- 30 Mart 2018
- 1.126
- 1.882
- 133
- Konu Sahibi Oscarinoasis
-
Ayyyy insaalllahhhhhStresten hicc merak etmeee efeler gibi isteyen tum anneler hamiss kalicaz belkide bu konuda bizi okuyan hamile kalmak isteyen gonullulerde hamis kalacak ama simdi ama sonra bunu sikinti etme kuzucummm nolursun paylass cok sabirsizim sen gibi
Salı günü gittim iki yumurta vardı doktor önümüzdeki ayıda bekleyebiliriz ama o zaman bunlarda olmayabilir dedi yumurtalar 19mm defi o akşam çatlatma iğnesi verdi Perşembe yumurtaların ikisinide topladılar rahim duvarı inçe olduğu için şu an regliden dolayı dondurdular önümdeki ay transfer olucak bi sıkıntı olmazsaNeguzel ya.demek ki yumurtaliklarin iyi yumurtaların iyi.kac yumurta donduruldu
evet canım bugun 2. gun. gonal f225 menopur 150 ,ile basladık. sen ne kullanıyorsun*Basladinmi iğnelere canim.neler verdi
cansın sagol kuzum. benım amh cok dusuk doktor havuz uygulayalım dedı. ılk toplamadan iki embrıyo olustu. 3. gunluk donduruldu. sımdı ıkıncı toplama olacak bır ay dınlenıp transfer olacak. hayırlısı olsun. sen ne asamadasın?İnsallah gelisecek tabikide. Sen merak etmee pozitif dusun . Onemli olan o yumurtalarib dayanikli saglam olmasi doktorlar ona gore 3 gunluk embriyomu 5 gunluk embriyomu hastaya gore transfer edio.. esinle senin dollenen embriyonuzun saglikli bir tane bile olsa yeterli tabiki her olumsuzluga karsi daha gazla olsun dursun bir kenarda diyoruz ama bunlari hiccc dusunme 1 tane bilee o kadar onemliki Allah ol derse olur. İnan moralini hic bozma tamammi
İste doktorun seni daha iyi taniyor biliyor havuz olusturmasi cok mantikli. Kendini emanet ettin dediklerini uygulaa saglikli yumurtan olsun diye sogan kuru vardi yanlis hatirlamiosam ama simdi kendini doktora emanet et. Ne kadar olirsa o kadar fazla denemen olucak ama onemli olan saglikli olup ilk denemende olmasi. Gerisini simdilik hiccc dusunmecansın sagol kuzum. benım amh cok dusuk doktor havuz uygulayalım dedı. ılk toplamadan iki embrıyo olustu. 3. gunluk donduruldu. sımdı ıkıncı toplama olacak bır ay dınlenıp transfer olacak. hayırlısı olsun. sen ne asamadasın?
aynen canım hayırlısı olsaun saglıkla gelsın bebısler.İste doktorun seni daha iyi taniyor biliyor havuz olusturmasi cok mantikli. Kendini emanet ettin dediklerini uygulaa saglikli yumurtan olsun diye sogan kuru vardi yanlis hatirlamiosam ama simdi kendini doktora emanet et. Ne kadar olirsa o kadar fazla denemen olucak ama onemli olan saglikli olup ilk denemende olmasi. Gerisini simdilik hiccc dusunme☺
İnş hersey gönlünce olsun kuzm merk etme em zor gümleri atlattın çok şükür gerisi su gibi geçsin iş yerinde negatifi almayı göze alamıyorum modum düşer toparlayamam kendimi diye korkuyorm orda yaşamak istemiyorm en azından evde ögrenirsem rahat rahat yaşarım üzüntü müCanım herkesde 9 gün belli olmayabilir moralini bozma ama son güne kadar pes etmek moral bozmak yok salı gün tekrar kan vercem bende sonra ultrason günü vercek doktorum hakkımızda hayırlisi
Özel'e gidicem, rahim filmi vs hepsi var bende klomen denedim 3 -4 kere ama artık sabredecek gücüm de kalmadı tatile gidip geldikten sonra yaptırmak istiyorum açıkcası.. çünkü hem stresli bir süreç hem de ilaçlar psikolojiyi alt üst ediyor diye duydum bir çok kişiden kendimi de rahatlatmış olurum diye düşündüm tedavi öncesi mesela yumurta toplayıp embriyo haline getirip dondurduktan sonra istediğin zaman transfer etmiyorlar mı?Sana soyle soyliim on gorusme yaparken tup bebekmi asilamami onun on bi gorusmesi konusuluyor hersey iyi hicbiseyde sikinti yoksa. Ozel mi? Devlet mi? Ozelde hersey daha hizli oluyor cunki. Bizim tum testlerimiz kan testleri yumurta rezervuari rahim filmi cekilmistim tuplerde bir tikaniklik varmi diye? Spermiografi testi olunmustu ve herhangi bir olumsuZluk yoktu ve oncesinde klomen +catlatma ignesi iki kez oldum ve hamile kalamayinca asilama olmadan direk tup denemek istedik onun icinde once yumurtalar toplansin diye bi tedavi sureci oluyor.. bu sure zarfinda tatile gidip gidemeyecegini hocana sorarsin gunes etkilermi felan? Simdi bilemedim ama bence bisey olmaz asil transfer sonrasi riskli hatta uc ayinin bitmesine kadar.. bence gittin gittin
Ediyolar cnmÖzel'e gidicem, rahim filmi vs hepsi var bende klomen denedim 3 -4 kere ama artık sabredecek gücüm de kalmadı tatile gidip geldikten sonra yaptırmak istiyorum açıkcası.. çünkü hem stresli bir süreç hem de ilaçlar psikolojiyi alt üst ediyor diye duydum bir çok kişiden kendimi de rahatlatmış olurum diye düşündüm tedavi öncesi mesela yumurta toplayıp embriyo haline getirip dondurduktan sonra istediğin zaman transfer etmiyorlar mı?
