- 6 Temmuz 2019
- 50
- 55
- 3
- 34
- Konu Sahibi Oscarinoasis
- #1.941
Ayniyizz nerdeyse ne zmn kan vericeksiniz 12 gunu beklicekmisnizBugün 9. günüm
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayniyizz nerdeyse ne zmn kan vericeksiniz 12 gunu beklicekmisnizBugün 9. günüm
Evet ben bu konuda başından beri kararlıyım. o yüzden erken tahlil hususnda hiç sabırsızlık yaşamadım pazartesiyi bekliyorumAyniyizz nerdeyse ne zmn kan vericeksiniz 12 gunu beklicekmisniz
9 gunde kan verdin sanirim 12 gunde tekrar la hic belli olmazKan sonucum çıktı negatif kızlarinşallah sizlerinki pozitif çıkar
Yok canm 10.gün doktor söyledi yaptır diye. Çıkardı zaten olsaydı negatif eylülde dondurulmuşu transfer edecekler.9 gunde kan verdin sanirim 12 gunde tekrar la hic belli olmaz
Yine bebek yok yine ailelerin yanına bebeksiz gideceğim. Yine soracaklar ne zaman yapcaksınız yine bahane uyduracağım yine yine yine...
Öyle canım da işte sert cevap versem anlayacaklar bi sorun olduğunu daha çok sorgulayacaklar diye geçiştirici cevap veriyorum. Ailelerimiz eşimin tedavi gördüğünü bildiği için çok sorgulamıyor ama akrabalar sinir ediyor gerçekten bi kere sor geç nehee gördüğünde sorup duruyorsun dimi. Etraflarında herkes patır patır doğurunca bizim bu konuda ne kadar hassas olduğumuzu bunun için ne kadar uğraştığımızı bilmiyorlar malesef. sorduklarında canımızın ne kadar yandığını bilmiyorlar. Gitmek dahi istemiyorum yanlarına artık kimseyi görmek de...Senin için çok üzgünüminşallah Allah en kısa zamanda nasib eder
Kimseye cevap vermek zorunda değilsin. Hayat senin hayatın. Sorularıyla senin canını kim sıkıyorsa isterse ailen olsun soruların önünü kesmelisin. İnsanlar soru sorarken hadlerini aşmayı severler gereğinden fazla merak ederler. Düşünmüyoruz de geç. Çok fazla insana had bildirdim bu hususta bi zaman sonra kimse soramadı. Çocuk yapmak bence çok özel bişey bunu merak edip soranlar sanki yatak odama müdahale ediyormuş gibi hissettim hep ve ona göre cevap verdim.
Şimdi yapacağım şey gücünü toplamak ve pes etmeden yola devam etmek. bunun için insanların seni üzmesine izin verme ki yola devam edebilesin... hakkında hayırlısı olsun inşallah![]()
Duaların için teşekkür ederim canım.Doğrudur canım inşallah bu sefer öylr bişey olmaz. Ben kendim için dedim dürüstçe söyleyince almadılar bi neden bulmak lazım diye![]()
Canım benim çok üzüldüm senin icin ama erken değil mi test icin boşuna mi üzülüyorsun acaba? Bana 12. Gün test yap dedi doktorum. Belki seninki geç tutunmustur? Ne biliyim pazartesiyi mi beklesen acaba?Öyle canım da işte sert cevap versem anlayacaklar bi sorun olduğunu daha çok sorgulayacaklar diye geçiştirici cevap veriyorum. Ailelerimiz eşimin tedavi gördüğünü bildiği için çok sorgulamıyor ama akrabalar sinir ediyor gerçekten bi kere sor geç nehee gördüğünde sorup duruyorsun dimi. Etraflarında herkes patır patır doğurunca bizim bu konuda ne kadar hassas olduğumuzu bunun için ne kadar uğraştığımızı bilmiyorlar malesef. sorduklarında canımızın ne kadar yandığını bilmiyorlar. Gitmek dahi istemiyorum yanlarına artık kimseyi görmek de...
Yok canm 1 çıktı direk. Doktorum da demedi zaten tekrar yap diye o da onayladı negatif olduğunu ilaçları kes dedi yapcak bişey yok hayırlısı buymuş.Canım benim çok üzüldüm senin icin ama erken değil mi test icin boşuna mi üzülüyorsun acaba? Bana 12. Gün test yap dedi doktorum. Belki seninki geç tutunmustur? Ne biliyim pazartesiyi mi beklesen acaba?
Hakkında hayırlısı inşallah sonrakinde pozitifi görürsün.Yok canm 1 çıktı direk. Doktorum da demedi zaten tekrar yap diye o da onayladı negatif olduğunu ilaçları kes dedi yapcak bişey yok hayırlısı buymuş.
Uzulme cnm insallah birdahakine olur. Dondurulmusun var mi ?Yok canm 1 çıktı direk. Doktorum da demedi zaten tekrar yap diye o da onayladı negatif olduğunu ilaçları kes dedi yapcak bişey yok hayırlısı buymuş.
3tane 5.gün embriyosu donduruldu. Hazır oldugumda transfer olacakSonuç ne oldu canim
İnşallah canım bi tane 5. Gün var bakalm hayırlsı inşallahUzulme cnm insallah birdahakine olur. Dondurulmusun var mi ?
Amin canım inşallahHakkında hayırlısı inşallah sonrakinde pozitifi görürsün.
Önce millet ne dicek diye yaşamayı bırak bu senin hayatın her derdi sen tek cekiyosun bebiş olunca nolcak sadece sevmek için gelcekler bitcek o senin canın kanın olcak sadece senin ona odaklan birdahaki transfere kendini hazırla biri biseymi dedi ver cevabını pozitif ol içine birşey atma o bebek sana tutunsun huzurlu vucud olursa tutuncak Allah ın izniyle kendinden daha kötü durumdakileri düşün inan o bebiş gelicek bugün otur ağla üzül ama yarın lütfen toparlaanYine bebek yok yine ailelerin yanına bebeksiz gideceğim. Yine soracaklar ne zaman yapcaksınız yine bahane uyduracağım yine yine yine...
Hakkında hayırlısı olsun canım inşallah 2. Denemende olurYok canm 1 çıktı direk. Doktorum da demedi zaten tekrar yap diye o da onayladı negatif olduğunu ilaçları kes dedi yapcak bişey yok hayırlısı buymuş.