- 19 Haziran 2019
- 2.729
- 2.365
- 133
- Konu Sahibi Oscarinoasis
- #1.761
Sağlıkla kucağına almak nasip olsun inşallah2 haziranda transfer olmustum suan 7 bucuk haftalikmıs canım

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sağlıkla kucağına almak nasip olsun inşallah2 haziranda transfer olmustum suan 7 bucuk haftalikmıs canım
Sabret kuzum geç olsun güç olmasın bebisine kavustaTransfer saati için hala aramadılar![]()
3'e kadar beklicem aramazlarsa ben arıcamSabret kuzum geç olsun güç olmasın bebisine kavusta
Kaçıncı gündesin cnmTransfer saati için hala aramadılar![]()
5'inci gün yarın dün aradı embriyolog 5'inci gün transfer yapacağız sizi detaylar için asistan arayacaktır dedi ama arayan soran yok henüzKaçıncı gündesin cnm
Canim ben kanamali devam edecem halsizim bayag giremiyorum.. cok sukur cok sevindim icime digmustu gumbur gumbur diye.. benimde yumoslarimin kalplerini tekrardan duydum yerindeler cok sukur.. 3 hafta sonra kontrolum olucak.. doktor yatis verdi hic kalkmadan 3. Ayimin sonuna kadar .. Allahtan hayirlisi.. hepimizin Allah yardimcisi olsun.. hem bulantilar hen yatmak biraz zorladiKızlar estrafom yavaş yavaş bırakılması daha dogruymus dr sorun yinede siz kan iğnesini bırakıyorum gerek yok dedi progestan fitil ve iğneye devam plasanta oluşana kadar vitamine devam dr bunları dedi
Bence ara epey sorumsuz görünüyolar5'inci gün yarın dün aradı embriyolog 5'inci gün transfer yapacağız sizi detaylar için asistan arayacaktır dedi ama arayan soran yok henüz![]()
Gerekirse 9 ay yat boşver herşeyi minnaklari düşün keyfini çıkar kusmaların bile stres yok unutma onlarla konuş sev hissederlerCanim ben kanamali devam edecem halsizim bayag giremiyorum.. cok sukur cok sevindim icime digmustu gumbur gumbur diye.. benimde yumoslarimin kalplerini tekrardan duydum yerindeler cok sukur.. 3 hafta sonra kontrolum olucak.. doktor yatis verdi hic kalkmadan 3. Ayimin sonuna kadar .. Allahtan hayirlisi.. hepimizin Allah yardimcisi olsun.. hem bulantilar hen yatmak biraz zorladihayirlisi olsun minnoslarim icin hersye katlanirim..
Yaaa çok sevindim hayırlı olsunKızlar bugun test günümdü. 134.67 çıktı sonucumm![]()
Aynen aradım şimdi canım saat beşten sonra dönüş yapıyorlarmış embriyo transferi saati hakkındaBence ara epey sorumsuz görünüyolar![]()
Hadi hayırlı haberler al inşallah canım Beni de bugün aradılar 5 yumurtadan 3 tanesi döllenmişAynen aradım şimdi canım saat beşten sonra dönüş yapıyorlarmış embriyo transferi saati hakkında![]()
Hepimiz için ediyorum zaten, yolun cok basındayız. Kucagımıza bebişleri alalım insallah sağlıkla gelsinlerrYaaa çok sevindim hayırlı olsunDarısı bizim de başımıza dua et bizeee deee
![]()
Hayırlı olsuuuuunKızlar bugun test günümdü. 134.67 çıktı sonucumm![]()
Oh harikaHadi hayırlı haberler al inşallah canım Beni de bugün aradılar 5 yumurtadan 3 tanesi döllenmiş
Yaa süper canım maşallah katlanarak gitsin inşallahKızlar bugun test günümdü. 134.67 çıktı sonucumm![]()
İnsallah canımm dualarınızı eksik etmeyin , bende hepimz için en güzelini diliyorum.8b
Yaa süper canım maşallah katlanarak gitsin inşallahdarısı başımıza amiin
29 haziranda opusü yapılanlar ne zaman test yapacaksınız
ben çok heyecanlıyım ve çok korkuyorum nasıl yapcam bakcam diye
![]()
Henüz belli değil telefonda bilgi verecekler her gün inşallah bunlar güzel ilerlerOh harikane zaman transfer peki
![]()