- Konu Sahibi Oscarinoasis
-
5 gün embriosu blast embrio cok kaliteli embriodur benim ilk transeferim de morula olmuştu hatta çok iyi durumdaydı 5 gün oldu tabi ben ohss olunca tutmadı inşallah herşey yolunda gider cnmGecen hafta pazartesi yani ayin 10 unda transfer oldum. 5. Gün embriyosu hic analamdim ama embriyoma kalite derecesi olarak 4bb yazmislar . Haftaya oersembede yani ayin 20 sinde test yaptirmami istediler
Bendr de öyle oluyor işte çok huylanıyorum öyle oluncaAlıyorum da ben biraz araştırdım olabilirmiş oyle yumurtaliklari uyardığı için olurmuş herkes de farklı tabi ben yumurtaliklarimin uyarıldığını hissedebilyorum
Dimi değişik bişey pıt pıt oluyorBendr de öyle oluyor işte çok huylanıyorum öyle olunca
Dilosss aminnn canim hepimizinki acaba bu senin kacinci denemen ?5 gün embriosu blast embrio cok kaliteli embriodur benim ilk transeferim de morula olmuştu hatta çok iyi durumdaydı 5 gün oldu tabi ben ohss olunca tutmadı inşallah herşey yolunda gider cnm
EvetDimi değişik bişey pıt pıt oluyor
Kuzum ikinciye başladım hiçbir sorun yok sebebsiz infertilite yaşta küçüktü 19 fazla acele ettim ilacalri vücudum kaldıramadı ağır geçti olmadı 3 sene sonra tekrar başladık bugün iğnemin ikinci günü cnmDilosss aminnn canim hepimizinki acaba bu senin kacinci denemen ?
Oghh ohh rabbim Hayirlisiyla versin insallah benim de ilk denemem yasim 31. Bende olur diye hic ustunde durmadik evliligimizde gezdik eglendik ne zaman dusunduk baktik hamile kalamiyorum bizimkiside sebepsiz infertilite..Kuzum ikinciye başladım hiçbir sorun yok sebebsiz infertilite yaşta küçüktü 19 fazla acele ettim ilacalri vücudum kaldıramadı ağır geçti olmadı 3 sene sonra tekrar başladık bugün iğnemin ikinci günü cnm
Olamayınca olmuyor işte cnm inslalaah busefer herşey yolunda gider şimdi sen Hangi aşamadasınOghh ohh rabbim Hayirlisiyla versin insallah benim de ilk denemem yasim 31. Bende olur diye hic ustunde durmadik evliligimizde gezdik eglendik ne zaman dusunduk baktik hamile kalamiyorum bizimkiside sebepsiz infertilite..
Ben transferim oldum bugun 6. Gunum 5. Gun embriyosu 2 tane koydurdum.. keske uc tane koysalardi sansi artacaksaOlamayınca olmuyor işte cnm inslalaah busefer herşey yolunda gider şimdi sen Hangi aşamadasın
Ayyy çok sevindim canım inşallah bebişlerin seninledir de bize güzel haberler verirsin canımBen transferim oldum bugun 6. Gunum 5. Gun embriyosu 2 tane koydurdum.. keske uc tane koysalardi sansi artacaksailk denemem 10. Gunde test yaptir gel dediler... bekliyoruz yasim 31 1 yildir olmayinca daha fazla beklemek istemedim.. tup bebekle zaten uc aydir bu asamaya anca geldim.. nisanda baslanistim yumurtalar artmasi icin ye ilac igne vurul heryerim sisti. Sonra opu islemi allahim bende cok aci oldu.. seminerim vardi sis karin git seminerlere.. sonra ilk adet degil ikinci adetinin 2. Gunu gel kontrol edelim ona gore transfer oncesi tedaviye baslayalim dediler. Ve suanda transfer oldum ve 6. Gunumdeyim icindeler mibana tutunmuslar mi bilmiyorum.. dusunmeden edemiyorum... bekliyorum.. en azindan umudumuz var bekliyoruzz bu da guzel ☺
Seninde mi ?? Alla alla benimdee...Yaa bende de hic bir belirti yok bugun 7.gunum
