- 20 Nisan 2017
- 3.131
- 7.319
- 158
- Konu Sahibi Oscarinoasis
-
Evet kullanmıştım ben . Transfer sonrasında bile kullanmaya devam edeceksiniz bu ilacı ta ki sonuç öğrenene kadar yanlış hatırlamıyorsam .Selamlar kızlar 7 tane dondurulmuş embriyom var dün transfer sürecine başladık ilk denemem olacak. Estrofem verdi doktor. Kullanan var mı
Gecmis olsun, bende ilk denememde 8 haftalik kaybettim, doktor extra bir test veya ilac kullandirtacakmi yeni denemede ?Ah bende ne cok sevinmistim ilk denemede hamile kalinca ama ayni sonu yasadim sizle. Simdi tekrar sil bastan
Allah razı olsun canım seninde teravin hayırla sonuçlansın inşallahMerhaba canım Tedavin hayırlı olsun..
Iğne olarak mi verdi hapmi estrofem..
Bende yakında tedaviye başlayacağım inşallah.. adetin ikinci günü gel dedi rahim kalınlaştırma için ilaç veriliyormuş sanırım o senin dediğin..
Doktorunla görüş bu konuyu canım en iyisini o bilir benceMerhaba hanımlar ben 2 ay önce operatif histereskopi operasyonu oldum bu reglde tüp bebeğe başlayacaktık ama tam gitmem gereken zaman bayram tatiline denk geliyor özel bir hastaneye gidiyorum bir öneriniz var mı yoksa mecbur bir sonraki ayı mı beklemeliyim birde reglinin 2 günü yapılan testleri yenilemem mi gerekir gittiğimde
ayy hadi hayırlısıSelamlar kızlar 7 tane dondurulmuş embriyom var dün transfer sürecine başladık ilk denemem olacak. Estrofem verdi doktor. Kullanan var mı
canım doktorun hangi ilaçları verdi ne kadar kullandın adım adım yazarsan bize de yardımcı olursunSelamlar kızlar 7 tane dondurulmuş embriyom var dün transfer sürecine başladık ilk denemem olacak. Estrofem verdi doktor. Kullanan var mı
Ben simdi başladım ekstra histereskopi oldum cuma günü rahinde kalınlaşma ve hafif bi perde vardı onları temizledi doktorun şuan eski tedavindeki süreçten başladım doğum kontrol hapı kullanıyorum arefe günü lucrin diye bi iğneye basliycam gelecek olan adetlere asil ignelere vaaliycam galiba benim süreç biraz farklı 2 aylık bi tedavi uyguluyor banaGecmis olsun, bende ilk denememde 8 haftalik kaybettim, doktor extra bir test veya ilac kullandirtacakmi yeni denemede ?
Yani başka bir sıkıntı görmezse başlar hemenRegl günümden 2 gün önce ilk görüşmeye gitmiş olcam tedavi için sorun yoksa regl'imin ikinci günü başlar mı tedaviye acaba? Ben beklerken daha da çok stres oluyorum çünkü
Yani benden hiç Bi test istemedi doktor başlama süresince elimde testlerim vardı ama Bazı doktorlar sanırım o değerlere göre ilaç dozu ayarlıyor doktoruna bağlı bir ön görüşme yap istersen belki ilaçları şimdiden yazar sonra kontrole çağırırMerhaba hanımlar ben 2 ay önce operatif histereskopi operasyonu oldum bu reglde tüp bebeğe başlayacaktık ama tam gitmem gereken zaman bayram tatiline denk geliyor özel bir hastaneye gidiyorum bir öneriniz var mı yoksa mecbur bir sonraki ayı mı beklemeliyim birde reglinin 2 günü yapılan testleri yenilemem mi gerekir gittiğimde
canım doktorun hangi ilaçları verdi ne kadar kullandın adım adım yazarsan bize de yardımcı olursun
Adetin 2. Günü başlamıştım ben . 21 adet zaten sanırım içinde . İlaç bitikten 3-4 gün sonra adet oluyorsunKızlar ben yarin rapor icin heyete gireceğim. Ayni zamanda beklenen adet tarihim de yarin. Ben daha önce hiç doğum kontrol hapı kullanmadım. Büyük ihtimalle ilk ay bu tedavi yapılacak. Adetin ilk günü mü başlanıyor haplara. Bilgi verebilir misiniz
Uzun protokol uygulanıyor . Benim de 3. Tedavim bu şekildeydiBen simdi başladım ekstra histereskopi oldum cuma günü rahinde kalınlaşma ve hafif bi perde vardı onları temizledi doktorun şuan eski tedavindeki süreçten başladım doğum kontrol hapı kullanıyorum arefe günü lucrin diye bi iğneye basliycam gelecek olan adetlere asil ignelere vaaliycam galiba benim süreç biraz farklı 2 aylık bi tedavi uyguluyor bana
çok teşekkürler tatlım da, ben de beklemedeyim allahın izniyle haziranın sonunda transfer olcak. benim merak ettiğim rahim kalınlaştırma sürecitabiki canım kişiden kişiye değişiyo dozaj kiloya göre ayarlanıyo ben gonal-f 450 lik kullandım 150 ml vuruldum. 11 gün sürdü iğneler. Son 3 gün baskılama iğnesi de oldum gonal-f ile beraber. Yumurta toplamadan 36 saat önce de çatlatma iğnemi oldum 2 tane zorlu süreç inşallah güzel sonuçlar alırız hep birlikte. Yumurta toplama işlemi de çok basit 10-15 dk sürüyo genel anestezi veriyorlar hiç bişey duymuyosun zaten sonrasında bi kaç gün regl ağrısı gibi ağrın oluyo o kadar bi de lekelenme oluyo o da normal yani
Bilgim yok cnm şuanlık estrofem hap verdi 8 haziranda kontrolüm varçok teşekkürler tatlım da, ben de beklemedeyim allahın izniyle haziranın sonunda transfer olcak. benim merak ettiğim rahim kalınlaştırma sürecikullanılan ilaçlar
Ben estrofem kullandım transfere kadar .adetin 2. Günü başladım 15gün kullandım sonrası transfer oldu . Transfere kadar günde 2 estrofem aldım . Transfer sonrası estrofem sayısı 3 e çıktı , yanında günde bir tane coraspin , gün aşırı folbiol , sabah progestan iğne akşamında crinone jel kullanmıştımBilgim yok cnm şuanlık estrofem hap verdi 8 haziranda kontrolüm var
Sadece estrofem verdi günde 3 kez daha sonra ayın 3ünden itibaren sabah 2 akşam 2 olarak kullanıcam. İğne göbekten miBen estrofem kullandım transfere kadar .adetin 2. Günü başladım 15gün kullandım sonrası transfer oldu . Transfere kadar günde 2 estrofem aldım . Transfer sonrası estrofem sayısı 3 e çıktı , yanında günde bir tane coraspin , gün aşırı folbiol , sabah progestan iğne akşamında crinone jel kullanmıştım
Aynen canım yumurtalar geç cevap verdiği icin. İlk tedavim yarıda kaldı aşılamaya döndük sonra bu tedaviye baslattiUzun protokol uygulanıyor . Benim de 3. Tedavim bu şekildeydi
Yok transfer sonrası olan iğnem kalçadan dı .beni perişan eden bir iğnedir kendileriSadece estrofem verdi günde 3 kez daha sonra ayın 3ünden itibaren sabah 2 akşam 2 olarak kullanıcam. İğne göbekten mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?