• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Haziran ayında tüp bebek yaptıracaklar

Ufff Allah hayirlisiyla versinnn hepimize insaallahh🤲🤲 kiloooo deme bana bnde verecktim sozdee nerdeee bi de ustune aldimmm insaallahh bosuna almamisizdr bebelerimizi doguralim baska topiklerde bulusuruzzzzz 🤣🤣🤣
İnsallah canimmm olsunlarda ben kilolarima raziyim ama ben 64 tum 69 oldum yumurta kalitesini artsin diye prowomenlar sonra igneler ilaclar derken.. birde aksamlari belli saatten aonra yemeyi kesip ac durdum resmen.. yoksa hamile kalmadan kilolu olmakta zor

İnsallah canimmm olsunlarda ben kilolarima raziyim ama ben 64 tum 69 oldum yumurta kalitesini artsin diye prowomenlar sonra igneler ilaclar derken.. birde aksamlari belli saatten aonra yemeyi kesip ac durdum resmen.. yoksa hamile kalmadan kilolu olmakta zor
Aynennn yarin test yspcam bnada dua edinnnn

Merhaba kızlar,

Benim ilk ön görüşmem 20 haziran da daha önceden 8 temmuz tarihi için tatil satın almıştık eşimle 15 günlük .. sadece ön görüşme ve kontrol olup başka tarihe çağırır mı yoksa hemen tedavi başlar mı? 20 haziran regl 2. Günüm oluyor tedavi ortalama kaç gün sürüyor ve transfer sonrası tatile gitmek sakıncalı mı? Çok stresliyim :(

Merhaba kızlar,

Benim ilk ön görüşmem 20 haziran da daha önceden 8 temmuz tarihi için tatil satın almıştık eşimle 15 günlük .. sadece ön görüşme ve kontrol olup başka tarihe çağırır mı yoksa hemen tedavi başlar mı? 20 haziran regl 2. Günüm oluyor tedavi ortalama kaç gün sürüyor ve transfer sonrası tatile gitmek sakıncalı mı? Çok stresliyim :(
Sana soyle soyliim on gorusme yaparken tup bebekmi asilamami onun on bi gorusmesi konusuluyor hersey iyi hicbiseyde sikinti yoksa. Ozel mi? Devlet mi? Ozelde hersey daha hizli oluyor cunki. Bizim tum testlerimiz kan testleri yumurta rezervuari rahim filmi cekilmistim tuplerde bir tikaniklik varmi diye? Spermiografi testi olunmustu ve herhangi bir olumsuZluk yoktu ve oncesinde klomen +catlatma ignesi iki kez oldum ve hamile kalamayinca asilama olmadan direk tup denemek istedik onun icinde once yumurtalar toplansin diye bi tedavi sureci oluyor.. bu sure zarfinda tatile gidip gidemeyecegini hocana sorarsin gunes etkilermi felan? Simdi bilemedim ama bence bisey olmaz asil transfer sonrasi riskli hatta uc ayinin bitmesine kadar.. bence gittin gittin😂😂

Ayni benim gibi ama doktor ayni sryleri uygulamayabilir kisiye gore degisebiliyor. Benide bir ay bekletmisti. Transfer onvesi estroferm kullandim gunde iki kez ve gunde uc kez progestan 100mg 8 saat arayla iki kapsul seklinde vajinadan. Sonra transfer oncesi rahim kalinligina baktilar 9.2mm idi benimkisii tamam dediler transfer oldum sonrasinda. Transfer sonrasi estrogerm gunde 3 e cikti. Kalca ignesi var ve kuvvetli yakio yuruyemiosun o yuzden benim gibi igneyi arka arkaya ayni yerinizden vurulmayin!!! Gobekten kan sulandirici veriyorlar igne ismi oksapar.. Allahim hayirlisini versin arkadasim
Amin ilk denemem benimde inşallah kolay geçer iğnelerde çok korkuyorum rabbim sabrını verir inşallah... sizde hayırlı sonuç alırsınız dualarım tüm anne olmak isteyenlerle ☺️

Merhaba arkadaşlar benim 2. Tüp bebek tedavim 10 haziran adetin ikinci günü başladık..
Günde 3 tane estrofem kullanıyorum.. çarşamba randevum var...
Estrofem den başka neler kullanacağım beni neler bekliyor.. dondurulmuş embriyo transfer edilecek.. tahminen 25 haziran olur transfer..
Iğne ilaç neler eklenecek bilgi verirseniz sevinirim...

Back
X