Haziran ayında tüp bebek yaptıracaklar

Progestan kapsül iğne verebilir crone jel eklenir trasnfer den sonra kan sulandırıcılar falan inşallah pozitif görürsün Allah yardımcın olsun

Progestan kapsül iğne verebilir crone jel eklenir trasnfer den sonra kan sulandırıcılar falan inşallah pozitif görürsün Allah yardımcın olsun

Allah razı olsun canım inşallah hepimizin kucağını doldursun allahım hayırlı sağlıklı evlatlar versin.. emeğimiz boşa gitmesin inşallah..

Gonal f ve menorial kullanıyorum şimdilik. Genart tüpbebek de tedavi görüyorum sizin ilaçlar nasıl hangi merkez.. aminn inşallah Allah bize de herkese de nasip etsin tez zamanda
Gonal f ve cetridote gibi bisydi ikisini kullandim bende 14 yumurtam oldu . Dollenip 5. Gune 6 si kaldi. Medikalpark hastanesi. Ya sey varmis bunu daha sonra bahceci klnigin hocalarindan ogrendim bazi klinikler o kadar iyiki embriyo anne karnina tutunsun diye bi embriyonun dis klifinin bir kismini aliyolarki anne rahmine tutunma sureci hem daha erken olsun hemde sansi artsin. Bizimkinde varmi onu bilmiyorum bu islemin adini hatirlamiorum ama her klnikte yok. Rabbim ol derse olur . İnsallah hepimizin olur

18 gün sürem oluyor tatile kadar
20 si sanirim adet gunun sekmeyip 30 gunde oluyorsan 20 temmuz olmasada 15 temmuz olsa mesela 8 ten 15 e bir hafta sende tatil yaparsin adetin ikinci gunu hocalar genelde cagiriyor o zaman gidince baslarsiniz tatilede gitmis olursun simdiden stres yapma bosverrr.. bu daha iyi ginlerin istedigin gibi yap davran o surece girince pek bisey yapamior insan

Aminn inşallah

Kaç yumurtan vardı ilk başta canim.azmiydi sayısı 3ay tedavi olmuştun artsın diye.benimde az da nasıl artar diye merak ettim

Ayyu sorma sorma 2 saatte bir agliom manyaga bagladm icime kotu kotu hisler gelio aminnnn insaallahhh
Stresten hicc merak etmeee efeler gibi isteyen tum anneler hamiss kalicaz belkide bu konuda bizi okuyan hamile kalmak isteyen gonullulerde hamis kalacak ama simdi ama sonra bunu sikinti etme kuzucummm nolursun paylass cok sabirsizim sen gibi

Amin ilk denemem benimde inşallah kolay geçer iğnelerde çok korkuyorum rabbim sabrını verir inşallah... sizde hayırlı sonuç alırsınız dualarım tüm anne olmak isteyenlerle
2. Tedavim hala iğnelerden korkuyorum.hergun saat 7ye geliyor kosarak.sanki biliyor acidigini korktugumu.kemdimi kasıyorum göbekten. Bazen açıyor bazen hiç acımıyor anlamiyorum

2. Tedavim hala iğnelerden korkuyorum.hergun saat 7ye geliyor kosarak.sanki biliyor acidigini korktugumu.kemdimi kasıyorum göbekten. Bazen açıyor bazen hiç acımıyor anlamiyorum
Benim çok hızlı ilerledi 6 günde tedavi başladı durdu... bugün dondurdular hiç iğne falan olmadım önümüzdeki ay transfer olucak bi sorun olmazsa inşallah transferden sonrasını düşünüyorum

Kaç yumurtan vardı ilk başta canim.azmiydi sayısı 3ay tedavi olmuştun artsın diye.benimde az da nasıl artar diye merak ettim
Soyle kuzucummm doktorlar bi sikinti esimle yada bende bulamadikar. Bulamayinca sen hamile kalirsin ama stres yapiyosun deyince bekledik. Bi uc boyunca klomen tedavisi ile yumurtalari buyutup catlatma ignesi ile catlatip doktor su su gunlerde iliski diyordu recete yazip iliskiye girmek cok zordu. Ve ben hamile kalamayinca direk tup bebekle olsun diye dusunduk esimle. Yumurtan artmasi icin doktorun sana ilaclarini verecek zaten. Prowomen diye suya atilan toz vitamin takviyesi var ben kullandim. Yumurta kalitesini artirmak icin. Bence guzelde bi ilac esininde kullanmasi lazim simdidenn... cunku bu ilaclar anca uc aydan sonra etkiliyor. Onemli olan yumurta fazla olmasi degil guzel arkadasim kaliteli yumurta ve sperm olmasi canliligin olmasi ve embriyo olmasi. Dollenerek disaridaki ortamda yasayabilir olmasi.. arkadasin 3 yumurtasi dollendi ve 1 embriyoyla hamile kaldi. boyle bisey iste

Benim çok hızlı ilerledi 6 günde tedavi başladı durdu... bugün dondurdular hiç iğne falan olmadım önümüzdeki ay transfer olucak bi sorun olmazsa inşallah transferden sonrasını düşünüyorum
Neguzel ya.demek ki yumurtaliklarin iyi yumurtaların iyi.kac yumurta donduruldu

benımde 4 yumurtam var daha dogrusu adetın 3. gunu 4 folikül gördü ama gelıseceklermı bılmem?
İnsallah gelisecek tabikide. Sen merak etmee pozitif dusun . Onemli olan o yumurtalarib dayanikli saglam olmasi doktorlar ona gore 3 gunluk embriyomu 5 gunluk embriyomu hastaya gore transfer edio.. esinle senin dollenen embriyonuzun saglikli bir tane bile olsa yeterli tabiki her olumsuzluga karsi daha gazla olsun dursun bir kenarda diyoruz ama bunlari hiccc dusunme 1 tane bilee o kadar onemliki Allah ol derse olur. İnan moralini hic bozma tamammi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…