Gunaydinnnn kan verdim ogleden sonra cikacakmis insallahhhh hayirlisiyla iyi sonuc alirimmm.Sende ne var ne yok nasilsinHepimize mutlu sabahlarrr. Gunumuz aydin guzel seylerr olsun..huzunlu medusa bugun sonucu ogrenceksin kardesimm bizeeee... kizlar bugun nasilsiniz? Transfer olup bekleyenler?? Transfer olacak olanlar?? Allah yardimcimiz olsun
Ooooo harikasinnn bebissssler geliyor o zaman insallah hadi bakalimm.. benim sag kasigim azicik azicik agri yapiyorr bana baska biseyim yok artik o kalca igneleride agri yapmiyor eskisi gibi sadece heryerim morardi ve sisti ama cok sukur agrim yok.. yaaa cok heyecanliyimm kardesimmm . Rabbim guzel haberler almana vesile olsunn. Sen neler hissediyosunnn sen anlattt kendinii kasigin karnin agriyomu?? Ne bilim goguslerinde agri sis herhangi degisiklik varmiGunaydinnnn kan verdim ogleden sonra cikacakmis insallahhhh hayirlisiyla iyi sonuc alirimmm.Sende ne var ne yok nasilsin
Malesef guzel haber veremicem sizeOoooo harikasinnn bebissssler geliyor o zaman insallah hadi bakalimm.. benim sag kasigim azicik azicik agri yapiyorr bana baska biseyim yok artik o kalca igneleride agri yapmiyor eskisi gibi sadece heryerim morardi ve sisti ama cok sukur agrim yok.. yaaa cok heyecanliyimm kardesimmm . Rabbim guzel haberler almana vesile olsunn. Sen neler hissediyosunnn sen anlattt kendinii kasigin karnin agriyomu?? Ne bilim goguslerinde agri sis herhangi degisiklik varmi
Alllahim duysun sesimizi duysun nolursun. Kalbini gonlunu ferah tut kac embriyon var neden olmadigiyla ilgili doktor bisey diyor mu? Herhangi bir sikintin varmiydi kuzucumm..Malesef guzel haber veremicem sizebu seferde tutmamis sonucum cok dusuk
Son gunun muydu yoksa bi kac gunun daha varsa sakin uzme kendini dicen oki bazilari bizim gibi degil hemen kana gecmior b hcgMalesef guzel haber veremicem sizebu seferde tutmamis sonucum cok dusuk
Son 2 embriyom kaldi kismet artik onlara .Yok ya gorunur de bi skntim rahimin filan cok iyi dediler hatta transfer yaparlarkenn oooo daha ne cok guzel kalinligi kesin tutar vs vs sonuc yine 0Alllahim duysun sesimizi duysun nolursun. Kalbini gonlunu ferah tut kac embriyon var neden olmadigiyla ilgili doktor bisey diyor mu? Herhangi bir sikintin varmiydi kuzucumm..
Yok 8.gunum ama doktor fazldan hormon alma bosu bosuna deyip hep 8.gun yaptrio testiSon gunun muydu yoksa bi kac gunun daha varsa sakin uzme kendini dicen oki bazilari bizim gibi degil hemen kana gecmior b hcg
Siz önce bir sorununuzu öğrenin, pat diye tedaviye başlamayın.Eşinizin ve sizin değerlerinize baktığın ve durumunuz neyse bi 3 ay vitamin antioksidan takviyesi ile vücudu hazırlayın tedaviye. Yaşınız kaç buarada?Özel'e gidicem, rahim filmi vs hepsi var bende klomen denedim 3 -4 kere ama artık sabredecek gücüm de kalmadı tatile gidip geldikten sonra yaptırmak istiyorum açıkcası.. çünkü hem stresli bir süreç hem de ilaçlar psikolojiyi alt üst ediyor diye duydum bir çok kişiden kendimi de rahatlatmış olurum diye düşündüm tedavi öncesi mesela yumurta toplayıp embriyo haline getirip dondurduktan sonra istediğin zaman transfer etmiyorlar mı?
Aaa aynı dozlarımız. Neye göre degisiyor acaba herkesin.bide ben seni hangi forumdan hatırlıyorum Acaba önceden. Senin yas kaçtı. Düşük yumurta rezervimi vardıevet canım bugun 2. gun. gonal f225 menopur 150 ,ile basladık. sen ne kullanıyorsun*
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?