- Konu Sahibi Oscarinoasis
-
Para almadi cnm. Muhtemelen perdeden bende oyle düşünüyorum. once bi kac yere yazmıştım belki okumussundur bana israrla aşılama yapalim once dedi hasan tahsin iki aşılama yapman lazim tüp bebek raporu icin dedi iki aşılama yaptirdim 2 bin lira odedim nasip degilmis tutmadi. Suleyman hoca ve cavit hoca bana dediki sen aşılama hastasi degilsin sana asilama olmaz direkt tüp bebek yapılmalı. Falanca doktor boyle boyle dedi rapor icin iki aşılama sartmis dedim ve bana rapor her turlu cikarmis. Bosuna parami aldi medical doktor iyi olabilir hasan beye severek gidiyordum fakat bir yerde bi sikinti var olmayacak tedaviyle zaman kaybettim zaten aşılama yuzde 15 ihtimal bosuna yaptirmisimE="pedaliza61, post: 60102612, member: 801769"]
Histeroskopiye ücret ödedin mi peki canım? En azından bebek tutunmuş. Perdeden düşmüştür muhtemelen. Medicali niye önermiyorsun?
Anladım canım. Rapor kişiye göre değişiyor. Bana iki aşılama yapılmadan çıkmadı. Ben rize şarda yaptırdım aşılamaları boşa olduğunu bile bile. İnşallah sonuca ulaşırsın. Rahim kalınlığı ile ilgili belki bir muayene olurum bayramdan sonra. Gerekirse histeroskopi isterim ondan. Acaba aynı aya gün verir mi? Bir de gisteroskopiden sonraki ay transfer tedavisine başlayabilri miyim? Kafamda deli sorular. Sabırla cevapladığın için teşekkür ederim canım.Para almadi cnm. Muhtemelen perdeden bende oyle düşünüyorum. once bi kac yere yazmıştım belki okumussundur bana israrla aşılama yapalim once dedi hasan tahsin iki aşılama yapman lazim tüp bebek raporu icin dedi iki aşılama yaptirdim 2 bin lira odedim nasip degilmis tutmadi. Suleyman hoca ve cavit hoca bana dediki sen aşılama hastasi degilsin sana asilama olmaz direkt tüp bebek yapılmalı. Falanca doktor boyle boyle dedi rapor icin iki aşılama sartmis dedim ve bana rapor her turlu cikarmis. Bosuna parami aldi medical doktor iyi olabilir hasan beye severek gidiyordum fakat bir yerde bi sikinti var olmayacak tedaviyle zaman kaybettim zaten aşılama yuzde 15 ihtimal bosuna yaptirmisim
Ben pazartesi gittim cuma histereakopi oldum ayni hafta da yaptı. 24 mayis histereskopi oldum muhtemelen haziran cikmadan transferim olucak demek ki yapılıyor gerçi kişinin durumuna gore belkide kararı veriliyodur. Cevap veririm tabiki çünkü zor süreç bizi biz anlıyoruz.. Farkli göz her zaman iyidir gel bi muayene ol belki bi Çözüm sunar sana ne kaybedersinki zaten hayatimiz olmuş umutAnladım canım. Rapor kişiye göre değişiyor. Bana iki aşılama yapılmadan çıkmadı. Ben rize şarda yaptırdım aşılamaları boşa olduğunu bile bile. İnşallah sonuca ulaşırsın. Rahim kalınlığı ile ilgili belki bir muayene olurum bayramdan sonra. Gerekirse histeroskopi isterim ondan. Acaba aynı aya gün verir mi? Bir de gisteroskopiden sonraki ay transfer tedavisine başlayabilri miyim? Kafamda deli sorular. Sabırla cevapladığın için teşekkür ederim canım.
