Haziran ayında tüp bebek yaptıracaklar

Ben de ediyorum hepimize canım bizlere de hamilelik nasip etsin sizlere de sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin hadi inşallah o da artacak canm

Benim 15 temmuzda ama zaman geçmiyo ondan önce yapmayı da hiç istemiyorum moralim bozulacak diye daha yarısı bile bitmedi 12 günün... ev üzerime üzerime gelmeye başladı

Benim 15 temmuzda ama zaman geçmiyo ondan önce yapmayı da hiç istemiyorum moralim bozulacak diye daha yarısı bile bitmedi 12 günün... ev üzerime üzerime gelmeye başladı
Benm de test günü olarak 15 temmuz dedi doktorum da o kadar bekleyebilcem mi bilmiyorumbi de biran önce sonucu öğrenmem lazım eşimin ailesinin yanına gideceğiz çünkü haftayaama ben de aynı durumdaym günler yaklaştıkça test yapıp sonucunu görmeye cesaretimin olmadığını düşünüyorum

Kendimi biliyorum ben erken yapıp negatifi görürsem kendimi harab ederim .varsa da üzüntüden bişey olur yumuşlarıma diye korkuyorum

Hayirli osun hic belirtiniz oldumu kacinci gun embiriyosuydu
Teşekkür ederim canım , 4. Gün embriyosu 2 tane transfer edildi. Valla benim ilk günden itibaren her gün bir arızam oluyordu ama bana sorarsanız hepsi ilaçtan aldıgımız hormondan sebep, yoksa bu kadar erken hamilelik belirtisi olacagını düşünmüyorum. Alt karında ve karnımda şişkinlik var hala, kasıklarımda karnımda agrı sancı ara ara oluyor, cok ayakta kalırsam başlıyor agrımaya, bu benim 2. Denemem ve ilki negatifti ama onda da agrılarım olmuştu. Yani bana sorarsan çok anlamlı olmayabilir ya da kişiden kişiye değişiyor bu ağrılar, bazısında sıfır belirti oluyor çünkü.. Transferin 6.günü idrar testi yapmıştım ama sonuc negatifti, 7. Gün hem gebelik hem ovulasyon yaptım, gebelikte hayalet cizgi vardı ovu de cift cizgiye yakındı, aslında ilk o zaman farkettim, ama değerim çok düşüktü tabi, bugun 10. Gün ve test günümdü, çok şükür artmış ama yine bir bekleyiş umutla bekliyorum

Ya hala aramadılar annem benden haber bekliyor bu nasıl iş anlamadım. Bana mı denk geliyor acaba sinirlenmeyeceğim diyorum gerilip sinirleniyorum böyle olunca

Kendimi biliyorum ben erken yapıp negatifi görürsem kendimi harab ederim .varsa da üzüntüden bişey olur yumuşlarıma diye korkuyorum
Aynen canım ben de öyle ama cuma günü erken gebelik idrar testi yapcam. Biraz daha rahat bi zmaana denk gelse beklerdim pazartesiyi ama biran önce sonucu öğrenip ona göre hazırlık yapmam lazım. İnşallah güzel olur sonuçlarımız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…