- Konu Sahibi Oscarinoasis
-
Maşallah iyi denk gelmiş süperSalı günü gittim iki yumurta vardı doktor önümüzdeki ayıda bekleyebiliriz ama o zaman bunlarda olmayabilir dedi yumurtalar 19mm defi o akşam çatlatma iğnesi verdi Perşembe yumurtaların ikisinide topladılar rahim duvarı inçe olduğu için şu an regliden dolayı dondurdular önümdeki ay transfer olucak bi sıkıntı olmazsa
Neden 2 embriyoyu transfer etmiyor ki.biriktirsede zaten 1 tane transfer edicek lazım olan o değilmi. Biriktirmenin havuzun amaci ne arkadaslarcansın sagol kuzum. benım amh cok dusuk doktor havuz uygulayalım dedı. ılk toplamadan iki embrıyo olustu. 3. gunluk donduruldu. sımdı ıkıncı toplama olacak bır ay dınlenıp transfer olacak. hayırlısı olsun. sen ne asamadasın?
Benimde dozlarım aynı sizinle ama düşük rezerv yok sanırımAaa aynı dozlarımız. Neye göre degisiyor acaba herkesin.bide ben seni hangi forumdan hatırlıyorum Acaba önceden. Senin yas kaçtı. Düşük yumurta rezervimi vardı
Alla alla ne sacmaa bu hocada bizimkiler on gune kadar bakma dediler hicbiseyeYok 8.gunum ama doktor fazldan hormon alma bosu bosuna deyip hep 8.gun yaptrio testi
Valla bilemedim bndeeeAlla alla ne sacmaa bu hocada bizimkiler on gune kadar bakma dediler hicbiseye
Degerin kac cikti cnmValla bilemedim bndeeekismetim de yokmus dmek ki
Yumurtan çok mu canim. Kaç tane gördü doktorBenimde dozlarım aynı sizinle ama düşük rezerv yok sanırım
12 tane gördü acaba artarmı yoksa bu 12 tane mi büyüyor merak ettim yada sayı düşüyor mu? Biliyo musunuz. Sizin kaç tane gördüYumurtan çok mu canim. Kaç tane gördü doktor
0.11 ciktiDegerin kac cikti cnm
Ocaktan hatırlıyorsun. :)) bende hatırladım seni o zaman tek yumurtam olmustu fakat tutmamıştı. Şimdi havuz yapılıyo canım. Yaş ve probleme göre sanırım doz belirleniyor. Evet bende amh düşükAaa aynı dozlarımız. Neye göre degisiyor acaba herkesin.bide ben seni hangi forumdan hatırlıyorum Acaba önceden. Senin yas kaçtı. Düşük yumurta rezervimi vardı
Havuzda amac su. Bende amh düşük yani yumurta az. Zaman aleyhime. Olurki gebe kalır sonra düşük yaparsam.3-4 ay daha gecmiş olur ve belki bir daja hiç embriyo oluşmayabilir.Neden 2 embriyoyu transfer etmiyor ki.biriktirsede zaten 1 tane transfer edicek lazım olan o değilmi. Biriktirmenin havuzun amaci ne arkadaslar
0.11 cikti
Yarin tekrar test yaptircam sonrasini bilmiyorum ara veririm biraz sanirim Allah sizin yuzunuzu güldürur insallahhh yatamam peki simdi ne olcak
Benimde tek olmuştu ve tutmamıştıOcaktan hatırlıyorsun. :)) bende hatırladım seni o zaman tek yumurtam olmustu fakat tutmamıştı. Şimdi havuz yapılıyo canım. Yaş ve probleme göre sanırım doz belirleniyor. Evet bende amh düşük
6 gördü ilk gün 4 e dustu12 tane gördü acaba artarmı yoksa bu 12 tane mi büyüyor merak ettim yada sayı düşüyor mu? Biliyo musunuz. Sizin kaç tane gördü
Sizde sorun neydi? Sende menopur mu kullanıyorsun?Benimde tek olmuştu ve tutmamıştı(
225 gonal f 150 menapur.az ve kalitesiz yumurtA.ocaktaki tedavide 1 yumurta oldu demiştim yaSizde sorun neydi? Sende menopur mu kullanıyorsun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?