Canım dört buçuk ay nasıl bir tedavi uygulayacakmış acaba ? Bizde de eşimin değerleri sıkıntılı . 4. Denememiz olacak. Doktor bana ve eşime vitamin takviyeleri verdi. Ve bazı testler yaptırdık ama henüz sonuç almadık . Siz takviye olarak ne aldınız ? Ben prewomen kullanıyorum yumurta kalitesi için ,eşim emodex ,imprly ve keçi boynuzu kürü kullanıyor . Test olarak da sperm dna hasar testi yapıldı eşime , her ikimize de kanda kromozom analizi yapıldı ve bende de kanda pıhtılaşma olup olmadığına bakıldı . Benim ilk tüp bebek te düşük yaşadım pıhtılaşma ya bu sebeple bakıldı . Bunların dışında nelere bakılmalı bende hiç bilmiyorum neyi nasıl araştırılmalı diye . Bu testleri de doktor yaptırmamızı istedi de öyle yaptırdık . Neden tutmuyor ya da neden düştü diyeHerkese merhb Allahım kalbinizden geçen bebeşleri tez zaman kavuştursun hepimize biz şuan iki yıllık evliyiz 7 ay önce eşimde sperm sayısı 2 tane çıktı ve yıkıldık şiddetli oligasperm teşhisi koyuldu lafı çok uzatöak istemiyorum izmirde dr gittik ve tüp serrüvenine başladık brnde polip vardı küçük bi operasyonla halletik eşimede vitamin desteği başlandı 3 ay kullandı msyıs ayında sperm sayımız transfer öncesi bir kaç yüz kadar yükseldiği söylendş havalara uçtuk tabi benden 12 yumurta toplandı eşimden alınıp döllendi 4 tane embriyomuz oluştu sağlıklı olan nerdeyse 12-13 hücreli plan 2 embroyu tansfer ettiker herşey iyi gibiydi 11. Günde kan verdim beta hchg 23.23 dü acemi olduğumuz için havalara uçtuk tabi iki gün sonra tekrar verdik değer 1.5 du yıkıldık sonra dr konuştuk bize spermin genetiğinde bi sıkıntı olabilir dedi kalan iki embriyoda gelişmedği için malesef olmadı dondurma işlemi şimdi çok korkuyorum araştırdıkça ki ne araştıracağıma şsşmış durumdayım ilk kez olumlu bbenzer bir hasta gördüm yazmak istedim ne yaptın da doer sayısını bı kadar yükseltebifin dr bize sperm sayısı yükselmez arık olacağı bu dedi bayramdan sonra başka bir tedavi uygulayacakmış 4,5 ay sürer dedi en az ne olur bir fikir verin yardımcı olun
Canım sen bizden daha çok bilgilisin biz durumu öğrendik benzer durum yaşayan bi arkadaşın tavsiyesiyle gittik dr ye şubat ayında sanırım başkadık eşim 3 ay sabahları aç karna keçiboynuzu yedi sigarayı bıraktı dr klomen astalife verdi bunları dr dediği gibi düzenli kullandı 2-3 adet çıkan sperm nakil günü bir yüz olmuştu anlattığım kimyasal gebelik oldu zaten şimdi resmen bomboş bi haldeyiz tabi herşeyi yaradan rabbim bilir biran önce toparlanmak kazım dr telefonda görüşülecek biley deği bir kaç tedavi şekli var konuşcaz karar vercez dedi anlamıyorum hiç bir şey şuan ne araştıracağımıda bilmiyorum nasip değildi o yüzden mi olmadı yada dr dediği gibi ki oda emin değil olamıyorlar şuan sperdemi biley var bilmiyoruzCanım dört buçuk ay nasıl bir tedavi uygulayacakmış acaba ? Bizde de eşimin değerleri sıkıntılı . 4. Denememiz olacak. Doktor bana ve eşime vitamin takviyeleri verdi. Ve bazı testler yaptırdık ama henüz sonuç almadık . Siz takviye olarak ne aldınız ? Ben prewomen kullanıyorum yumurta kalitesi için ,eşim emodex ,imprly ve keçi boynuzu kürü kullanıyor . Test olarak da sperm dna hasar testi yapıldı eşime , her ikimize de kanda kromozom analizi yapıldı ve bende de kanda pıhtılaşma olup olmadığına bakıldı . Benim ilk tüp bebek te düşük yaşadım pıhtılaşma ya bu sebeple bakıldı . Bunların dışında nelere bakılmalı bende hiç bilmiyorum neyi nasıl araştırılmalı diye . Bu testleri de doktor yaptırmamızı istedi de öyle yaptırdık . Neden tutmuyor ya da neden düştü diye
