Haziran ayında tüp bebek yaptıracaklar

Canım tüp bebek birimi fakulteden biraz daha bagimsiz oranin kendi düzeni var tabiki uni hastanesi daha yogun ama ben doktorumdan çok memnun olduğum için fakültenin karmaşasını goze aliyorum medicale gitmistim biliyorsun benim şahsi Görüşüm cavit hocanin gerek hasan tahsine gerek ufuk hocaya gore daha donanımlı daha bilgili olduğu yönünde. Daha bi kaç ay once prof oldu. Rahim kalınlığı icin gecen hafta histereskopi yapti gecen yil rahim kalınlığı sinirdaydi ilerde ufak bi işlem yapabilirim demisti bu ay gittigimde siniri aşmış ertelemeylim daha fazla dedi ayni zamanda tedaviyede basladim iste yazdim yukarıda da trabzon da cavit hoca disinda gidebilecegim bir doktor yok nerdeyse 5 yildir doktorlardayim kendi deneyimin bu yonde oldu suleyman guvenede gitmiştim onada isinamadim. Cavit hocadan sonraki adresimde ist bahçeci olucak herhalde tabi inşallah gerek kalmaz ama olurda basaramazsak daha büyük denizlere acilacaz galiba bogulmasak bari

Medicale gittiğini bilmiyordum canım. Acaba ne işmemi yapacaktı kalınlaşmasaydı. Histeroskopi de yapışıklık mı vardı ki açtı yoksa tanısal mıydı sadece? Ne bileyim doktorlara güvenim hiç kalmadı diyebilirim. En azından kalınlıklar ilgili bir gidip görüşsem mi.

akşam alabilirsin demişlerdi canım bana, özellikle sormuştum sıkıntı olmaz demişlerdi aynı gün alabileceğimi söylemişlerdi
Dün oldu bugün dus alayım kandil hem pazar günü transferim olcak bana dua edin benle bir herkesin bebisleri olsun

Tavsiye ederim. Tüp bebek yaptim cavit hocayla 11. Haftada kaybettim tekrar başlamadan tedaviye histereskopi yapalim dedi hem tanı hem tedavi perde gorunuyor diyodu ameliyattan snr 4 cm kestim dedi

Tavsiye ederim. Tüp bebek yaptim cavit hocayla 11. Haftada kaybettim tekrar başlamadan tedaviye histereskopi yapalim dedi hem tanı hem tedavi perde gorunuyor diyodu ameliyattan snr 4 cm kestim dedi
Histeroskopiye ücret ödedin mi peki canım? En azından bebek tutunmuş. Perdeden düşmüştür muhtemelen. Medicali niye önermiyorsun?

E="pedaliza61, post: 60102612, member: 801769"]
Histeroskopiye ücret ödedin mi peki canım? En azından bebek tutunmuş. Perdeden düşmüştür muhtemelen. Medicali niye önermiyorsun?
[/QUOTE]
Para almadi cnm. Muhtemelen perdeden bende oyle düşünüyorum. once bi kac yere yazmıştım belki okumussundur bana israrla aşılama yapalim once dedi hasan tahsin iki aşılama yapman lazim tüp bebek raporu icin dedi iki aşılama yaptirdim 2 bin lira odedim nasip degilmis tutmadi. Suleyman hoca ve cavit hoca bana dediki sen aşılama hastasi degilsin sana asilama olmaz direkt tüp bebek yapılmalı. Falanca doktor boyle boyle dedi rapor icin iki aşılama sartmis dedim ve bana rapor her turlu cikarmis. Bosuna parami aldi medical doktor iyi olabilir hasan beye severek gidiyordum fakat bir yerde bi sikinti var olmayacak tedaviyle zaman kaybettim zaten aşılama yuzde 15 ihtimal bosuna yaptirmisim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…