İnsallah canimm bi diyonii su erken idrar testi varya millette hep silik cizgide olsa biseyler cikiyor gozukur mu diye . Bi taraftan da pahali 40tl de tek kite daha ayiptir aoylemesi verecek param kalmadi.. bekledim az daha bekleyim.. hem belki gec tutunmustur benim isim belli olmaz bebisiminkide belli olmaz belki diyon giluyorum iki dakka sonra aglamakli oluyomAyyy çok sevindim canım inşallah bebişlerin seninledir de bize güzel haberler verirsin canım
Yok canım test fln yapma şuan 6 gün 3 gün daha bekle sık dişiniİnsallah canimm bi diyonii su erken idrar testi varya millette hep silik cizgide olsa biseyler cikiyor gozukur mu diye . Bi taraftan da pahali 40tl de tek kite daha ayiptir aoylemesi verecek param kalmadi.. bekledim az daha bekleyim.. hem belki gec tutunmustur benim isim belli olmaz bebisiminkide belli olmaz belki diyon giluyorum iki dakka sonra aglamakli oluyomilaclar o kadar hormonlarimizi gasp ettiki.. bu surecte kiloda aldim.. pantolonlar olmuyor... hakkimizda hayirlisi olsun.. guya hamile kalmadan once daha zayif birsekikde baslicaktim ama gel gor hamile kalamadim ...
Hamile kaldiktan sonra kizlar dogurduktan sonra zayiflama basligi altinda bi sayfamiz olur insallah annem eski kilona gelemezsin diyorYok canım test fln yapma şuan 6 gün 3 gün daha bekle sık dişiniya dimi hormonlar fln fena oluyor iğne ilaç felaket etkiliyor olsun herşey evlatlarımız için çocuklar doğunca verilir o kilolar hamileliğini göbiş göbiş geçirirsin işte fenamı
inslalaah o günleri de görürüzzz tabi yaa biseyleri başarmak için eski alışkanlıkları bırakmak lazgim sigara bende içiyorum artık günde iki üç oldu nezman birakicam bilmiyorum da eşim diyor ki transefere girmeden önce arka arkaya 4.5 tane sigara iç öyle gir diyorHamile kaldiktan sonra kizlar dogurduktan sonra zayiflama basligi altinda bi sayfamiz olur insallah annem eski kilona gelemezsin diyorhamileliklerinde 20-25 kg aldim sende benim kizimsan zannetmiyorum diyor ayyy ne gunlere kldik hamile olim de onlari daha sonra tek tek dusunurum yaa ne bilim tezim var yazacagim seyler var isim var gucum var aigarayi biraktim arada aklima geliyor . Eger olduysa en azindan bunu kenara koyup diger islerime yogunlasirim diyorum ama yok bundan baska bisey dusunemez oldum ne zor is mis cocuk sahibi olmak.. ya ilk cocuk isteyipte hadi artik birakalim dedim o ilk aylar ha bu ay oldu ha diger ay oldu .. sandimki filmlerdeki gibi ama ne mumkun... olmayinca olmuyor
Hahahahaha bende transfer oncesi biraktiminslalaah o günleri de görürüzzz tabi yaa biseyleri başarmak için eski alışkanlıkları bırakmak lazgim sigara bende içiyorum artık günde iki üç oldu nezman birakicam bilmiyorum da eşim diyor ki transefere girmeden önce arka arkaya 4.5 tane sigara iç öyle gir diyor
Aynen canım içme içme şuan zaten dediğin gibi ilacalardan aklınaa bile gelmiyor insanınHahahahaha bende transfer oncesi biraktimutaniyorum ama oyle.. simdi aldigim ilaclardan inan aklima gelmiyor
Ufff Allah hayirlisiyla versinnn hepimize insaallahhSeninde mi ?? Alla alla benimdee... ☺☺napsam bilmiyorum kalca ignelerinde ilk gunlerde o kadar agrim vardiki ne yatabiliosun ne oturabiliosun simdi hicccc.. yaa inslalah iyiye alamettir artik dalga gecer oldum sanki tobe tobe
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?