- 20 Nisan 2017
- 3.131
- 7.319
- 158
- Konu Sahibi Oscarinoasis
-
İnşallah kaliteli güzel yumurtaların olur . Benim kısa protokolle 7 yumurta toplandı , uzun protokolle 17 yumurta oluşmuştuAynen canım yumurtalar geç cevap verdiği icin. İlk tedavim yarıda kaldı aşılamaya döndük sonra bu tedaviye baslatti
Uzun ve Kisa Protokoll arasinda Yumurta ve Embryo da kalite farki oldumuUzun protokol uygulanıyor . Benim de 3. Tedavim bu şekildeydi
Bilgim yok cnm şuanlık estrofem hap verdi 8 haziranda kontrolüm var
Bence oldu . Kısa protokolde 7 yumurtadan 5 i döllendi , 4 tane dondu, 1 tane transfer oldu . Bu beş embriyo nun 3 ü iyi kalite idi . Uzun protokol de 17 yumurta toplandı sadece 3 tanesi döllendi bunlardan ikisi imha oldu 1 tanesi de orta kalite kaldı ve transfer edildi . Gerçi uzun protokol de spermlerden dolayı bu şekilde az döllenme olduğunu söylediler ama bilemiyorum . Şu anda yumurta kalitesi için de ekstra vitamin kullanıyorumUzun ve Kisa Protokoll arasinda Yumurta ve Embryo da kalite farki oldumu
4. Günü gittim ve başladım canım ilacın 12. Günü kontrol var işteCanım adetin 2 . Günü mü gittin ne zaman başladın tedaviye.. Ilk randevudan kaç gün sonra bidaha kontrole çağırıyor acaba.. ?
İnsallah canim. Düşük yaptigim tedavimde 7 yumurtam toplanmıştı bakalim bunda kismet ne olacakİnşallah kaliteli güzel yumurtaların olur . Benim kısa protokolle 7 yumurta toplandı , uzun protokolle 17 yumurta oluşmuştu
Yok transfer sonrası olan iğnem kalçadan dı .beni perişan eden bir iğnedir kendileri
Her hastahane nin uygulaması farklı oluyor . Benim birçok arkadaşım tüp bebek yaptırdı ancak tedavi sonrası progestan iğne değil fitil kullandı . Ya da sadece jel le devam eden oldu . İlk 3 tedavim de kullandım o iğne yi . Bakalım bu sefer merkezimi değiştirdim . Verir mi bilmiyorumO benim kabus iğnem yine mi O iğneyi yapacaklar bize allahım sen yardım et
Sizin kaçıncı tedavi ? Benim de ilki düşük olmuştu .İnsallah canim. Düşük yaptigim tedavimde 7 yumurtam toplanmıştı bakalim bunda kismet ne olacak
Her hastahane nin uygulaması farklı oluyor . Benim birçok arkadaşım tüp bebek yaptırdı ancak tedavi sonrası progestan iğne değil fitil kullandı . Ya da sadece jel le devam eden oldu . İlk 3 tedavim de kullandım o iğne yi . Bakalım bu sefer merkezimi değiştirdim . Verir mi bilmiyorum
İkinciye basladim ilk gebeliklerde yuksekmis dusuk ihtimaliSizin kaçıncı tedavi ? Benim de ilki düşük olmuştu .
tmm canımBilgim yok cnm şuanlık estrofem hap verdi 8 haziranda kontrolüm var
İğne dedikleri zaman tansiyonum düşerdi şuan koşa koşa gidiyorum ve yarın opr. Var tek sıkıntım herşeye ağlıyorum istem dışı kapa gözünü bebisini düşün :) Allah ım herkese versinarkadaşlar bende 12 hazıran gibi adet olacagım takvıme gore dr a gıdıp tedaviye başlayacagım ve çok korkuyorum iğnelerden ama bebiş için katlanacagım inşallah ilk defa da hepımızın tutar ve bebişlerimizi kucagımıza alırız.Allah hepımızın yolunu acık etsinü
İnşallah canım ilaçlar iyice duygusal yapıyor daha çok ağlamaya hazır ol :)Allahım güç kuvvet versın guzel gunler gostersın umutluyum inşallah senınde çoook guzel şekilde sonuçlanır
bende Anne olmak ıcın cok aglıyorum İnşallah sevinç gözyaşlarımız olsun bundan sonra
Bende öyle etki yaptı çatlama iğnesi özelikle bir gülüyorum bir ağlıyorum bugün daha bir tuhafım yarını bir atlatsam hayırlısıylagerçekten mi guzel ağlamalarımız olsun inşallah canım
Merhaba ben dun bebegimi dusurdugumu ogrendim ilk denememdi smdi baska bir doktor ariyorum Ulun beyin ismini duydum doktordan memnunmusunuz acaba bir de ne kadar odedinizİstanbul prof. Dr ulun Uluğ, tedaviyi göztepe medicalparkta yapıyor
Merhaba hngi doktor ve merkez acabaKızlar bende bu hafta sonu gittim fakat tedaviye başlamadık . Sperm DNA hasar testi ,kanda kromozom analizi ve benden trombofili paneli istedi . Testleri yaptırdık ancak sonuçlar da 3 hafta kadar sürecekmiş . Bir dahaki adetle inşallah başlayacağız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?