Yaz burayada canm ne olursa olsunn nasipte neyse onu yaşıycaz canm olmasada pes etmek yok napalım :)Ayyyy inşallah canimmm güzel dileklerin için birazdan çıkar sonucum![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yaz burayada canm ne olursa olsunn nasipte neyse onu yaşıycaz canm olmasada pes etmek yok napalım :)Ayyyy inşallah canimmm güzel dileklerin için birazdan çıkar sonucum![]()
Nasıl oluyor canım ben bilmiyorum bugün kan verdim 12. günü transferin 0,2 çıktı yükselme ihtimali mi var yaniCanm tüp bebektede geç döllenme olabiliyor
İnşallah gönlüne göre olur canım pozitif olsun da en azından senin için sevinelimayyyyyy İNŞALLAH şuan 12. Günüm az önce kan verdim 2 saate çıkar dediler hayırlısı bakalım
Canm 12 gün normal günün oluyor ama mesela bazılar 6. 7. Günde veriyor negatif ama iki gün sonra verşyor pozitif yani sanırım bu günü gelmeden test verenler için geçerliiNasıl oluyor canım ben bilmiyorum bugün kan verdim 12. günü transferin 0,2 çıktı yükselme ihtimali mi var yani
Anladım canım kısmet değilmiş demek ki benim içinCanm 12 gün normal günün oluyor ama mesela bazılar 6. 7. Günde veriyor negatif ama iki gün sonra verşyor pozitif yani sanırım bu günü gelmeden test verenler için geçerlii
Kızlar, düşük oldu yani maalesef negatifMerhabalar, benden 4 yumurta toplandı, ikisinde döllenme gerçekleşti bu iki embriyonun gelişimi gayet iyiydi, 4. günde bu iki embriyonun transferi gerçekleşti. Şuan embriyo transferinden sonraki 7. günümdeyim. Kasık bölgelerimde dolgunluk hissi ve ağrı var, arada olan bir bel ağrım, git gide artan bir baş ağrım ve baş dönmesi, beyaz (süt gibi) akıntı, koku hassasiyeti ve iştah artışım var. Sizce bunlar hamilelik belirtileri olabilir mi? Bilen arkadaşlar bana acil yardımcı olabilir mi? 1 Martta kan testi yaptıracağım. Yardımcı olursanız çok sevinirim:) Şimdiden herkese teşekkürler :)
Kızlar, düşük oldu maalesef negatifMerhabalar, benden 4 yumurta toplandı, ikisinde döllenme gerçekleşti bu iki embriyonun gelişimi gayet iyiydi, 4. günde bu iki embriyonun transferi gerçekleşti. Şuan embriyo transferinden sonraki 7. günümdeyim. Kasık bölgelerimde dolgunluk hissi ve ağrı var, arada olan bir bel ağrım, git gide artan bir baş ağrım ve baş dönmesi, beyaz (süt gibi) akıntı, koku hassasiyeti ve iştah artışım var. Sizce bunlar hamilelik belirtileri olabilir mi? Bilen arkadaşlar bana acil yardımcı olabilir mi? 1 Martta kan testi yaptıracağım. Yardımcı olursanız çok sevinirim:) Şimdiden herkese teşekkürler :)
Nasıl düşükmoldu canmKızlar, düşük oldu maalesef negatif![]()
inşallah en kısa zamanda güzel haberler alırsın canımKızlar, düşük oldu maalesef negatif![]()
Çok teşekkür ederim. Allah emek veren herkese nasip etsin inşallah... Bu yıl boyunca doğal deneyeceğizinşallah en kısa zamanda güzel haberler alırsın canım![]()
Doktorun mu böyle önerdi canım inşallah hemen olurÇok teşekkür ederim. Allah emek veren herkese nasip etsin inşallah... Bu yıl boyunca doğal deneyeceğiz![]()
Benim ilk tüp bebek denememdi, tüp bebek tedavisinin çok deneme taraftarı değilim, nasipte varsa olurdu zaten tüp bebekte, maalesef gerçekleşmedi, artık bu aydan itibaren olana kadar doğal yolu tercih ettik bakalım hayırlısı :)Doktorun mu böyle önerdi canım inşallah hemen olur![]()
Ne için tüp benek denediniz canm inşallah süpriz olur sana hemenn :)Benim ilk tüp bebek denememdi, tüp bebek tedavisinin çok deneme taraftarı değilim, nasipte varsa olurdu zaten tüp bebekte, maalesef gerçekleşmedi, artık bu aydan itibaren olana kadar doğal yolu tercih ettik bakalım hayırlısı :)
Benimde ilk tüp bebek denememdi canım ama bir tane embriyom kaldı onu da transfer yaptırırım büyük ihtimalleBenim ilk tüp bebek denememdi, tüp bebek tedavisinin çok deneme taraftarı değilim, nasipte varsa olurdu zaten tüp bebekte, maalesef gerçekleşmedi, artık bu aydan itibaren olana kadar doğal yolu tercih ettik bakalım hayırlısı :)
Amin canım, sende inşallah en kısa zamanda pozitif haberlerini alırsın, tüp bebek yapma sebebim ise ileri yaşta olduğum için doğal yolla vakit kaybetmeden başlamak istedim, ama maalesef düşük oldu ve şuan aşırı bir şekilde kan akıyor, normal regl gibi değil, ped bile yetmiyo, araştırmalarıma göre normalmiş, olana kadar doğal deneyeceğiz, Allahtan ümit kesilmezBenimde ilk tüp bebek denememdi canım ama bir tane embriyom kaldı onu da transfer yaptırırım büyük ihtimalletüp bebek yapmanın sebebi neydi ? inşallah gönlüne göre olur en kısa zamanda pozitif haber alırsın
![]()
maalesef negatif, düşük olduYaz burayada canm ne olursa olsunn nasipte neyse onu yaşıycaz canm olmasada pes etmek yok napalım :)
Öyle tabi canım ben 2 ay sonra 32 oluyorum amh 0,14 acele tüp bebek yapmamız lazım dediler olanlarda gitmesin diye ama olmadı nasip değilmişAmin canım, sende inşallah en kısa zamanda pozitif haberlerini alırsın, tüp bebek yapma sebebim ise ileri yaşta olduğum için doğal yolla vakit kaybetmeden başlamak istedim, ama maalesef düşük oldu ve şuan aşırı bir şekilde kan akıyor, normal regl gibi değil, ped bile yetmiyo, araştırmalarıma göre normalmiş, olana kadar doğal deneyeceğiz, Allahtan ümit kesilmez![]()
Evet canım haklısın, mutlaka haber vereceğim sana, bu ay deneyeceğiz inşallah pozitif sonuçlar alırızzzYaz burayada canm ne olursa olsunn nasipte neyse onu yaşıycaz canm olmasada pes etmek yok napalım :)