- Konu Sahibi Oscarinoasis
-
- #1.841
Hayırlısı olsun inşallah güzel haberlerini alıcaZ senindeTransferimi oldumAllah'ın izninle.. İdrara sıkışık olun dediler gittik 6 da 8:30 da anca işleme alınabildim bu süre içerisinde 2 kere idrara çıktım ve 3'üncüye de operasyona girmiş oldum
Embriyo kalitem 4bc kötü mü iyi mi bilmiyorum ama umarım bu süreçleri tekrar yaşamak zorunda kalmamAllah herkesin yardımcısı olsun gerçekten
5 dakika sürdü o ilk taktıkları alet biraz canımı yaktı onun dışında zor değilTransferin Hayırlı olsun bitanemagri sizi bisey hissttinmi transfer esnasında,malum benimde p.trsi olucak,tirsmiyo değilim
İnşallahHayırlısı olsun inşallah güzel haberlerini alıcaZ seninde
Oh şükür gözünüz aydın canım sağlıcakla sımsıkı tutunsun bebiş inşallahAşırı stressiz ve rahatımkendime şaşırıyorum sanki ben olmamışım transfer gibi .. Allah'ın izninle bizimle kalsın die dua ediyorum
Amin kuzucum inşallahOh şükür gözünüz aydın canım sağlıcakla sımsıkı tutunsun bebiş inşallah
Pko olanlar şanlın sahan şanslıymış gibime geliyor hep. Umarım sorunsuz bir operasyonla çok sayıda sağlıklı yumurta toplanır. En kısa zamanda vebasını kucaklarsın :)Hayırlısı olsun hepimiz için inşallah canımtedavimin 11. Günü yarın toplamam var bakalım polikistik var bende o yüzden tam net sayı söyleyemedi doktor çok yumurtan var dedi sadece. Dua ederseniz çok sevinirim inşallah kolay atlatır da transfer olabilirim
Hayirli olsun, insallah hersey yolunda gider. Pozitif olmak en onemlisi canimTransferimi oldumAllah'ın izninle.. İdrara sıkışık olun dediler gittik 6 da 8:30 da anca işleme alınabildim bu süre içerisinde 2 kere idrara çıktım ve 3'üncüye de operasyona girmiş oldum
Embriyo kalitem 4bc kötü mü iyi mi bilmiyorum ama umarım bu süreçleri tekrar yaşamak zorunda kalmamAllah herkesin yardımcısı olsun gerçekten
Çok rahatım iyi hissediyorum gerçekten olursa olur olmazsa olmaz elimden geleni yaptım ben gerisine rabbim karar verecekHayirli olsun, insallah hersey yolunda gider. Pozitif olmak en onemlisi canim
Teşekkür ederim canım sabah çıktım operasyondan iyi geçti şükürPko olanlar şanlın sahan şanslıymış gibime geliyor hep. Umarım sorunsuz bir operasyonla çok sayıda sağlıklı yumurta toplanır. En kısa zamanda vebasını kucaklarsın :)
Tesekkur ederim bitanem insallah gececek bizimde sikintimiz:)) ben inaniyorum.. guvendigin bir hemsire, igneci bul halk arasinda nasilsa .. simdi bana esim yapiyor ve inanilmaz ama agrim yok.. daha oncede aynisini yasadim ve sok yasiyordum Alla alla nasil olmaz felan demekki direncim artti ama alakasi yok vuran kisiden kisiye degisiyormus.. tecrubeyle sabit.. bana uc ay demislerdi ama bazilarinda 9 aya kadar devam edebiliyormus... sikintidan stresten aglamistim ama pozitifi duyunca cok sukurr diyorsun.. Onlar icin her turlu fedakarlikta bulunabiliyor insan.. opu oncesi opu sonrasi transfer sonrasi... ya tup bebek oncesi bir suru yasadiginiz seylerden sonra inan guvenilir akilli bir hemsire bulabilirsin cok rahatlicaksin .. ben oyle derdime derman buldum.. zaten yawas yaoiliyormuss demekerine bakma naval okuyan cok..Çok teşekkür ederim, hemşirelere söyledim aslında ilk günkü çok ağrıdan sonra 2. Gün için çok yavaş yapılmalıymış diye zaten yağlı olduğu için hızlı gidemez dediler, yine bu gece sabahladım,vurulan yerlerde nokta gibi iğne izi var morarma vs yok. buz, alkollü pamuk, bir de doktorumun önerdiği krem hiçbiri kar etmedi. 15.30 da vurdurdum 2 gündür, en tuhafı psikolojimi çok etkiledi, ve hiç iştahım yok, iğneden mi bilmiyorum tabi. Çok zormuş gerçekten. Sizin de riskiniz tamamen biter inşallah da bebeğinizi sağlıkla kucağınıza alırsınız
Amin canım aminTesekkur ederim bitanem insallah gececek bizimde sikintimiz:)) ben inaniyorum.. guvendigin bir hemsire, igneci bul halk arasinda nasilsa .. simdi bana esim yapiyor ve inanilmaz ama agrim yok.. daha oncede aynisini yasadim ve sok yasiyordum Alla alla nasil olmaz felan demekki direncim artti ama alakasi yok vuran kisiden kisiye degisiyormus.. tecrubeyle sabit.. bana uc ay demislerdi ama bazilarinda 9 aya kadar devam edebiliyormus... sikintidan stresten aglamistim ama pozitifi duyunca cok sukurr diyorsun.. Onlar icin her turlu fedakarlikta bulunabiliyor insan.. opu oncesi opu sonrasi transfer sonrasi... ya tup bebek oncesi bir suru yasadiginiz seylerden sonra inan guvenilir akilli bir hemsire bulabilirsin cok rahatlicaksin .. ben oyle derdime derman buldum.. zaten yawas yaoiliyormuss demekerine bakma naval okuyan cok..
Genelde 10 yada 11cm olduğunda,v e ortalama adetin 18.gunune denk getiriyorlar,senin adetin kaçıncı günü tatlimArkadaşlar. Bugun Rahim kalınlığı ın 8.2 oldugunu öğrendim. Kaç oldugunda transfer yapılıyor biliyor musunuz.
Benim 8.gün canım. Estrofem kullanıyorum. 12 gün sonra transfer yapılabilir dedi. O zamana kadar çok kalınlaşacakmiş gibi geldiGenelde 10 yada 11cm olduğunda,v e ortalama adetin 18.gunune denk getiriyorlar,senin adetin kaçıncı günü tatlim
Benim Cuma güne 8 ölçtü yarın transferim olucak inşallahArkadaşlar. Bugun Rahim kalınlığı ın 8.2 oldugunu öğrendim. Kaç oldugunda transfer yapılıyor biliyor musunuz.
Sabah mı gidiceksin kaçta dua ediyimBenim Cuma güne 8 ölçtü yarın transferim olucak inşallah
1,5 da şimdi gördüm dua edicem sana git bebeğini al ve gelBenim Cuma güne 8 ölçtü yarın transferim olucak inşallah
Ayy ağzın bal yesin1,5 da şimdi gördüm dua edicem sana git bebeğini al ve gel
TutunacakAyy ağzın bal yesinçok teşekkür ederim inşallah bebeklerimiz bize sımsıkı tutunur teyzesi ☺
Adetin Kaçinci günü 8 mm Di acaba. Benim 8.günü 8mm oldu daha da transferi 12 gün sonra yaparım dedi. Ama ayın 16sına randevu verdi tekrar bakılacakBenim Cuma güne 8 ölçtü yarın transferim olucak inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?