- 6 Aralık 2016
- 607
- 469
- 103
- Konu Sahibi Oscarinoasis
-
Nasıl bir doktor? Fakülte çok yoğun ilgileniyor mu acaba? Bir de rahim kalınlığı problemi yaşıyordun sanırım. Ne diyor ne öneriyor bu konuda acaba? Bende medicalde yaptırdım da kalınlık yeterli değil transfer olamadım.Evet canim cavit hoca
Canım tüp bebek birimi fakulteden biraz daha bagimsiz oranin kendi düzeni var tabiki uni hastanesi daha yogun ama ben doktorumdan çok memnun olduğum için fakültenin karmaşasını goze aliyorum medicale gitmistim biliyorsun benim şahsi Görüşüm cavit hocanin gerek hasan tahsine gerek ufuk hocaya gore daha donanımlı daha bilgili olduğu yönünde. Daha bi kaç ay once prof oldu. Rahim kalınlığı icin gecen hafta histereskopi yapti gecen yil rahim kalınlığı sinirdaydi ilerde ufak bi işlem yapabilirim demisti bu ay gittigimde siniri aşmış ertelemeylim daha fazla dedi ayni zamanda tedaviyede basladim iste yazdim yukarıda da trabzon da cavit hoca disinda gidebilecegim bir doktor yok nerdeyse 5 yildir doktorlardayim kendi deneyimin bu yonde oldu suleyman guvenede gitmiştim onada isinamadim. Cavit hocadan sonraki adresimde ist bahçeci olucak herhalde tabi inşallah gerek kalmaz ama olurda basaramazsak daha büyük denizlere acilacaz galiba bogulmasak bariNasıl bir doktor? Fakülte çok yoğun ilgileniyor mu acaba? Bir de rahim kalınlığı problemi yaşıyordun sanırım. Ne diyor ne öneriyor bu konuda acaba? Bende medicalde yaptırdım da kalınlık yeterli değil transfer olamadım.
Medicale gittiğini bilmiyordum canım. Acaba ne işmemi yapacaktı kalınlaşmasaydı. Histeroskopi de yapışıklık mı vardı ki açtı yoksa tanısal mıydı sadece? Ne bileyim doktorlara güvenim hiç kalmadı diyebilirim. En azından kalınlıklar ilgili bir gidip görüşsem mi.Canım tüp bebek birimi fakulteden biraz daha bagimsiz oranin kendi düzeni var tabiki uni hastanesi daha yogun ama ben doktorumdan çok memnun olduğum için fakültenin karmaşasını goze aliyorum medicale gitmistim biliyorsun benim şahsi Görüşüm cavit hocanin gerek hasan tahsine gerek ufuk hocaya gore daha donanımlı daha bilgili olduğu yönünde. Daha bi kaç ay once prof oldu. Rahim kalınlığı icin gecen hafta histereskopi yapti gecen yil rahim kalınlığı sinirdaydi ilerde ufak bi işlem yapabilirim demisti bu ay gittigimde siniri aşmış ertelemeylim daha fazla dedi ayni zamanda tedaviyede basladim iste yazdim yukarıda da trabzon da cavit hoca disinda gidebilecegim bir doktor yok nerdeyse 5 yildir doktorlardayim kendi deneyimin bu yonde oldu suleyman guvenede gitmiştim onada isinamadim. Cavit hocadan sonraki adresimde ist bahçeci olucak herhalde tabi inşallah gerek kalmaz ama olurda basaramazsak daha büyük denizlere acilacaz galiba bogulmasak bari
akşam alabilirsin demişlerdi canım bana, özellikle sormuştum sıkıntı olmaz demişlerdi aynı gün alabileceğimi söylemişlerdiCanlar yum toplandıktan sonra ne zaman dus alabiliyoruz
Herkese hayırlı kandiller Allah ım bu güzel günde bizleri bebislerimize kavustursun
Dün oldu bugün dus alayım kandil hem pazar günü transferim olcak bana dua edin benle bir herkesin bebisleri olsunakşam alabilirsin demişlerdi canım bana, özellikle sormuştum sıkıntı olmaz demişlerdi aynı gün alabileceğimi söylemişlerdi
Tavsiye ederim. Tüp bebek yaptim cavit hocayla 11. Haftada kaybettim tekrar başlamadan tedaviye histereskopi yapalim dedi hem tanı hem tedavi perde gorunuyor diyodu ameliyattan snr 4 cm kestim dediMedicale gittiğini bilmiyordum canım. Acaba ne işmemi yapacaktı kalınlaşmasaydı. Histeroskopi de yapışıklık mı vardı ki açtı yoksa tanısal mıydı sadece? Ne bileyim doktorlara güvenim hiç kalmadı diyebilirim. En azından kalınlıklar ilgili bir gidip görüşsem mi.
Histeroskopiye ücret ödedin mi peki canım? En azından bebek tutunmuş. Perdeden düşmüştür muhtemelen. Medicali niye önermiyorsun?Tavsiye ederim. Tüp bebek yaptim cavit hocayla 11. Haftada kaybettim tekrar başlamadan tedaviye histereskopi yapalim dedi hem tanı hem tedavi perde gorunuyor diyodu ameliyattan snr 4 cm kestim dedi
al tabiki bir şey olmaz, bi de dün olmuşsun opu yu. taze transfer o zaman seninki hadi hayırlısı bakalım. kaç yumurta toplanmıştı canımDün oldu bugün dus alayım kandil hem pazar günü transferim olcak bana dua edin benle bir herkesin bebisleri olsun
18 toplandı 10 u oluştu hayırlısı artıkal tabiki bir şey olmaz, bi de dün olmuşsun opu yu. taze transfer o zaman seninki hadi hayırlısı bakalım. kaç yumurta toplanmıştı canım
Günaydın cnmmGünaydın kızlar
Valla oraya 1 yada 2. Sayfada yazmıştım bi zaman sonra baktım 200 küsürlerde olmuşGünaydın cnmmbu topikte pek kimse yok, mayıs ayı tüp bebek yaptıracaklar yıkılıyo
Kızlar bugün transferim yapıldı Allah ım tm derse olur biz elimizden geleni yaptık inşallah bana tutunurlar
Aminn inşallah şu mübarek günlerde dualarımız kabul olur inşallahDaha başlamadık tedavilere ondan canım..
Inşallah bol positifli topik olsun allahım hep birlikte bebislerimizi bekleyelim inşallah..
İnş cnm, rabbim bizimde sevindirsinDaha başlamadık tedavilere ondan canım..
Inşallah bol positifli topik olsun allahım hep birlikte bebislerimizi bekleyelim inşallah..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?