- 27 Şubat 2019
- 1.129
- 966
- 53
- Konu Sahibi Oscarinoasis
-
- #1.901
Öyle oluyor ilk gün bilgi verilmiyor... benimde az önce transferim gerçekleşti ikitane biri 8 hücreli 1.kalite diğeri 6 hücreli 2. Kalite... birtanesi 4 hücreli onu takip edeceklerKuzum az evvel bana 4 yumurtam olduğunu ve döllenmeleriyle ilgili bilginin yarin verileceğini söylediler. Sabah bilgi alacakmışım. Senin dediğine geldi iş :)
Süper canım ne güzel işte maşallahKızlar bugun yeniden test yaptım hastaneden istemişlerdi 434 çıktı, 2 gün önce de 134 küsürdü, artış 2 kattan fazla olmuş. Normalmidir bu durum sizce ?
Artış gyet güzelmiş öyle dediler hastanedenSüper canım ne güzel işte maşallahçok fazla fark olunca ikiz ihtimali olabiliyor ama aradaki farkın ne kadar olması gerekiyor onu bilmiyorum
Gözün aydın canım maşallah sağlıcakla alın kucağınıza inşallahMerhabalar bugün beta sonucumu aldım 263 çıktı çok şüküraz önce cirino jel tortu şeklinde pembesi birazda kahve gibi geldi sorun olurmu başına gelen varmı
Doktorunu arayıp sor bence bi canm riske atmaMerhabalar bugün beta sonucumu aldım 263 çıktı çok şüküraz önce cirino jel tortu şeklinde pembesi birazda kahve gibi geldi sorun olurmu başına gelen varmı
Ayyy masallahhhhhh diyelimmÇok teşekkür ederim canım benim
Kızlar dört yumurta toplandı. Kalite vs bilmiyorum şu anda. Öğleden sonra öğreneceğim
Evet canım ağrın olabilir hafif kanama da olabilir demişlerdiTransfer günü hafif karın ağrısı normalmi ?
Teşekkür ederim canım evham yapıyorum işteEvet canım ağrın olabilir hafif kanama da olabilir demişlerdi
Hepimiz aynıyız canım çok normalTeşekkür ederim canım evham yapıyorum işte ☺
Amin canımHepimiz aynıyız canım çok normalMalesef ilk geceden hamile kalanlardan çok daha farklıyız hassasız. Elmas transfer ettiler incinmesin parlamaya devam etsin diye uğraşıyoruz.Allahım bize bağışlasın minik mücevherlerimizi...
Been gecen hafta cuma gunu transfer oldum genart tüp bebek merkezinde Aysun hocam adim. Aradim anlatarak islem yapiyor ve once yikadi ilac kalintilarini yok edelim dedi sonra ayri biseye dezenfekte etti sonra yerlestirdiAynen kuzumm soralim transfer olanlara ozel poliklnikler belki desenfekte ederler ama yikamayanlarda var... emin olabilirsin bundan bir hafta once boyle bir konuda yazan biri vardi, onu gec arkadasim anlatti.. sedyeye yattim, pozisyon aldim, 3-4 dakka sonra bitti hayirli olsun dediler demisti.. bende oyle sandim her bilim dali, ayni bilim dalinin meslektaslari bile konuya farkli bakis acisiyla yaklasiyor.. prosedurleri ayni olmamasini ben yadirgamiyorum.. Vardir bir bildikleri tatlim burda olmayan arkadaslar varsa iclerine sikinti sokmamak adina soyluyorum
Bende de oluyor ara ara canm ama onlar ilaçlardan oluyormuş korkmaKizlar test günü yaklaşanlar veya sonucu belli olanlar. Ağrınız oldumu hiç? Adet sancısı gibi sancim var? Sizde de olmusmuydu? Bugün 9.uncu günüm korkmaya basladim
Inşallah oyledir canim ya günler geçmiyor artikBende de oluyor ara ara canm ama onlar ilaçlardan oluyormuş korkma
Sorma canm geçse artık...Inşallah oyledir canim ya günler geçmiyor artik
Benimde aynen adet sancısı gibi agrılarım oluyor hala, be 2 gun once pozitifi gördümKizlar test günü yaklaşanlar veya sonucu belli olanlar. Ağrınız oldumu hiç? Adet sancısı gibi sancim var? Sizde de olmusmuydu? Bugün 9.uncu günüm korkmaya basladim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?