Haziran ayında tüp bebek yaptıracaklar

Arkadaşlar bana da yardımcı olur musunuz? İlk tedavim. Bugun tedavinin 8.günü carsamba günü opu var. Polikistik over var bende ve doktor ohss sendromundan bahsetti. Aslında cok yumurtam da yok ama beni bir korku sardı. Çalışıyorum dondurmakta istemiyorum ama belirtiler cok olursa transfer yapamam dedi doktorum. Bu durumu yaşayan var mı aranızda? Nette çok kötü yorumlar okudum ve korkuyorum

Diğerinde hiç hissetmemiştim 2 yumurtaydı onun içinmi acaba... birde 3. Gün yada 5. Gün embriyo su hangisi daha iyi oluyor durumuna göremi
Embriyonun durumuna göre embriyologlar karar veriyormuş 3 de olsa 5 de olsa en iyisi transfer ediliyor zaten

Harikaaaa!!! İlac kullaniyormuymussun onuda sordunmu?? Tek merak ettigim konu bu ayy gozun aydin kuzucum yaa bak masallah ... harika bir haber.. tuylerim diken diken oldu.. kendimi hatirladim boyle soyleyince..
Kızlar transfer öncesi vajinal ilaçların kullanılmamasını öneriyor benim doktorcum,ayin 15 inde pazartesi olacak benim transferde,onceden soylediler,l utfen bana da çok dua edin

Kızlar transfer öncesi vajinal ilaçların kullanılmamasını öneriyor benim doktorcum,ayin 15 inde pazartesi olacak benim transferde,onceden soylediler,l utfen bana da çok dua edin
Hayırlısı olsun kuzum Allah'ın izninle hamile kaldığının haberini de alırız

Canım bende de pkos var. İlk tedavim benimde. Ultrason muayenelerinden pek bir şey anlamadım. Sayısı çok belli olmuyordu sadece en büyüklerini ölçüyorlardı ancak Opu’da çok fazla yumurtam çıktı. Ohss riski çok fazlaydı ve transfer olsaydı bu hem beni hem bebeği riske atacaktı. Bu gün 5. Gündü donduruldu embriyolarım. Ancak çok değil 15-20 gün sonra transfer olacağım inşallah. Doktorun ne diyorsa onu dinlemeni tavsiye ederim

Bende de en büyüklerini saydı dediğiniz gibi. Bakalım hayırlısı olsun herkes için. Galiba ben biraz opu dan korkuyorum

Bende de en büyüklerini saydı dediğiniz gibi. Bakalım hayırlısı olsun herkes için. Galiba ben biraz opu dan korkuyorum
Opu sırasında uyutuyorlar hiçbir şey anlamıyorsun ama sonrasında 3 gün boyunca karnımın içi çok acımıştı bide ohss olmamam için doktorum dostinex diye bir ilaç vermişti o bana çok ağır gelmiş sürekli uyku hali, baş dönmesi, mide bulantısı yaptı. İlacı kestiğim an kendime geldim diyebilirim. Bunun dışında bir zorluk yaşamadım

Benim üç kere transferim oldu, opu dan sonra progestan fitil başlıyordum.. hepsinde transferler sabahınfitili kullanmadım yanımda götürdüm. transferden sonra doktor fitili koyuyordu.

Maşallah iyi atlatmışsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…