• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Haziran ayında tüp bebek yaptıracaklar

Yıkamak zorundalar nasıl ya saçmalık bu
Aynen kuzumm soralim transfer olanlara ozel poliklnikler belki desenfekte ederler ama yikamayanlarda var... emin olabilirsin bundan bir hafta once boyle bir konuda yazan biri vardi, onu gec arkadasim anlatti.. sedyeye yattim, pozisyon aldim, 3-4 dakka sonra bitti hayirli olsun dediler demisti.. bende oyle sandim her bilim dali, ayni bilim dalinin meslektaslari bile konuya farkli bakis acisiyla yaklasiyor.. prosedurleri ayni olmamasini ben yadirgamiyorum.. Vardir bir bildikleri tatlim burda olmayan arkadaslar varsa iclerine sikinti sokmamak adina soyluyorum 🙏🏻

Bildiğin fosur fosur yıkadılar hatta sıvı az içmişim biz ekleriz dediler tuhaf geldi herkesin yöntemi farklı demekki
Aynenn iki saat yikadikar benide bende cok idrara sikisiktim problem yasadim.. kimisi idrara az sikisiksa kendileri idrara sikistirabiliuor hastasini.. tabi polklinigin imkanlarina bagli doktorun uygulamasina mi artik orasini bilmiyorum

Aynenn iki saat yikadikar benide bende cok idrara sikisiktim problem yasadim.. kimisi idrara az sikisiksa kendileri idrara sikistirabiliuor hastasini.. tabi polklinigin imkanlarina bagli
Şükür ben rahattım 1 saat yattım kalkabilirsin dediler öyle kalktım çok sıkışmadım sonuçta doğal yolla hamile kalanlar yıkamıyor önce degilmi :) Ben biraz titizim ondan tuhaf geldi bugün dua edin bize akşamüstü dr gitcem kalp sesi için

Şükür ben rahattım 1 saat yattım kalkabilirsin dediler öyle kalktım çok sıkışmadım sonuçta doğal yolla hamile kalanlar yıkamıyor önce degilmi :) Ben biraz titizim ondan tuhaf geldi bugün dua edin bize akşamüstü dr gitcem kalp sesi için
Canim arkadasim cok saglikli oldugunu hissediyorum.. yavrunu Allah sana ve babasina bagislasin.. kalp sesi gümbür gümbür gelsin.. birsey daha kalp sesini ilk haftalarda doktorlar disariya duyurmuyorlar bebegin sagligi acisindan.. gozunlede gorebilirsin kalpleri koskocaman ve cok hareketli.. o frekans, dalga boyutunun bebege zararli oldugunu okumustum. Bilgin olsun .. Cok guzelll haberler ver bizee🙏🏻🙏🏻🙏🏻

Doktorlar yollarini taş çiksin istemiyorlar🤣🤣🤣 garanticiler de diyebiliriZ

Canim arkadasim cok saglikli oldugunu hissediyorum.. yavrunu Allah sana ve babasina bagislasin.. kalp sesi gümbür gümbür gelsin.. birsey daha kalp sesini ilk haftalarda doktorlar disariya duyurmuyorlar bebegin sagligi acisindan.. gozunlede gorebilirsin kalpleri koskocaman ve cok hareketli.. o frekans, dalga boyutunun bebege zararli oldugunu okumustum. Bilgin olsun .. Cok guzelll haberler ver bizee🙏🏻🙏🏻🙏🏻
Dr zaten açıklar bana biliyo telaşliyim biraz :) inşallah Allah im herkese nasip etsin

Kızlar aradı 5'inci güne gidicez 5 embriyonun 5'i de şu an çok iyi ilerliyor dedi çarşamba günü transfer saat için haber vericekler dedi 🙈
Harikaaaa!!! İlac kullaniyormuymussun onuda sordunmu?? Tek merak ettigim konu bu😅 ayy gozun aydin kuzucum yaa bak masallah ... harika bir haber.. tuylerim diken diken oldu.. kendimi hatirladim boyle soyleyince..

Kızlar aradı 5'inci güne gidicez 5 embriyonun 5'i de şu an çok iyi ilerliyor dedi çarşamba günü transfer saat için haber vericekler dedi 🙈
Super o yuzundeki heycani kaybetme transfer sonrasi isine yaricak beni ilk aramaları geldi aklima okuldaydim aglamıstim çocukların saskin saskin bakiyolardi zaten onlarin duasıyla oldu herşey

Progestan ve estrofem kullanıyorum alttan be hala devam ediyorum
Bebiş oluncada devam ediliyor onlara bakalım bugün ne diycek dr estrofemi bıraktık 2 haftada yavaş yavaş vitamine devam etcem o kesin aspirin progestan fitil ve iğneler nolcak bakalim

Bebiş oluncada devam ediliyor onlara bakalım bugün ne diycek dr estrofemi bıraktık 2 haftada yavaş yavaş vitamine devam etcem o kesin aspirin progestan fitil ve iğneler nolcak bakalim
Mesela benim doktorumda kalp atisini duyunca estrofermi keseriz demisti.. hic yavas yavas gibi bisey demedi... senin doktoruna daga saygi duydum simdi.. beni de aydinlat canim oldu mu?

Mesela benim doktorumda kalp atisini duyunca estrofermi keseriz demisti.. hic yavas yavas gibi bisey demedi... senin doktoruna daga saygi duydum simdi.. beni de aydinlat canim oldu mu?
Tm kuzum 4 den sonra randevum ben ozele gidiyorum prf herkesin yöntemi farklı ama ben dr çok seviyorum ve bana güven veriyor buda önemli bence

De
Mervem tatlim transferde senin rahmini yikadilar mi merak ettim canim?? Dezenfeksiyon edip oylemi yerlestirdiler ?
Evet canım yıkadı bikaç kez dünden kalan jelleri gördü hatta doktor ordan kullanmadn bu sabah dimi dedi🙈 ama saati de geçmemişti zaten daha jelin. Son dk transfer için de aramazlar herhalde. En az bir gün önceden söylerler transferiniz yarın veya şu gün olacak diye sen de ona göre hazırlığını yaparsn. Naptın aradn mı hastaneyi cnaım

Back
X