Haziran ayında tüp bebek yaptıracaklar

HAYırlısı olsun iki büyük 8 Küçük yumurta var dedi bana rezervim az mış gün için arayacaklar ne zaman gideceğim her seferinde kan alıyorlar hormon durumuna göre çağırıyorlar senden öyle mi
Bende sadece iki yumurta vardı yaştan dolayı kan aldılar bi gün sonrada topladılar çok hızlı oldu benim yumurta büyütme falan olmadı bende anlamadım bugünde aradılar embriyo oluşmuş yarın sorun çıkmazsa Pazartesi dondurucaklar inşallah... benim çok kolay ilerledi rabbim sizinde işlerinizde kolaylık versin bol bol teşbih çekin ben Meryem süresi okuttum bi çok kişiye

8 e çıktı yumurtam anan tedavim iptal etti sağlıklı embriyo az çıkacak diye

Nasil olması büyütme felan ya.ben bu doktorları anlamiyorum.herkes farklı farkli.buyumeden yumurta alınmıyorki.19 mm olacak .biz bu hale gelmesi icin adetin 3.gününden itibaren iğne kullanıyoruz sen iğne kullanmadinmi.sasirdim.arkadasin biri de gitmiş yumurtalar olgunmuş zaten gittiğinde çatlama iğnesi vermiş sonra toplamış yumurtalari.ozaman bizim doktorlar da yumurtanın olgun olduğu ayın ortasında çağırsın adetli iken cagirmasin.valla bu benim doktorlar hic bilmio ya.off

Merhaba arkadaslar bizimde bebisimiz olsun istiyoruz . Benim seruvenim 1 bucuk senedir. Hic bir problemimiz yokken 1 sene boyunca denedik ve gebe kalamadim ve ondan sonra klomen tedavisi catlatma ignelerinden sonra bi ay dinleme kendime verip. Nisan ayinda opu ile yumurtalarim toplandi. İgneler ilaclar acaip uzun bir donem gibi geliyor ama sonu hayirli olur insallah. 5 . gün embriyosu 6 tane kaldi bana ve 10 haziranda 2 embriyo transfer islemim oldu. Bugun 5. Gunum ve 20 haziranda belli olucak. Yazarken duygu doluyum insallah bu platformda hepimiz hamis kaliriz. Nolursunuzz hep beraber dua edelim Ve hamile kalan arkadaslar yazin ve umut olun bize

Merhaba...
Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın, isteyen herkese nasip etsin tez zamanda sağlıkla inşallah.
Bende bu ay tedaviye başladım. Bu 2. Denememiz olacak. Ilkini kimyasal gebelikle kaybettik ne yazik ki ve hiç donduralacak embriyom kalmamıştı. Bu yil farkli bir merkez tercih ederek ani bir kararla tedaviye başladık. Gonalf 900le basladik. Bugun 2. Ignemi oldum.
Insallah güzel haberler verebiliriz buradan birbirimize.
Dualasalim

canım pozitifle sonuclansın ınsallah. gunlıuk dozun kac?

Ooo günlük mu 900 canim.benim günde 300.geçen tedavide kaç yumurtan toplanmisti.benim de sen gibi doldurulacak yumurtam kalmamisti.ikinci tedavideyim.peki bu tedavinde kaç yumurta gördü doktor iğneye basladigin gun

Ooo günlük mu 900 canim.benim günde 300.geçen tedavide kaç yumurtan toplanmisti.benim de sen gibi doldurulacak yumurtam kalmamisti.ikinci tedavideyim.peki bu tedavinde kaç yumurta gördü doktor iğneye basladigin gun
hayırlı olsun cnaım sende ekım grubunda vardın yanlıs mı hatırlıyorum. insallah bu kez pozitif olur. gonal f in raporlu fıyatını bılıyor musun?

Aminnnn canim Hayirlisiyla

Progestan 50mg kalca ignesi vurduruyorum ve bunun gibi canimi acitan baska igne gormedim..
Bende kan sulandırıcı oksapar göbekten yapıyorum aşırı derecede yakıyo diğer iğneler neymiş dedim yeminle çektiğimiz acılar son olur inşallah pozitifi görürüz

Bende kan sulandırıcı oksapar göbekten yapıyorum aşırı derecede yakıyo diğer iğneler neymiş dedim yeminle çektiğimiz acılar son olur inşallah pozitifi görürüz
progestan 100mg iki adet kapsul halinde 8 saatte bir kullaniyorum estrofermide bununla birlikte aliyorun vende. Oksaporda gunde bir tane kan sulandirici. Buda gobegime girmiyo . Allahtan toplama isleminden sonra bir ay dinlendirmisti doktor. Karnim delik desikti. Guzell kokulu evlatlarimizi elimize alirizda Rabbim bizi mutluluga boğar ve tum isteyenleri insallah..

Yok günlük 150 ünite verdiler canim. Yumurta rezervimin cok iyi olduğunu sağda 28 solda 21 yumurta varmış.
Ilk denememde de rezervim cok iyidi 24 adet yumurta toplandi. 12 embriyo oluştu. Giderek azalmaya basladilar. 3. Gün transfer oldum ve 3. Günün sonunda hic embriyom kalmadi. Simdiki doktorum bunun labaratuvar kaynakli olduğunu düşünüyor.

Çokça aminnn benide dinlendirdi 1 ay vallahi zor süreçler rabbim herkesin yardımcısı olsun hepimizin yüzünü güldürsün inşallah
Bende Oksapar günde 1 tane estrofem sabah 2 akşam 2 tane ve crinone jel sabah akşam kullanıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…