Haziran ayında tüp bebek yaptıracaklar

Kızlar estrafom yavaş yavaş bırakılması daha dogruymus dr sorun yinede siz kan iğnesini bırakıyorum gerek yok dedi progestan fitil ve iğneye devam plasanta oluşana kadar vitamine devam dr bunları dedi

Kızlar estrafom yavaş yavaş bırakılması daha dogruymus dr sorun yinede siz kan iğnesini bırakıyorum gerek yok dedi progestan fitil ve iğneye devam plasanta oluşana kadar vitamine devam dr bunları dedi
Canim ben kanamali devam edecem halsizim bayag giremiyorum.. cok sukur cok sevindim icime digmustu gumbur gumbur diye.. benimde yumoslarimin kalplerini tekrardan duydum yerindeler cok sukur.. 3 hafta sonra kontrolum olucak.. doktor yatis verdi hic kalkmadan 3. Ayimin sonuna kadar .. Allahtan hayirlisi.. hepimizin Allah yardimcisi olsun.. hem bulantilar hen yatmak biraz zorladi hayirlisi olsun minnoslarim icin hersye katlanirim..

Gerekirse 9 ay yat boşver herşeyi minnaklari düşün keyfini çıkar kusmaların bile stres yok unutma onlarla konuş sev hissederler

İnsallah canımm dualarınızı eksik etmeyin , bende hepimz için en güzelini diliyorum.
Benim transferim 29 hazirandı, test günümde bugun :)) ben 7. Gün de dayanamayıp test yapmıstım hayalet cizgi cıkmıstı kan verdin baya dusuktu ama erken olmasından sebep dedim hep, bugunde sonuc bu , persembe gunu testin tekrarı var dua edin kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…