Haziran ayında tüp bebek yaptıracaklar

Maşallah iyi denk gelmiş süper

Neden 2 embriyoyu transfer etmiyor ki.biriktirsede zaten 1 tane transfer edicek lazım olan o değilmi. Biriktirmenin havuzun amaci ne arkadaslar

Kızlar aranızda menagon iğne olan var mı bu iğne beni mahvediyor ya eğilip kalkarken bile karnım acıyor ve aşırı gaz yaptı bende var mı böyle sıkıntı yaşayan

Aaa aynı dozlarımız. Neye göre degisiyor acaba herkesin.bide ben seni hangi forumdan hatırlıyorum Acaba önceden. Senin yas kaçtı. Düşük yumurta rezervimi vardı
Ocaktan hatırlıyorsun. :)) bende hatırladım seni o zaman tek yumurtam olmustu fakat tutmamıştı. Şimdi havuz yapılıyo canım. Yaş ve probleme göre sanırım doz belirleniyor. Evet bende amh düşük

Neden 2 embriyoyu transfer etmiyor ki.biriktirsede zaten 1 tane transfer edicek lazım olan o değilmi. Biriktirmenin havuzun amaci ne arkadaslar
Havuzda amac su. Bende amh düşük yani yumurta az. Zaman aleyhime. Olurki gebe kalır sonra düşük yaparsam.3-4 ay daha gecmiş olur ve belki bir daja hiç embriyo oluşmayabilir.

Kizlar bugün yumurtalarım toplandı cok agrim var. Benim embriyolari Ağustos ta yerleştircek önce histeroskopi yapıp rahime çizik aticak bı ay sonrada yerleştircek zor bir süreç ama bebiş için değer .hepimize kolay gelsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…