• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Haziran ayında tüp bebek yaptıracaklar

Aynen canım yumurtalar geç cevap verdiği icin. İlk tedavim yarıda kaldı aşılamaya döndük sonra bu tedaviye baslatti
İnşallah kaliteli güzel yumurtaların olur . Benim kısa protokolle 7 yumurta toplandı , uzun protokolle 17 yumurta oluşmuştu

Uzun ve Kisa Protokoll arasinda Yumurta ve Embryo da kalite farki oldumu
Bence oldu . Kısa protokolde 7 yumurtadan 5 i döllendi , 4 tane dondu, 1 tane transfer oldu . Bu beş embriyo nun 3 ü iyi kalite idi . Uzun protokol de 17 yumurta toplandı sadece 3 tanesi döllendi bunlardan ikisi imha oldu 1 tanesi de orta kalite kaldı ve transfer edildi . Gerçi uzun protokol de spermlerden dolayı bu şekilde az döllenme olduğunu söylediler ama bilemiyorum . Şu anda yumurta kalitesi için de ekstra vitamin kullanıyorum

O benim kabus iğnem yine mi O iğneyi yapacaklar bize allahım sen yardım et 🙄
Her hastahane nin uygulaması farklı oluyor . Benim birçok arkadaşım tüp bebek yaptırdı ancak tedavi sonrası progestan iğne değil fitil kullandı . Ya da sadece jel le devam eden oldu . İlk 3 tedavim de kullandım o iğne yi . Bakalım bu sefer merkezimi değiştirdim . Verir mi bilmiyorum

Her hastahane nin uygulaması farklı oluyor . Benim birçok arkadaşım tüp bebek yaptırdı ancak tedavi sonrası progestan iğne değil fitil kullandı . Ya da sadece jel le devam eden oldu . İlk 3 tedavim de kullandım o iğne yi . Bakalım bu sefer merkezimi değiştirdim . Verir mi bilmiyorum

Inşallah vermezler o iğneyi ilk tedavimde 5 gün vurdurdum bu iğneyi ömrümden ömür gitti çok acılı ya.. o acı ile eşime dedimki deselerki 9 ay boyunca hergün bu iğneden yapalım o zaman olacak bebek hiç tereddütsüz kabul ederim her acıya razıyım yeterki olsun dedim.. baktım eşim ağlıyor.. çaresizlik çok zor.. insanın elinden birşey gelmiyor emek ediyoruz sıkıntı çekiyoruz ama sonucu bir tek ALLAH bilir.. Inşallah hepimizin kucağını doldursun allah hayırlı sağlıklı evlatlar versin...

arkadaşlar bende 12 hazıran gibi adet olacagım takvıme gore dr a gıdıp tedaviye başlayacagım ve çok korkuyorum iğnelerden ama bebiş için katlanacagım inşallah ilk defa da hepımızın tutar ve bebişlerimizi kucagımıza alırız.Allah hepımızın yolunu acık etsinü

arkadaşlar bende 12 hazıran gibi adet olacagım takvıme gore dr a gıdıp tedaviye başlayacagım ve çok korkuyorum iğnelerden ama bebiş için katlanacagım inşallah ilk defa da hepımızın tutar ve bebişlerimizi kucagımıza alırız.Allah hepımızın yolunu acık etsinü
İğne dedikleri zaman tansiyonum düşerdi şuan koşa koşa gidiyorum ve yarın opr. Var tek sıkıntım herşeye ağlıyorum istem dışı kapa gözünü bebisini düşün :) Allah ım herkese versin

Allahım güç kuvvet versın guzel gunler gostersın umutluyum inşallah senınde çoook guzel şekilde sonuçlanır
bende Anne olmak ıcın cok aglıyorum İnşallah sevinç gözyaşlarımız olsun bundan sonra

Allahım güç kuvvet versın guzel gunler gostersın umutluyum inşallah senınde çoook guzel şekilde sonuçlanır
bende Anne olmak ıcın cok aglıyorum İnşallah sevinç gözyaşlarımız olsun bundan sonra
İnşallah canım ilaçlar iyice duygusal yapıyor daha çok ağlamaya hazır ol :)

Back
X