• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Haziran ayında tüp bebek yaptıracaklar

Nasil olması büyütme felan ya.ben bu doktorları anlamiyorum.herkes farklı farkli.buyumeden yumurta alınmıyorki.19 mm olacak .biz bu hale gelmesi icin adetin 3.gününden itibaren iğne kullanıyoruz sen iğne kullanmadinmi.sasirdim.arkadasin biri de gitmiş yumurtalar olgunmuş zaten gittiğinde çatlama iğnesi vermiş sonra toplamış yumurtalari.ozaman bizim doktorlar da yumurtanın olgun olduğu ayın ortasında çağırsın adetli iken cagirmasin.valla bu benim doktorlar hic bilmio ya.off
Canım ben gittiğimde doktor 19 mm dedi kist de olabilir yumurtada defi adetin 3. Günüydü kan tahlilinden yumurta olduğuna karar verdi biz bunlar söz dinlemeyen yumurta diyoruz dedi çatlatma iğnesi verdi aynı gün bugün embriyo ları dondurucaklar bidahaki ayıda bekleyebiliriz demişti ilk başta ama yaşımdan dolayı Bidaha ki ay bu yumurtalarda olmaz belki dedi başladık tedaviye 6 gün oldu işte

Çokça aminnn benide dinlendirdi 1 ay vallahi zor süreçler rabbim herkesin yardımcısı olsun hepimizin yüzünü güldürsün inşallah❤️
Bende Oksapar günde 1 tane estrofem sabah 2 akşam 2 tane ve crinone jel sabah akşam kullanıyorum 😋

Ne zaman transfer oldu patuli6153 ?? Bugun transferimin 6. Günü dusunmeden edemiyorum hergün bu platformu aciyorum birimizden guzel haber duymak icin ve transferimin ilk uc gununde goguslerim sisti buyudu kasiklarimda agri vardi simdi hic biseyim yok. Anlam veremedim dun moralim cok bozuktu .. idrar testini bakmak istiyorum negatif cikarsa bu seferde yikilcam onu biliyorum. Allahim nolurrr isteyen herkese hayirli evlat nasip et😭🙏🏻

Transfer olan arkAdaslar nasil hissediyosunuz agriniz varmi? Siddetlimi yoksa benim gibi kalcadan ve karindan vuruldugunuz igne yerleriniz mi ozellikle agriyor?? İlk gunler dayanilmazdi agrisi simdi geciyor 6.gunum.. kimseden ses cikmiyorr. Yalniz birakmayin beni konuscak birilerine ihtiyacim var🥴

Transfer olan arkAdaslar nasil hissediyosunuz agriniz varmi? Siddetlimi yoksa benim gibi kalcadan ve karindan vuruldugunuz igne yerleriniz mi ozellikle agriyor?? İlk gunler dayanilmazdi agrisi simdi geciyor 6.gunum.. kimseden ses cikmiyorr. Yalniz birakmayin beni konuscak birilerine ihtiyacim var🥴
Transfer sırasında ağrı oluyormu bugün dondurdular benim embriyo larımı önümüzdeki ay transfer olucak bi sıkıntı olmazsa birde transfer öncesi iğne falan veriyorlarmı... transfer sonrası içim 5 iğne verdiler

Transfer sırasında ağrı oluyormu bugün dondurdular benim embriyo larımı önümüzdeki ay transfer olucak bi sıkıntı olmazsa birde transfer öncesi iğne falan veriyorlarmı... transfer sonrası içim 5 iğne verdiler
Ayni benim gibi ama doktor ayni sryleri uygulamayabilir kisiye gore degisebiliyor. Benide bir ay bekletmisti. Transfer onvesi estroferm kullandim gunde iki kez ve gunde uc kez progestan 100mg 8 saat arayla iki kapsul seklinde vajinadan. Sonra transfer oncesi rahim kalinligina baktilar 9.2mm idi benimkisii tamam dediler transfer oldum sonrasinda. Transfer sonrasi estrogerm gunde 3 e cikti. Kalca ignesi var ve kuvvetli yakio yuruyemiosun o yuzden benim gibi igneyi arka arkaya ayni yerinizden vurulmayin!!! Gobekten kan sulandirici veriyorlar igne ismi oksapar.. Allahim hayirlisini versin arkadasim

Bende de amh yüksek reglim düzenli ama pkos varmış. İlk defa tüp bebek deneyeceğim. Doktor çok yumurta toplayacağız senden ama kaç tane kaliteli çıkar bilemiyorum demişti. Ben de korktum şimdi 😔
Çok sinir. Bozucu neye sevineceksin neye üzüleceksin belirsiz adete kdr silmem lazım kafamdan

Ne zaman transfer oldu patuli6153 ?? Bugun transferimin 6. Günü dusunmeden edemiyorum hergün bu platformu aciyorum birimizden guzel haber duymak icin ve transferimin ilk uc gununde goguslerim sisti buyudu kasiklarimda agri vardi simdi hic biseyim yok. Anlam veremedim dun moralim cok bozuktu .. idrar testini bakmak istiyorum negatif cikarsa bu seferde yikilcam onu biliyorum. Allahim nolurrr isteyen herkese hayirli evlat nasip et😭🙏🏻
Amin inşallah rabbim isteyen herkese nasip eder. Transfer gününü saymazsak bugün 3. Günüm. Dün ve bugün bel sırt ve adet ağrısı gibi ağrım var bunun harici göğüslerim dolgunlaştı acıyo çok ve bazen gözlerime ağırlık çöküyo başka bişey yok bide moralini bozma daha erken test günün ne zaman senin

Ben sadece göbekten oluyorum ama iğne yeri ağırmıyo karnımda bişey bazen pıt pıt yapıyo gaz sanırım😄

Amin inşallah rabbim isteyen herkese nasip eder. Transfer gününü saymazsak bugün 3. Günüm. Dün ve bugün bel sırt ve adet ağrısı gibi ağrım var bunun harici göğüslerim dolgunlaştı acıyo çok ve bazen gözlerime ağırlık çöküyo başka bişey yok bide moralini bozma daha erken test günün ne zaman senin
Benim test gunun haftaya persembe 20.06 yani evett .. belirtilerim gitti annem bunyen ilaclara alisti o yuzden diyor . Bilmiyorum.. hayirli guzel haberler vermek istiyorum. Bekleyenlerede umut olmak istiyorum.. gun gun belirtilerini yazar mi herkes?? Haziran ayinda transfer olacak tum arkadaslar konusurlarsa cok daha guzel olur guzel haberler alan arkadaslarimizda lutfen kendilerini yorumlarini eksik etmesin..

Benim test gunun haftaya persembe 20.06 yani evett .. belirtilerim gitti annem bunyen ilaclara alisti o yuzden diyor . Bilmiyorum.. hayirli guzel haberler vermek istiyorum. Bekleyenlerede umut olmak istiyorum.. gun gun belirtilerini yazar mi herkes?? Haziran ayinda transfer olacak tum arkadaslar konusurlarsa cok daha guzel olur guzel haberler alan arkadaslarimizda lutfen kendilerini yorumlarini eksik etmesin..
Önümüzdeki perşembemi daha sonraki mi

Back
X