- Konu Sahibi Oscarinoasis
-
- #1.781
Super habet hayırlı olsun sağlıkla gelsinKızlar bugun test günümdü. 134.67 çıktı sonucumm
İnşallahHenüz belli değil telefonda bilgi verecekler her gün inşallah bunlar güzel ilerler
Amin canım inşallahİnşallahrabbim utandırmasın emeklerimiz karşılık bulsun inşallah
Ben de ediyorum hepimize canım bizlere de hamilelik nasip etsin sizlere de sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsinİnsallah canımm dualarınızı eksik etmeyin , bende hepimz için en güzelini diliyorum.
Benim transferim 29 hazirandı, test günümde bugun :)) ben 7. Gün de dayanamayıp test yapmıstım hayalet cizgi cıkmıstı kan verdin baya dusuktu ama erken olmasından sebep dedim hep, bugunde sonuc bu , persembe gunu testin tekrarı var dua edin kızlar
Canım testini tekrarladın mı bü süredir yoksun merak ediyorum seniKeşke canım ama benim umudum yok artık
Hayirli osun hic belirtiniz oldumu kacinci gun embiriyosuyduKızlar bugun test günümdü. 134.67 çıktı sonucumm
Benim 15 temmuzda ama zaman geçmiyo8b
Yaa süper canım maşallah katlanarak gitsin inşallahdarısı başımıza amiin 29 haziranda opusü yapılanlar ne zaman test yapacaksınız ben çok heyecanlıyım ve çok korkuyorum nasıl yapcam bakcam diye
Benm de test günü olarak 15 temmuz dedi doktorum da o kadar bekleyebilcem mi bilmiyorumBenim 15 temmuzda ama zaman geçmiyoondan önce yapmayı da hiç istemiyorum moralim bozulacak diye daha yarısı bile bitmedi 12 günün... ev üzerime üzerime gelmeye başladı
Kendimi biliyorum ben erken yapıp negatifi görürsem kendimi harab ederim .varsa da üzüntüden bişey olur yumuşlarıma diye korkuyorumBenm de test günü olarak 15 temmuz dedi doktorum da o kadar bekleyebilcem mi bilmiyorumbi de biran önce sonucu öğrenmem lazım eşimin ailesinin yanına gideceğiz çünkü haftaya ama ben de aynı durumdaym günler yaklaştıkça test yapıp sonucunu görmeye cesaretimin olmadığını düşünüyorum
Teşekkür ederim canım , 4. Gün embriyosu 2 tane transfer edildi. Valla benim ilk günden itibaren her gün bir arızam oluyordu ama bana sorarsanız hepsi ilaçtan aldıgımız hormondan sebep, yoksa bu kadar erken hamilelik belirtisi olacagını düşünmüyorum. Alt karında ve karnımda şişkinlik var hala, kasıklarımda karnımda agrı sancı ara ara oluyor, cok ayakta kalırsam başlıyor agrımaya, bu benim 2. Denemem ve ilki negatifti ama onda da agrılarım olmuştu. Yani bana sorarsan çok anlamlı olmayabilir ya da kişiden kişiye değişiyor bu ağrılar, bazısında sıfır belirti oluyor çünkü.. Transferin 6.günü idrar testi yapmıştım ama sonuc negatifti, 7. Gün hem gebelik hem ovulasyon yaptım, gebelikte hayalet cizgi vardı ovu de cift cizgiye yakındı, aslında ilk o zaman farkettim, ama değerim çok düşüktü tabi, bugun 10. Gün ve test günümdü, çok şükür artmış ama yine bir bekleyiş umutla bekliyorumHayirli osun hic belirtiniz oldumu kacinci gun embiriyosuydu
Ayy hadi gözün aydın rabbim hayırlısıyla en iyi sonuçları nasip etsin canımBen aradım sabah 6 da yazmışlar transferimi dua edin bana bol bol lütfen
Ben aradım sabah 6 da yazmışlar transferimi dua edin bana bol bol lütfen
valla bende anlamadım :/ şaka gibi ama kendimi germek istemiyorum açıkcası hayırlısıyla tedavimiz olumlu sonuçlansınNeden haber etmemişler senin aramanı mı beklemişler
Nasıl yani, sabah 6. da mı transfer olacakmışsın? Bu aada kaçıncı gün oluyor embriyoların?Ben aradım sabah 6 da yazmışlar transferimi dua edin bana bol bol lütfen
Evet sabah 6 da merkezimizde olun dedilerNasıl yani, sabah 6. da mı transfer olacakmışsın? Bu aada kaçıncı gün oluyor embriyoların?
Aynen canım ben de öyle ama cuma günü erken gebelik idrar testi yapcam. Biraz daha rahat bi zmaana denk gelse beklerdim pazartesiyi ama biran önce sonucu öğrenip ona göre hazırlık yapmam lazım. İnşallah güzel olur sonuçlarımızKendimi biliyorum ben erken yapıp negatifi görürsem kendimi harab ederim .varsa da üzüntüden bişey olur yumuşlarıma diye korkuyorum
Benimde yarın olacak inşallah. Allah yardımcımız olsun.sizin transfer olacak mı tedavinin kacıncı gunu oluyor?Selam kızlar,
kontrolden geldim, nasipse perşembe opu olacak. Çok heyecanlıyım, allah emeklerimizi boşa çıkarmasın :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?