- 21 Ağustos 2017
- 1.472
- 2.398
- 83
- 45
- Konu Sahibi Oscarinoasis
-
- #1.861
benim adetin 11. günü 8 milimdi.Adetin Kaçinci günü 8 mm Di acaba. Benim 8.günü 8mm oldu daha da transferi 12 gün sonra yaparım dedi. Ama ayın 16sına randevu verdi tekrar bakılacak
Kaç gün sonra transfer olmuştun canım. Transfer oldugunda endo kaç mm dibenim adetin 11. günü 8 milimdi.
henüz transfer olmadım canım. Yarın opum varKaç gün sonra transfer olmuştun canım. Transfer oldugunda endo kaç mm di
Korkma bitanem,ilerleyen günlerde daha yavaşlıyor kalınlaşma hızı,benim adetin 2.gunu 7 mm.di,dun yani 13.gun 9.2 mm olmuştu,Allah nasip ederse pazartesi transfer olucak,endiselenme yaniKaç gün sonra transfer olmuştun canım. Transfer oldugunda endo kaç mm di
Teşekkür ederim. Acaba çok mu kalınlaşir diye tedirgin olmuştum. Senin 18. Gün transferin olacak o zaman diy miKorkma bitanem,ilerleyen günlerde daha yavaşlıyor kalınlaşma hızı,benim adetin 2.gunu 7 mm.di,dun yani 13.gun 9.2 mm olmuştu,Allah nasip ederse pazartesi transfer olucak,endiselenme yani
Rahim kalınlığının 8 olması iyi Bi değer mi. Benim tedavimin henüz yarısındayken 8 oldu. Ve daha transferime çok var. Bilgin var mi canımBenim Cuma güne 8 ölçtü yarın transferim olucak inşallah
Senin 10 mm üstüne çikacak o zaman pzt yeKorkma bitanem,ilerleyen günlerde daha yavaşlıyor kalınlaşma hızı,benim adetin 2.gunu 7 mm.di,dun yani 13.gun 9.2 mm olmuştu,Allah nasip ederse pazartesi transfer olucak,endiselenme yani
Adetim bitikten 4 gün sonraydı geçen cumaydı Pazartesi’de yumurta toplandı 3. Gün embriyo su transfer olucak yarınAdetin Kaçinci günü 8 mm Di acaba. Benim 8.günü 8mm oldu daha da transferi 12 gün sonra yaparım dedi. Ama ayın 16sına randevu verdi tekrar bakılacak
8 12. Mm arası olması gerekiyor yazıyor internette doktorum geçen ay ince demişti hemde adetliydim onun için transfer olmamıştı doktorum pek bilgi vermiyor zaten 5 dk anca görüyorumRahim kalınlığının 8 olması iyi Bi değer mi. Benim tedavimin henüz yarısındayken 8 oldu. Ve daha transferime çok var. Bilgin var mi canım
Anladım canım. Adetliyken ince oluyor zaten öyle biliyorum. Benim de 12ye yaklaşacak sanırım8 12. Mm arası olması gerekiyor yazıyor internette doktorum geçen ay ince demişti hemde adetliydim onun için transfer olmamıştı doktorum pek bilgi vermiyor zaten 5 dk anca görüyorum
Evet tatlım,aynen oyleTeşekkür ederim. Acaba çok mu kalınlaşir diye tedirgin olmuştum. Senin 18. Gün transferin olacak o zaman diy mi
İnş canım,bi aksilik çıkmazsa,10,11 arası olur,e n ideali de öyleymiş zatenSenin 10 mm üstüne çikacak o zaman pzt ye
3. Gün embriyosu varsa bile anca iki gün sonra çıkar diye düşünüyorum idrarda kendini yıpratma şimdi yok yereKızlar moralim çok bozuk. Transferin 9.günü.3.gün embriyosu transfer edilmişti. Erken gebelik testi yaptm hiç hayalet çizgi bile çıkmadıçıkmamş olma ihtimali var mı yoksa tutmadı mı tüp bebek
Çıkmamış olma ihtimali var . 12. Günü bekle dicem bekleyemiceksinKızlar moralim çok bozuk. Transferin 9.günü.3.gün embriyosu transfer edilmişti. Erken gebelik testi yaptm hiç hayalet çizgi bile çıkmadıçıkmamş olma ihtimali var mı yoksa tutmadı mı tüp bebek
Canım 5.gün embrıyosu oldugu halde 10.gün idrar testinde göremeyenler var. Üzülme. İlaçlarına devam et. Test gününü bekle. Ya da kan vererek baktırKızlar moralim çok bozuk. Transferin 9.günü.3.gün embriyosu transfer edilmişti. Erken gebelik testi yaptm hiç hayalet çizgi bile çıkmadıçıkmamş olma ihtimali var mı yoksa tutmadı mı tüp bebek
Çok teşekkür ederim amin inşallah herşey güzel olur emeklerimizi rabbim boşa çıkarmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?