• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Haziran ayında tüp bebek yaptıracaklar

Kuzum az evvel bana 4 yumurtam olduğunu ve döllenmeleriyle ilgili bilginin yarin verileceğini söylediler. Sabah bilgi alacakmışım. Senin dediğine geldi iş :)
Öyle oluyor ilk gün bilgi verilmiyor... benimde az önce transferim gerçekleşti ikitane biri 8 hücreli 1.kalite diğeri 6 hücreli 2. Kalite... birtanesi 4 hücreli onu takip edecekler 🤲🏻 Rabbim hepimize hayırlısını versin inşallah 😇

merhaba benim değerlerim şu şekil cıktı acaba nasıl bilginiz varmı fsh :7,29 lh : 3,24 e2: 95,84 amh :0,7 yaş 35 adetlerim düzenli ama idrardan sonra akıyor normalde pek kanamam olmuyor

Kızlar bugun yeniden test yaptım hastaneden istemişlerdi 434 çıktı, 2 gün önce de 134 küsürdü, artış 2 kattan fazla olmuş. Normalmidir bu durum sizce ?
Süper canım ne güzel işte maşallah 😍 çok fazla fark olunca ikiz ihtimali olabiliyor ama aradaki farkın ne kadar olması gerekiyor onu bilmiyorum 😊

Teşekkür ederim canım evham yapıyorum işte ☺
Hepimiz aynıyız canım çok normal😘 Malesef ilk geceden hamile kalanlardan çok daha farklıyız hassasız. Elmas transfer ettiler incinmesin parlamaya devam etsin diye uğraşıyoruz.Allahım bize bağışlasın minik mücevherlerimizi...

Hepimiz aynıyız canım çok normal😘 Malesef ilk geceden hamile kalanlardan çok daha farklıyız hassasız. Elmas transfer ettiler incinmesin parlamaya devam etsin diye uğraşıyoruz.Allahım bize bağışlasın minik mücevherlerimizi...
Amin canım ☺️ Hayırlısıyla bu günleri geçirseydik

Aynen kuzumm soralim transfer olanlara ozel poliklnikler belki desenfekte ederler ama yikamayanlarda var... emin olabilirsin bundan bir hafta once boyle bir konuda yazan biri vardi, onu gec arkadasim anlatti.. sedyeye yattim, pozisyon aldim, 3-4 dakka sonra bitti hayirli olsun dediler demisti.. bende oyle sandim her bilim dali, ayni bilim dalinin meslektaslari bile konuya farkli bakis acisiyla yaklasiyor.. prosedurleri ayni olmamasini ben yadirgamiyorum.. Vardir bir bildikleri tatlim burda olmayan arkadaslar varsa iclerine sikinti sokmamak adina soyluyorum 🙏🏻
Been gecen hafta cuma gunu transfer oldum genart tüp bebek merkezinde Aysun hocam adim. Aradim anlatarak islem yapiyor ve once yikadi ilac kalintilarini yok edelim dedi sonra ayri biseye dezenfekte etti sonra yerlestirdi

Kizlar test günü yaklaşanlar veya sonucu belli olanlar. Ağrınız oldumu hiç? Adet sancısı gibi sancim var? Sizde de olmusmuydu? Bugün 9.uncu günüm korkmaya basladim
Benimde aynen adet sancısı gibi agrılarım oluyor hala, be 2 gun once pozitifi gördüm ☺️ Umarım seninki de tutunma sancılarıdır 🙏🏼🙏🏼🙏🏼🙏🏼 Güzel haberlerini bekliyorumm

Back
X