- 21 Ağustos 2017
- 1.472
- 2.398
- 83
- 45
- Konu Sahibi Oscarinoasis
-
- #1.881
Canım sen bekleyecektin gününü dayanamadın heralde. Aslında bende zor duruyorum. Test aldım eczaneden olumsuz çıkar diye korkumdan yapamadım. Benimde moralim bozulur çünkü.sen sıkma canını.. 9. Gün kan testinde bile çıkmıyormuş bazen..en güzeli günümüzü bekleyelim..hiç bozma moraliniCumartesiye kadar bekleyip kan vereyim en iyisi
Aman canım tut kendini yapma ben bi halt ettim çekiyorum şimdiCanım sen bekleyecektin gününü dayanamadın heralde. Aslında bende zor duruyorum. Test aldım eczaneden olumsuz çıkar diye korkumdan yapamadım. Benimde moralim bozulur çünkü.sen sıkma canını.. 9. Gün kan testinde bile çıkmıyormuş bazen..en güzeli günümüzü bekleyelim..hiç bozma moralini
.
Evet canım ilk denemem. Yapma yapma cumartesi kan ver dedi doktorum o gün kan vercem ben de inş güzel sonuç alırıız
Evet canm en hızlı sonuç ordan çıkıyor. 1 veya 1.5 saatte çıkıyorBirde kizlar kan testini acil de yaptirabiliyoruz değil mi?
Yok canım yaptırılıyor. Oturduktan veya yattıktan sonra kalkınca karnıma ağrı giriyor bir süre sonra geçiyor sadece bu var ama neden oluyor bilmiyorum. Başka bişey yok. Testten sonra o da onla alakalı değil demek ki diye düşünmeye başladım.Tamam canım saolasin cumartesi vereyim bende. Acil de yasak diye hatiiyorum ama deneriz şansımızı. Bu arada belirti varmi g
Hiç sende?
Bu kalite meselesini ben embriyo lağa sordum,dedi bu bizim burda durumlarına verdiğimiz bir isim bunlara fazla takılmayın dedi 1. Kalite tutar 2 kalite de gebelik olmaz diye birşey yok dedi yani ben kaliteleriyle ilgili bişey öğrenemedimÇok teşekkür ederim canım benim
Kızlar dört yumurta toplandı. Kalite vs bilmiyorum şu anda. Öğleden sonra öğreneceğim
Güzel sonuçlar öğrenirsin inşallah nasılsın nasıl gectıÇok teşekkür ederim canım benim
Kızlar dört yumurta toplandı. Kalite vs bilmiyorum şu anda. Öğleden sonra öğreneceğim
Kızım embriyo değil yumurtanın kalitesini diyorum ben. Bakalım söyleyecekler mi. Uyanınca hemşireye sordum 4 tane toplamdı ama küçükler falan dedi. Sonra doktoru gördüm 4 tane topladık dedi. Ben de biliyorum ama küçüklerimi falan deyince kim söyledi onu, ben bile bilmiyorum embriyolog biliyor falan dedi. Öğleden sonra bilgi vereceğiz dedi. Şimdilik bu durum yaniBu kalite meselesini ben embriyo lağa sordum,dedi bu bizim burda durumlarına verdiğimiz bir isim bunlara fazla takılmayın dedi 1. Kalite tutar 2 kalite de gebelik olmaz diye birşey yok dedi yani ben kaliteleriyle ilgili bişey öğrenemedim ☺
Teşekkür ederim canım. Ağrım sızım yok şimdilik. Bekliyorum hastanede :) senin de bu gün mü olacaktı?Güzel sonuçlar öğrenirsin inşallah nasılsın nasıl gectı
Olmaz inşallah benim dün oldu canımTeşekkür ederim canım. Ağrım sızım yok şimdilik. Bekliyorum hastanede :) senin de bu gün mü olacaktı?
Hakkımızda hayırlısı bakalımOlmaz inşallah benim dün oldu canım
Hmm anladım canım hayırlısı olsunKızım embriyo değil yumurtanın kalitesini diyorum ben. Bakalım söyleyecekler mi. Uyanınca hemşireye sordum 4 tane toplamdı ama küçükler falan dedi. Sonra doktoru gördüm 4 tane topladık dedi. Ben de biliyorum ama küçüklerimi falan deyince kim söyledi onu, ben bile bilmiyorum embriyolog biliyor falan dedi. Öğleden sonra bilgi vereceğiz dedi. Şimdilik bu durum yani
Yumurta olayını bilmiyorum ama bana embriyoloğum beşinci güne giden embriyonun zaten kaliteli olduğunu diğer detaylara fazla takılmamamız gerektiğini söylediBu kalite meselesini ben embriyo lağa sordum,dedi bu bizim burda durumlarına verdiğimiz bir isim bunlara fazla takılmayın dedi 1. Kalite tutar 2 kalite de gebelik olmaz diye birşey yok dedi yani ben kaliteleriyle ilgili bişey öğrenemedim ☺
Kuzum az evvel bana 4 yumurtam olduğunu ve döllenmeleriyle ilgili bilginin yarin verileceğini söylediler. Sabah bilgi alacakmışım. Senin dediğine geldi iş :)Hmm anladım canım hayırlısı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?