- 17 Şubat 2019
- 3.967
- 7.208
- 78
- 37
- Konu Sahibi Oscarinoasis
-
İnsallah canimmm olsunlarda ben kilolarima raziyim ama ben 64 tum 69 oldum yumurta kalitesini artsin diye prowomenlar sonra igneler ilaclar derken.. birde aksamlari belli saatten aonra yemeyi kesip ac durdum resmen.. yoksa hamile kalmadan kilolu olmakta zorUfff Allah hayirlisiyla versinnn hepimize insaallahhkiloooo deme bana bnde verecktim sozdee nerdeee bi de ustune aldimmm insaallahh bosuna almamisizdr bebelerimizi doguralim baska topiklerde bulusuruzzzzz
Aynennn yarin test yspcam bnada dua edinnnnİnsallah canimmm olsunlarda ben kilolarima raziyim ama ben 64 tum 69 oldum yumurta kalitesini artsin diye prowomenlar sonra igneler ilaclar derken.. birde aksamlari belli saatten aonra yemeyi kesip ac durdum resmen.. yoksa hamile kalmadan kilolu olmakta zor
Yarin kacinci gunun seninki ... Allahimmmm guzelll haberler al pozitifii gorr uc basamakli rakamlar gorursun insallahAynennn yarin test yspcam bnada dua edinnnn
Ayyyy agzindan bal damliyoooo valllaaaaYarin kacinci gunun seninki ... Allahimmmm guzelll haberler al pozitifii gorr uc basamakli rakamlar gorursun insallah
Bende yeni başladım tedaviye iğnemin 3. Günü aynı gün başlamışız sanırım hayırlı uğurlu olur inşallah ikimiz içindeTedaviye yeni başlayanlar yok mu acaba benim 3. Günüm iğnelerde
İlaclarinizi yazin bakalim ayni seylerimi kullandik ? Ozel labaratuvardami? Hamis kalirsiniz hemencecik insallah sizdeBende yeni başladım tedaviye iğnemin 3. Günü aynı gün başlamışız sanırım hayırlı uğurlu olur inşallah ikimiz içinde
Tedaviye yeni başlayanlar yok mu acaba benim 3. Günüm iğnelerde
Sana soyle soyliim on gorusme yaparken tup bebekmi asilamami onun on bi gorusmesi konusuluyor hersey iyi hicbiseyde sikinti yoksa. Ozel mi? Devlet mi? Ozelde hersey daha hizli oluyor cunki. Bizim tum testlerimiz kan testleri yumurta rezervuari rahim filmi cekilmistim tuplerde bir tikaniklik varmi diye? Spermiografi testi olunmustu ve herhangi bir olumsuZluk yoktu ve oncesinde klomen +catlatma ignesi iki kez oldum ve hamile kalamayinca asilama olmadan direk tup denemek istedik onun icinde once yumurtalar toplansin diye bi tedavi sureci oluyor.. bu sure zarfinda tatile gidip gidemeyecegini hocana sorarsin gunes etkilermi felan? Simdi bilemedim ama bence bisey olmaz asil transfer sonrasi riskli hatta uc ayinin bitmesine kadar.. bence gittin gittinMerhaba kızlar,
Benim ilk ön görüşmem 20 haziran da daha önceden 8 temmuz tarihi için tatil satın almıştık eşimle 15 günlük .. sadece ön görüşme ve kontrol olup başka tarihe çağırır mı yoksa hemen tedavi başlar mı? 20 haziran regl 2. Günüm oluyor tedavi ortalama kaç gün sürüyor ve transfer sonrası tatile gitmek sakıncalı mı? Çok stresliyim
Amin ilk denemem benimde inşallah kolay geçer iğnelerde çok korkuyorum rabbim sabrını verir inşallah... sizde hayırlı sonuç alırsınız dualarım tüm anne olmak isteyenlerleAyni benim gibi ama doktor ayni sryleri uygulamayabilir kisiye gore degisebiliyor. Benide bir ay bekletmisti. Transfer onvesi estroferm kullandim gunde iki kez ve gunde uc kez progestan 100mg 8 saat arayla iki kapsul seklinde vajinadan. Sonra transfer oncesi rahim kalinligina baktilar 9.2mm idi benimkisii tamam dediler transfer oldum sonrasinda. Transfer sonrasi estrogerm gunde 3 e cikti. Kalca ignesi var ve kuvvetli yakio yuruyemiosun o yuzden benim gibi igneyi arka arkaya ayni yerinizden vurulmayin!!! Gobekten kan sulandirici veriyorlar igne ismi oksapar.. Allahim hayirlisini versin arkadasim
Gonal f ve menorial kullanıyorum şimdilik. Genart tüpbebek de tedavi görüyorum sizin ilaçlar nasıl hangi merkez.. aminn inşallah Allah bize de herkese de nasip etsin tez zamandaİlaclarinizi yazin bakalim ayni seylerimi kullandik ? Ozel labaratuvardami? Hamis kalirsiniz hemencecik insallah sizde
Çok riskli canım bende yeni girdim 12 gün takip sonrası işlem her an olabiliriyor diye biliyorum18 gün sürem oluyor tatile kadar
Yaaa aynı gidiyoruz inşallah pozitif sonuçlar alırızBende yeni başladım tedaviye iğnemin 3. Günü aynı gün başlamışız sanırım hayırlı uğurlu olur inşallah ikimiz içinde
İnşallah ben 3. Tedavimdeyim başıma gelecekleri biliyorumSizde hangi ilaclari aliyosunuz ? Tedavinizin hangi asamasindasiniz? En azindan bi ay oncede ben yasiyordum yasadiklarinizi tecrubelerimizi paylasiriz ve hamissas kaliriz
Ben gonalf 200 le başladım hafif pko var bendeSizde hangi ilaclari aliyosunuz ? Tedavinizin hangi asamasindasiniz? En azindan bi ay oncede ben yasiyordum yasadiklarinizi tecrubelerimizi paylasiriz ve hamissas kaliriz
Doktorunda genarttan mi disardan mi gelioGonal f ve menorial kullanıyorum şimdilik. Genart tüpbebek de tedavi görüyorum sizin ilaçlar nasıl hangi merkez.. aminn inşallah Allah bize de herkese de nasip etsin tez zamanda
İnşallah canım ikimiz de pozitif olur bu grupta olan olmayan anne olmak isteyen herkese nasip etsin inşallahYaaa aynı gidiyoruz inşallah pozitif sonuçlar alırız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?