Haziran ayında tüp bebek yaptıracaklar

Merhaba ben dun bebegimi dusurdugumu ogrendim ilk denememdi smdi baska bir doktor ariyorum Ulun beyin ismini duydum doktordan memnunmusunuz acaba bir de ne kadar odediniz
Memnunum şimdilik benim de ilk denemem ama daha transfer olmadım sıkıntılarıma yaklaşımı çok samimiydi kullandığı laboratuvarda biraz çekincem oldu sadece

Cok tesekkurler tavsiye edermisiniz peki o hastaneyr genelde hep giderim ama tup bebek bolumumu bilmiyorm
Ben de bilmiyorum yani nasıl olması gerekir tam diye bir bilgim yok tüp bebek bölümü de normaldi yani heralde sadece yumurta toplama işlemi için gittim 6 tane yumurtam toplandı her gün ulun beyin hemşiresi arayıp bilgi veriyor bugün 3. Günü olucak kısmetse.. Toplama işlemini o hastanede ulun bey yaptı çok rahatlattı beni işlem öncesinde yani merkezden de olumsuz bişey görmedim

Ins hayirlisi ile bebeginizi kucaginiza alirsiniz gayet guzel bir sayi. Hakkinizda hayirlisi olsun cok tesekkurederim verdiginiz bilgiler icin

Ins hayirlisi ile bebeginizi kucaginiza alirsiniz gayet guzel bir sayi. Hakkinizda hayirlisi olsun cok tesekkurederim verdiginiz bilgiler icin
Yani açıkçası 2 kişilik odalar.. Bana şampuan bile kullanma hiç Bi kozmetik ürünü dedi kendi hemşirem ama oradakiler ameliyathanede falan hep makyajlıydı ama tavırları önemli olan çok kibar açıklayıcılardı açıkçası bir merkezden neler beklenir bilmiyorum yardımcı olabildiysem sevindim doktorum kesinlikle tavsiye ederim ama bu işlerde laboratuvarlar ordaki embriyologlar çok önemli oluyormuş başarısız denemem olsa yine burda seçermiyim bilmiyorum

Kızlar merhaba, estrofem kullandığımı söylemiştim. Alerji yaptı bazı kişilerde alerji yapabiliyormuş bilginiz olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…