Haziran ayında tüp bebek yaptıracaklar

Nefes bu isin ilaci bence

Transfer öncesi havuç suyu içtim kola market ürünlerini kestim transfer sonrası üç beyaz yok ananas kabak çekirdeği bol bol kiraz erik kuru kayısı yedim kabız olmamaya özen gosterdim bayram tatiline dek geldiği için evde ilk üç gün dinlendim sonra normal yaşantıma döndüm zaten okul açıldı son haftam okulda geçti ve en önemlisi pozitiftim hep bebisimle konuştum ilk göz ağrım sonuçta olsada olmasada dedim 9 gün ovulasyonla öğrendim aksamı gebelik testi yaptım 12 gunu bekledim kan icin ilaclar hala devam ediyor estrafome günde 3 du 2 kullandım şimdi 1 düştü yavaş yavaş bırakcakmisim kan iğnesini artık koldan yapiliyorum yarın Allah ımin izniyle kalp sesini duycam kızlar pes etmeyin bir buçuk yıldır miyomdu iltihaptı 2 ameliyat geçirdim tek tüple hamile kalabilirdim miyomlar yine oluşmuş ben inandım Allah im bizi kavusturcak bunada şükür ya çaresiz olsaydım ya imkanım olmasaydı yani pes etmiyoruz o bebisler gelecek :)

Evet canım gidişata göre karar veriyorlar. Öğlene kadar haber veriyorlar öğleden sonra icin randevu veriyorlar yni bana o şekilde olmuştu

Evet canım gidişata göre karar veriyorlar. Öğlene kadar haber veriyorlar öğleden sonra icin randevu veriyorlar yni bana o şekilde olmuştu
Muhtemelen yarın beni de o şekilde çağıracaklar diye düşünmekteyim.

Avakado ve armudu unutmusum kirazı abartmayın kanı sulandırıyor

Siz hekim degil miydiniz? Avantajlariniz yok mu? Her yerde cok zorluk cekmissiniz .

Siz hekim degil miydiniz? Avantajlariniz yok mu? Her yerde cok zorluk cekmissiniz .
Gozde hanim benimle yazismayin demistim.. iyi sozlerle mi sarfediyosunuz bu sozleri emin olamadim.. bi laf sokar gibi.. sizin tavriniz benim hosuma gitmiyor. Alayci.. haftasonu hastaneye giderken alnima hekimim ifadesiyle mi gidim:)) esimde hekim ayrica. Biz sizin gibi dusundugunuz insanlardan degiliz. Ha hekime gelince bircok hekim alani var.. aile hekimi, veyeriner hekimi, dis hekimi ve bunlarin hepsinin alanlari ve camiasi apayri. keske guzel dileklerinizle konussaydiniz da suanda bu sekilde cevap yazmasaydim size. Transferiniz ne durumda umarim guzel netice alirsiniz deseydim.. bende meslegimde yeniyim, bu sehirde yeniyim.. ailem yanimda degil..

İşe gitmem lazım ararlar diye hala gitmedim, embriyo bilgilendirmesi için geçen sefer aramışlardı 9 gibi.
Transfer bugün olacak olsaydı ararlardı yine herhalde Belirsizlikten de nefret ediyorum Nabsam karar veremedim

Transfer bugun olursada ogleden sonra olurlar ve bir gun onceden genelde aramalari gerekir. Pazarin azizligide olabilir tatlim.. E sen ara hastaneyi beni bilgilendirin diye

Transfer bugun olursada ogleden sonra olurlar ve bir gun onceden genelde aramalari gerekir. Pazarin azizligide olabilir tatlim.. E sen ara hastaneyi beni bilgilendirin diye☺
Bende öyle düşündüm hadi bir gün önce arayamadılar diyelim şimdiye kadar ararlardı herhalde öğleden sonra gelin diye bu kadar sorumsuz olduklarını düşünmek istemiyorum çünkü.. crinone jel kullansam mı aramalarını mı beklesem ona bile tereddütteyim yani :/ transfer öncesi kullan veya kullanma demediler çünkü..

Kullan bisey olmaz ben fitil yapmistim 7 gibi 9 da transfer olmuştu

Canım sakın keske jeli , oglende arayabilirler beni oğlen aramıslardı 2 saat sonra çağırdılar. Bekle biraz daha, olmadı sen ararsın nedir durum diye

Eger bu saatlerde aliyorsan kullan zaten.. progesteron iceriyor.. ve bir zarari asla yok hatta transferden sonrada kullandircaklar bunu yada farkli isimli ayni etken maddeyi..

Mervem tatlim transferde senin rahmini yikadilar mi merak ettim canim?? Dezenfeksiyon edip oylemi yerlestirdiler ?

Balım zaten yıkıyorlar ya transfer öncesi ben sormuştum bisey olmaz dediler yıkandığı icin

Balım zaten yıkıyorlar ya transfer öncesi ben sormuştum bisey olmaz dediler yıkandığı icin
Aynen oyle ama sangetrose bazisini yikamamislar direk yerlestirme yapiyorlar... ondan ilac kullanmamalari bence doktorlarin işlerine geliyor.. Ama yinede dezenfeksyonla icerisinin steril hale getirmek zorunda oldugunu dusunuyorum.. herkesin uygulamasi farkli valla

Yıkamak zorundalar nasıl ya saçmalık bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…