- 17 Şubat 2016
- 76
- 60
- 88
- Konu Sahibi Oscarinoasis
-
Memnunum şimdilik benim de ilk denemem ama daha transfer olmadım sıkıntılarıma yaklaşımı çok samimiydi kullandığı laboratuvarda biraz çekincem oldu sadeceMerhaba ben dun bebegimi dusurdugumu ogrendim ilk denememdi smdi baska bir doktor ariyorum Ulun beyin ismini duydum doktordan memnunmusunuz acaba bir de ne kadar odediniz
Yani 8 bin tüp bebek diyim ilaçlar dondurma pgt işlemleri falan hepsinin ayrı ayrı ücretiMerhaba ben dun bebegimi dusurdugumu ogrendim ilk denememdi smdi baska bir doktor ariyorum Ulun beyin ismini duydum doktordan memnunmusunuz acaba bir de ne kadar odediniz
Kayseri de Acıbadem e gidiyorum . Doktorum çağlar yazıcıoğlu .Merhaba hngi doktor ve merkez acaba
Cok tesekkurler tavsiye edermisiniz peki o hastaneyr genelde hep giderim ama tup bebek bolumumu bilmiyormYani 8 bin tüp bebek diyim ilaçlar dondurma pgt işlemleri falan hepsinin ayrı ayrı ücreti
Cok tesekkurler baska sehirlerdeymisizKayseri de Acıbadem e gidiyorum . Doktorum çağlar yazıcıoğlu .
Nerede tedavi oluyosunuz acaba bende ikinciye baslayacagim yer secemiyorum "(İkinciye basladim ilk gebeliklerde yuksekmis dusuk ihtimali
Hangi ildesin canımNerede tedavi oluyosunuz acaba bende ikinciye baslayacagim yer secemiyorum "(
Ben de bilmiyorum yani nasıl olması gerekir tam diye bir bilgim yok tüp bebek bölümü de normaldi yani heralde sadece yumurta toplama işlemi için gittim 6 tane yumurtam toplandı her gün ulun beyin hemşiresi arayıp bilgi veriyor bugün 3. Günü olucak kısmetse.. Toplama işlemini o hastanede ulun bey yaptı çok rahatlattı beni işlem öncesinde yani merkezden de olumsuz bişey görmedimCok tesekkurler tavsiye edermisiniz peki o hastaneyr genelde hep giderim ama tup bebek bolumumu bilmiyorm
Ins hayirlisi ile bebeginizi kucaginiza alirsiniz gayet guzel bir sayi. Hakkinizda hayirlisi olsun cok tesekkurederim verdiginiz bilgiler icinBen de bilmiyorum yani nasıl olması gerekir tam diye bir bilgim yok tüp bebek bölümü de normaldi yani heralde sadece yumurta toplama işlemi için gittim 6 tane yumurtam toplandı her gün ulun beyin hemşiresi arayıp bilgi veriyor bugün 3. Günü olucak kısmetse.. Toplama işlemini o hastanede ulun bey yaptı çok rahatlattı beni işlem öncesinde yani merkezden de olumsuz bişey görmedim
Yani açıkçası 2 kişilik odalar.. Bana şampuan bile kullanma hiç Bi kozmetik ürünü dedi kendi hemşirem ama oradakiler ameliyathanede falan hep makyajlıydı ama tavırları önemli olan çok kibar açıklayıcılardı açıkçası bir merkezden neler beklenir bilmiyorum yardımcı olabildiysem sevindim doktorum kesinlikle tavsiye ederim ama bu işlerde laboratuvarlar ordaki embriyologlar çok önemli oluyormuş başarısız denemem olsa yine burda seçermiyim bilmiyorumIns hayirlisi ile bebeginizi kucaginiza alirsiniz gayet guzel bir sayi. Hakkinizda hayirlisi olsun cok tesekkurederim verdiginiz bilgiler icin
hayırlı olsun canımKızlar 18 yum toplandı çok rahat bir operasyondu yarın haber vercekler hayırlısı artık
Ben yasadigim şehirde trabzon da uni hastanesindeyim ins olur olmazsa bahceciye gitmeyi düşünüyorumNerede tedavi oluyosunuz acaba bende ikinciye baslayacagim yer secemiyorum "(
Hayırlısı olsun canım inş hepsi sağ salim embriyocuk olurlarKızlar 18 yum toplandı çok rahat bir operasyondu yarın haber vercekler hayırlısı artık
Merhaba canım. Trabzonda doktorun küm acaba? Cavit bey mi fakültedeki?Ben yasadigim şehirde trabzon da uni hastanesindeyim ins olur olmazsa bahceciye gitmeyi düşünüyorum
Evet canim cavit hocaMerhaba canım. Trabzonda doktorun küm acaba? Cavit bey mi fakültedeki?
devam ediyor musun canım, doktorun değiştirmedi mı ilacınıKızlar merhaba, estrofem kullandığımı söylemiştim. Alerji yaptı bazı kişilerde alerji yapabiliyormuş bilginiz olsun
Değiştirmedi bi tane alerji hapı almamı söyledi onu aldım canım iyiyim şimdidevam ediyor musun canım, doktorun değiştirmedi mı ilacını
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?