he bide ımprel bizde kullandıkCanım sen bizden daha çok bilgilisin biz durumu öğrendik benzer durum yaşayan bi arkadaşın tavsiyesiyle gittik dr ye şubat ayında sanırım başkadık eşim 3 ay sabahları aç karna keçiboynuzu yedi sigarayı bıraktı dr klomen astalife verdi bunları dr dediği gibi düzenli kullandı 2-3 adet çıkan sperm nakil günü bir yüz olmuştu anlattığım kimyasal gebelik oldu zaten şimdi resmen bomboş bi haldeyiz tabi herşeyi yaradan rabbim bilir biran önce toparlanmak kazım dr telefonda görüşülecek biley deği bir kaç tedavi şekli var konuşcaz karar vercez dedi anlamıyorum hiç bir şey şuan ne araştıracağımıda bilmiyorum nasip değildi o yüzden mi olmadı yada dr dediği gibi ki oda emin değil olamıyorlar şuan sperdemi biley var bilmiyoruz
Bizde sayı dışında spermlerde şekil bozukluğu da var. Son tedavimde 17 yumurta toplandı , 3 tanesi döllendi . Onlardan da 2 si imha oldu 1 tane orta kalite transfer edildi ve tutmadı . Benim bildiğim uzun tedavi uygulansa bile 45-50 gün sürüyor . Merak ettim Nasıl bir süreç izleyeceğinizi . Burdan beni süreç hakkında bilgilendirirsen sevinirimhe bide ımprel bizde kullandık
Impryl yi kullanan bayan var mı etkisini gördünüz mühe bide ımprel bizde kullandık
Bunu bana değil de eşime verdi doktor .biz yeni başladık . Bende merak ediyorum faydasını gören var mo acabaImpryl yi kullanan bayan var mı etkisini gördünüz mü
Bende merakımdan sormuştum sağolunBunu bana değil de eşime verdi doktor .biz yeni başladık . Bende merak ediyorum faydasını gören var mo acaba
Impryl i ben değil eşim kullandı biz faydasını gördük tabi tek başına yeterli mi bilmiyorum çünkü eşim impryl astalife ve klomen kullandı 2-3 adet sperm sayısı 3 ay sonra bir kaç yüze çıktı umarım yardımcı olabilmişimdirBende merakımdan sormuştum sağolunbu ay bende başladım ilaca etkisini görenleri araştırıyordum bende
Mutlaka yzıcam canım sana bayramdan sonra hem kendi dr gidicem hemde bir kaç dr araştırması yapıyorum onlara da gidicem görüşmek için sonra sana yazarım sen kayseride mi tedavi görüyorsunBizde sayı dışında spermlerde şekil bozukluğu da var. Son tedavimde 17 yumurta toplandı , 3 tanesi döllendi . Onlardan da 2 si imha oldu 1 tane orta kalite transfer edildi ve tutmadı . Benim bildiğim uzun tedavi uygulansa bile 45-50 gün sürüyor . Merak ettim Nasıl bir süreç izleyeceğinizi . Burdan beni süreç hakkında bilgilendirirsen sevinirim
Tedavi henüz başlamadı ama evet Kayseri de Acıbadem çağlar yazıcıoğlu n da başlayacağım bu ay ki adetle inşallah.Mutlaka yzıcam canım sana bayramdan sonra hem kendi dr gidicem hemde bir kaç dr araştırması yapıyorum onlara da gidicem görüşmek için sonra sana yazarım sen kayseride mi tedavi görüyorsun
Allah yardıcınız olsun tez zamanda Allahım bebişlere kavuştursunTedavi henüz başlamadı ama evet Kayseri de Acıbadem çağlar yazıcıoğlu n da başlayacağım bu ay ki adetle inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?