- 27 Şubat 2019
- 1.129
- 966
- 53
- Konu Sahibi Oscarinoasis
-
- #1.721
Amin teşekkür ederim inşallahGeçmiş olsun canım hadi güzelce döllenip büyüsünler inşallah
Hayırlısı canım güzel güzel dinlen şimdi ananas ye gazi alsın avakado ye rahimi toparlasın bebiş gelene kadar
İlaçlar yapıyormuş, arada bana da oluyorBenim gibi yanan var mı ya bu kadar sıcak değilim normalde tenim yanıyor şuan acaba ilaçların etkisi mi
Kızlar estrofemi nasıl kullanıyorsunuzİlaçlar yapıyormuş, arada bana da oluyor
Sabah öğle akşamdı canimKızlar estrofemi nasıl kullanıyorsunuz
Sabah akşam canm günde iki kere.Kızlar estrofemi nasıl kullanıyorsunuz
Ne zaman başlanıyor ona. Benim aldığım ilaçlar arasında yok öyle bisiSabah akşam canm günde iki kere.
Bana yumurtalar toplandığı günden itibaren başlattılar. Onun muadili bir ilaç vermişlerdir belki şuan hangi aşamadasın canımNe zaman başlanıyor ona. Benim aldığım ilaçlar arasında yok öyle bisi
Benim tedavinin 10. Günü bugün yumurtalarımın en büyüğü 16 mm 3 tane 14 mm en küçüğü de 7 mm yarin tekrar çağırdı doktor. Gonapeptly adında bir ilaç var o olabilir mi acaba?Bana yumurtalar toplandığı günden itibaren başlattılar. Onun muadili bir ilaç vermişlerdir belki şuan hangi aşamadasın canım
Bana sabah2 akşam 2 diye söylemişti doktorum ama hemşire unutmam dyosanız tek tek te alabilirsiniz demişti.bnde bi 8.30 da bi 15:00 te akşam olanları da 18:00 ve 22:00 da alıyorum yanlış mı yapıyorum acabaSabah öğle akşamdı canim
ooo ben bi donuyordum bi yanıyordum
Opu olduğum gün başladım ve transfer sonrası da sabah öğle akşam 1 er kez kullanıyorum.Kızlar estrofemi nasıl kullanıyorsunuz
Yani benm kullanım şeklim sıkıntı olmaz değil miEstrofemi yumurta toplama işlemi sonrası başlanır her dr verir tarzı farklidir
Kullanma dedi transfer günü :) o kadar mutlu oldum ki bende anlatamam sanki 5'inci hün embriyosu olursa tutacakmış gibi garip bir hisHarikaaaa!!! İlac kullaniyormuymussun onuda sordunmu?? Tek merak ettigim konu buayy gozun aydin kuzucum yaa bak masallah ... harika bir haber.. tuylerim diken diken oldu.. kendimi hatirladim boyle soyleyince..
Hayırlı olsun Allah'ım utandırmasınBugün yumurtalarım toplandı çok şükür 5 tane yumurta çıktı artık iş beklemeye kaldı ☺
AminHayırlı olsun Allah'ım utandırmasınAynı zamanlar da transfer olacağız muhtemelen
Yarın ve öbür gün hafifler sancın baya kuzumAminİnşallah hayırlı haberleri veririz birbirimize ☺ Şu an yürüyünce çok ağrım oluyor 3. Gün transfer olursa bu ağrı geçmiş olur inşallah
Diğerinde hiç hissetmemiştim 2 yumurtaydı onun içinmi acaba... birde 3. Gün yada 5. Gün embriyo su hangisi daha iyi oluyor durumuna göremiYarın ve öbür gün hafifler sancın baya kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?