Haziran ayında tüp bebek yaptıracaklar

Hayırlısı olsun inşallah güzel haberlerini alıcaZ seninde

Transferin Hayırlı olsun bitanemagri sizi bisey hissttinmi transfer esnasında,malum benimde p.trsi olucak,tirsmiyo değilim
5 dakika sürdü o ilk taktıkları alet biraz canımı yaktı onun dışında zor değil Allahın izninle girer çıkarsın bir çırpıda

Pko olanlar şanlın sahan şanslıymış gibime geliyor hep. Umarım sorunsuz bir operasyonla çok sayıda sağlıklı yumurta toplanır. En kısa zamanda vebasını kucaklarsın :)

Hayirli olsun, insallah hersey yolunda gider. Pozitif olmak en onemlisi canim

Tesekkur ederim bitanem insallah gececek bizimde sikintimiz:)) ben inaniyorum.. guvendigin bir hemsire, igneci bul halk arasinda nasilsa .. simdi bana esim yapiyor ve inanilmaz ama agrim yok.. daha oncede aynisini yasadim ve sok yasiyordum Alla alla nasil olmaz felan demekki direncim artti ama alakasi yok vuran kisiden kisiye degisiyormus.. tecrubeyle sabit.. bana uc ay demislerdi ama bazilarinda 9 aya kadar devam edebiliyormus... sikintidan stresten aglamistim ama pozitifi duyunca cok sukurr diyorsun.. Onlar icin her turlu fedakarlikta bulunabiliyor insan.. opu oncesi opu sonrasi transfer sonrasi... ya tup bebek oncesi bir suru yasadiginiz seylerden sonra inan guvenilir akilli bir hemsire bulabilirsin cok rahatlicaksin .. ben oyle derdime derman buldum.. zaten yawas yaoiliyormuss demekerine bakma naval okuyan cok..

Amin canım amin Tüp bebek sürecinde zoru geride bıraktık derken en zor süreci yaşıyorum şu 2 gündür. İlacın yan etkilerine baktım da bendeki bu karamsarlık depresif hal iştahsızlık falan yan etkilerinde var. Bugün göbekten olan seçeneğe geçmek istediğimi söyledim, devlet ödemiyo ama olsun, böyle giderse transfer günü burnumdan gelicek diye korktum bir de jel kullanın denildi. Göbekten iğne ve jele geçtim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…