplandı. Durumları hakkında bilgi vermediler. Sabah söyeyeceklermiş.9 bucukda benim insallah canım Allah yardımcımız olsun24 yumurta toplanmıştı benden 10 u döllendi ve devam ediyor senin ne kadar toplandı?
Hayırlısı olsun inşallah iyi haberler alırsın canımBende sadece 4 yumurta toplandı. Durumları hakkında bilgi vermediler. Sabah söyeyeceklermiş.
Evetttt bende gordummKizlar bugün 11. Günüm varmi sizce? Heyecandan olucem
Ovulasyon testi degil idrar testi dimi kuzucum duzeltiyorum mesajimi vallahi hic farketmez var kuzucum heyecanla kan testi haberini bekliyorum... coook sevindimm.. cok sukurrKizlar bugün 11. Günüm varmi sizce? Heyecandan olucem
Var canım süpeeer hayırlı olsun sağlıcakla gelsin inşallah hadi git kan ver değerini de görelimKizlar bugün 11. Günüm varmi sizce? Heyecandan olucem
Yok canm hcg yazıyor gebelik testi yapmışOvulasyon testi degil idrar testi dimi kuzucum duzeltiyorum mesajimi vallahi hic farketmez var kuzucum heyecanla kan testi haberini bekliyorum... coook sevindimm.. cok sukurr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?