Haziran ayında tüp bebek yaptıracaklar

Korkma bitanem,ilerleyen günlerde daha yavaşlıyor kalınlaşma hızı,benim adetin 2.gunu 7 mm.di,dun yani 13.gun 9.2 mm olmuştu,Allah nasip ederse pazartesi transfer olucak,endiselenme yani
Teşekkür ederim. Acaba çok mu kalınlaşir diye tedirgin olmuştum. Senin 18. Gün transferin olacak o zaman diy mi

Adetin Kaçinci günü 8 mm Di acaba. Benim 8.günü 8mm oldu daha da transferi 12 gün sonra yaparım dedi. Ama ayın 16sına randevu verdi tekrar bakılacak
Adetim bitikten 4 gün sonraydı geçen cumaydı Pazartesi’de yumurta toplandı 3. Gün embriyo su transfer olucak yarın

Rahim kalınlığının 8 olması iyi Bi değer mi. Benim tedavimin henüz yarısındayken 8 oldu. Ve daha transferime çok var. Bilgin var mi canım
8 12. Mm arası olması gerekiyor yazıyor internette doktorum geçen ay ince demişti hemde adetliydim onun için transfer olmamıştı doktorum pek bilgi vermiyor zaten 5 dk anca görüyorum

Kızlar moralim çok bozuk. Transferin 9.günü.3.gün embriyosu transfer edilmişti. Erken gebelik testi yaptm hiç hayalet çizgi bile çıkmadıçıkmamş olma ihtimali var mı yoksa tutmadı mı tüp bebek

Kızlar moralim çok bozuk. Transferin 9.günü.3.gün embriyosu transfer edilmişti. Erken gebelik testi yaptm hiç hayalet çizgi bile çıkmadıçıkmamş olma ihtimali var mı yoksa tutmadı mı tüp bebek
3. Gün embriyosu varsa bile anca iki gün sonra çıkar diye düşünüyorum idrarda kendini yıpratma şimdi yok yere

Çıkmamış olma ihtimali var . 12. Günü bekle dicem bekleyemiceksin yarın kan testi yaptır bence takılma idrarda gördüğün sonuca

Canım 5.gün embrıyosu oldugu halde 10.gün idrar testinde göremeyenler var. Üzülme. İlaçlarına devam et. Test gününü bekle. Ya da kan vererek baktır

Daphnesw canim benim cok kaliteli dayanikli yetecek kadar yumurtalarin insallah olmustur.. sana iyi operasyonlar.. Elmas2326 evlatlarinla guzel bir 9 ay gecirmen dilegimle canimm.. gidin gelin baslasin ger kalan surecler🛎
Çok teşekkür ederim amin inşallah herşey güzel olur emeklerimizi rabbim boşa çıkarmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…