- 17 Şubat 2019
- 3.967
- 7.208
- 78
- 37
- Konu Sahibi Oscarinoasis
-
- #1.701
Aynen kuzumm soralim transfer olanlara ozel poliklnikler belki desenfekte ederler ama yikamayanlarda var... emin olabilirsin bundan bir hafta once boyle bir konuda yazan biri vardi, onu gec arkadasim anlatti.. sedyeye yattim, pozisyon aldim, 3-4 dakka sonra bitti hayirli olsun dediler demisti.. bende oyle sandim her bilim dali, ayni bilim dalinin meslektaslari bile konuya farkli bakis acisiyla yaklasiyor.. prosedurleri ayni olmamasini ben yadirgamiyorum.. Vardir bir bildikleri tatlim burda olmayan arkadaslar varsa iclerine sikinti sokmamak adina soyluyorumYıkamak zorundalar nasıl ya saçmalık bu
Bildiğin fosur fosur yıkadılar hatta sıvı az içmişim biz ekleriz dediler tuhaf geldi herkesin yöntemi farklı demekkiBana böyle bir işlem uygulanmadı
Yeri geldi ben bunu detaylandirip icinizi rahatsiz etmek icin sormaktan kacinmistim ama yeri geldi madem sorim.. alttan transfer oncesi uyguladiginiz bir ilac varmiydi?Bana böyle bir işlem uygulanmadı
Aynenn iki saat yikadikar benide bende cok idrara sikisiktim problem yasadim.. kimisi idrara az sikisiksa kendileri idrara sikistirabiliuor hastasini.. tabi polklinigin imkanlarina bagli doktorun uygulamasina mi artik orasini bilmiyorumBildiğin fosur fosur yıkadılar hatta sıvı az içmişim biz ekleriz dediler tuhaf geldi herkesin yöntemi farklı demekki
Şükür ben rahattım 1 saat yattım kalkabilirsin dediler öyle kalktım çok sıkışmadım sonuçta doğal yolla hamile kalanlar yıkamıyor önce degilmi :) Ben biraz titizim ondan tuhaf geldi bugün dua edin bize akşamüstü dr gitcem kalp sesi içinAynenn iki saat yikadikar benide bende cok idrara sikisiktim problem yasadim.. kimisi idrara az sikisiksa kendileri idrara sikistirabiliuor hastasini.. tabi polklinigin imkanlarina bagli
Canim arkadasim cok saglikli oldugunu hissediyorum.. yavrunu Allah sana ve babasina bagislasin.. kalp sesi gümbür gümbür gelsin.. birsey daha kalp sesini ilk haftalarda doktorlar disariya duyurmuyorlar bebegin sagligi acisindan.. gozunlede gorebilirsin kalpleri koskocaman ve cok hareketli.. o frekans, dalga boyutunun bebege zararli oldugunu okumustum. Bilgin olsun .. Cok guzelll haberler ver bizeeŞükür ben rahattım 1 saat yattım kalkabilirsin dediler öyle kalktım çok sıkışmadım sonuçta doğal yolla hamile kalanlar yıkamıyor önce degilmi :) Ben biraz titizim ondan tuhaf geldi bugün dua edin bize akşamüstü dr gitcem kalp sesi için
Doktorlar yollarini taş çiksin istemiyorlarŞükür ben rahattım 1 saat yattım kalkabilirsin dediler öyle kalktım çok sıkışmadım sonuçta doğal yolla hamile kalanlar yıkamıyor önce degilmi :) Ben biraz titizim ondan tuhaf geldi bugün dua edin bize akşamüstü dr gitcem kalp sesi için
Dr zaten açıklar bana biliyo telaşliyim biraz :) inşallah Allah im herkese nasip etsinCanim arkadasim cok saglikli oldugunu hissediyorum.. yavrunu Allah sana ve babasina bagislasin.. kalp sesi gümbür gümbür gelsin.. birsey daha kalp sesini ilk haftalarda doktorlar disariya duyurmuyorlar bebegin sagligi acisindan.. gozunlede gorebilirsin kalpleri koskocaman ve cok hareketli.. o frekans, dalga boyutunun bebege zararli oldugunu okumustum. Bilgin olsun .. Cok guzelll haberler ver bizee
Harikaaaa!!! İlac kullaniyormuymussun onuda sordunmu?? Tek merak ettigim konu buKızlar aradı 5'inci güne gidicez 5 embriyonun 5'i de şu an çok iyi ilerliyor dedi çarşamba günü transfer saat için haber vericekler dedi
Super o yuzundeki heycani kaybetme transfer sonrasi isine yaricak beni ilk aramaları geldi aklima okuldaydim aglamıstim çocukların saskin saskin bakiyolardi zaten onlarin duasıyla oldu herşeyKızlar aradı 5'inci güne gidicez 5 embriyonun 5'i de şu an çok iyi ilerliyor dedi çarşamba günü transfer saat için haber vericekler dedi
Progestan ve estrofem kullanıyorum alttan be hala devam ediyorumYeri geldi ben bunu detaylandirip icinizi rahatsiz etmek icin sormaktan kacinmistim ama yeri geldi madem sorim.. alttan transfer oncesi uyguladiginiz bir ilac varmiydi?
Anladim kuzucumProgestan ve estrofem kullanıyorum alttan be hala devam ediyorum
Bebiş oluncada devam ediliyor onlara bakalım bugün ne diycek dr estrofemi bıraktık 2 haftada yavaş yavaş vitamine devam etcem o kesin aspirin progestan fitil ve iğneler nolcak bakalimProgestan ve estrofem kullanıyorum alttan be hala devam ediyorum
Mesela benim doktorumda kalp atisini duyunca estrofermi keseriz demisti.. hic yavas yavas gibi bisey demedi... senin doktoruna daga saygi duydum simdi.. beni de aydinlat canim oldu mu?Bebiş oluncada devam ediliyor onlara bakalım bugün ne diycek dr estrofemi bıraktık 2 haftada yavaş yavaş vitamine devam etcem o kesin aspirin progestan fitil ve iğneler nolcak bakalim
Tm kuzum 4 den sonra randevum ben ozele gidiyorum prf herkesin yöntemi farklı ama ben dr çok seviyorum ve bana güven veriyor buda önemli benceMesela benim doktorumda kalp atisini duyunca estrofermi keseriz demisti.. hic yavas yavas gibi bisey demedi... senin doktoruna daga saygi duydum simdi.. beni de aydinlat canim oldu mu?
Evet canım yıkadı bikaç kez dünden kalan jelleri gördü hatta doktor ordan kullanmadn bu sabah dimi dediMervem tatlim transferde senin rahmini yikadilar mi merak ettim canim?? Dezenfeksiyon edip oylemi yerlestirdiler ?
Geçmiş olsun canım hadi güzelce döllenip büyüsünler inşallahBugün yumurtalarım toplandı çok şükür 5 tane yumurta çıktı artık iş beklemeye kaldı ☺
Hayırlısı canım güzel güzel dinlen şimdi ananas ye gazi alsın avakado ye rahimi toparlasın bebiş gelene kadarBugün yumurtalarım toplandı çok şükür 5 tane yumurta çıktı artık iş beklemeye kaldı ☺
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?